Omschrijving

Carolusgulden 17, 8253 DB DRONTEN

Deze goed onderhouden 2-onder-1-kap woning in een rustige straat in wijk De Munten I, heeft een aangebouwde stenen garage, deels ingericht als praktijk/werkkamer. Twee overkappingen en een houten berging.
De ruime tuin is op het westen gelegen en biedt daardoor veel zonmogelijkheden.

Let op ! Betreft bieden vanaf prijs.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, meterkast, ruime modern betegelde toiletruimte met zwevend toilet met soft close toiletdeksel en fontein met onder meubel, trapopgang naar de verdieping en doorgang naar de woonkamer. De woonkamer is straatgericht en voorzien van mooie raampartijen tot aan de grond en een sfeervolle gashaard. Tevens bevindt zich hier een praktische trapkast. De woonkamer, keuken en eethoek zijn voorzien van een mooie houten "kloostervloer'. De moderne keuken heeft een inductie kookplaat met afzuiging, oven, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en " Quooker kraan met gezuiverd en "extra" koud water.De hele woning is modern strak gestucte waarvan in de keuken een deel beton cire. Vanuit de keuken is de deur naar de ruimte voor opstelling wasmachine en droger. Schuifpui geeft doorgang naar de mooie overkapping.


Eerste verdieping: Overloop met aansluitend 2 slaapkamers, de badkamer en de diepe bergkast waarin de luchtverwarmingsinstallatie is gesitueerd. De slaapkamer aan de voorzijde is over de volle breedte van de woning gelegen en beschikt over een dakkapel en een dakraam. Indien gewenst kan deze kamer weer worden gesplitst in 2 kamers. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning beschikt eveneens over een dakraam welke is voorzien van screens. De vloeren op de gehele verdieping zijn voorzien van laminaat. De badkamer is volledig antraciet betegeld en voorzien van een inloopdouche, brede wastafel met meubel en een tweede (zwevend) toilet met soft close toiletdeksel;

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap bereikbare voorzolder waar de c.v.-ketel en mv-unit zijn opgesteld. Aansluitend is een mooie derde slaapkamer gecreëerd dankzij de, in kunststof uitgevoerde, dakkapel en het grote Velux dakraam (met verduisteringsgordijn). Deze verdieping is eveneens voorzien van laminaat en biedt bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:

bouwjaar 1996;
perceeloppervlak: 231m² *
nieuwe keuken en nieuwe badkamer
aanvaarding in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 245.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en hete lucht verwarming
Warm water
c.v.-ketel en zonnecollectoren
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2013 van Hete lucht ketel 2013, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m²
Perceeloppervlakte
231 m²
Inhoud
311 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Lees meer

Gallerij

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*