Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27
Burgersweerhof 27

Burgersweerhof 27

Amsterdam

€ 499.000,- k.k.

Omschrijving

Wauw! Zoek je een instapklare woning met heel veel ruimte? Dan is deze keurig onderhouden eengezinswoning voor jou! Woning is in zijn geheeld in 2015 grondig gerenoveerd.

Een lichte en netjes afgewerkte eengezinswoning (ca. 115 m2) met in de huidige situatie vier slaapkamers. Omdat er 2 slaapkamers zijn samengevoegd, is er een master bedroom ontstaan. Mogelijkheid bestaat uiteraard om deze gemakkelijk te splitsen naar 5 slaapkamers. Heb je nog meer ruimte nodig? Dan kan je zelfs de grote zolder splitsen naar 2 (slaap)kamers. Schrik niet, je kunt zomaar naar 6 slaapkamers upgraden! Woning heeft tevens een zonnige tuin op het zuidwesten.
Geheel voorzien van kunststof kozijnen, luxe keuken met inbouwapparatuur, tegelvloer met vloerverwarming en strak afgewerkte wanden.

De woning is gelegen in woonwijk De Punt van Nieuw-West. De Punt is een aantrekkelijke, groene, autoluwe en aangename wijk om in te wonen. De wijk is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die op zoek zijn naar rust en ruimte. In de nabije omgeving tref je diverse winkels (Tussenmeer, Osdorpplein), een aantal basisscholen, apotheken en restaurants aan. Reizen gaat uitstekend met het openbaar vervoer, tram lijn 17 en diverse bussen stoppen om de hoek. Binnen 25 minuten ben je in het Centrum van de stad. Ook Schiphol is met het openbaar vervoer zeer goed te bereikbaar. Gratis parkeren rondom het Bosbraakhof.

Indeling
Begane grond.

Via de hal toegang tot de ruime en lichte woonkamer en treft u tevens hier de moderne WC. De woonkamer kenmerkt zich door de straf afgewerkte wanden, de laminaat met vloerverwarming en de inbouwpots in het plafond. Aan de voorzijde tref je de keuken aan. Het gaat om een moderne en luxe keuken met de volgende Siemens apparatuur; magnetron, oven, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Opvallend is de lichte kleurstelling en de hoeveelheid opbergruimte.

Aan de achterzijde het woongedeelte van de woonkamer met toegang tot de achtertuin. Die bereik je middels een openstaande deurem, die net als de rest van de kozijnen, van kunststof met dubbele beglazing is. De achtertuin heeft een zonnige ligging op het zuidwesten, is volledig betegeld en beschikt over een houten schuur en een achterom.

Eerste verdieping
Met de trap naar de eerste verdieping. Hier tref je drie ruime slaapkamers en de badkamer aan. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Dit waren er voorheen 2 slaapkamers. U kunt gemakkelijk deze opnieuw her inrichten naar 2 slaapkamers. De andere twee slaapkamers liggen aan de achterzijde en zijn rechthoekig van formaat. De badkamer is zeer luxe uitgevoerd met o.a. een inloopdouche, wastafelmeubel en een tweede toilet.

Tweede verdieping
Met de vaste trap naar de zolderverdieping. Hier tref je de vierde slaapkamer aan. Het gaat om een royale en lichte kamer met inbouwspots en veel kastruimte. Deze ruimte heeft aan de achterzijde een brede dakkapel waardoor er extra ruimte en zonlicht is.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1964
- Lichte en netjes afgewerkte eengezinswoning
- Woonoppervlakte: ca. 115 m2
- Afgekochte erfpachtcanon t/m 30 november 2054
- Moderne woonkamer, keuken, toilet en badkamer in zijn geheel recentelijk verbouwd
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Zeer centrale ligging
- Diepe en zonnige tuin op het zuidwesten
- Gratis parkeren rondom het Bosbraakhof
- Oplevering in overleg

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 499.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Dak
dwarskap
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2015, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Perceeloppervlakte
113 m²
Inhoud
400 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*