Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a
Burg. Van de Venstraat 3a

Burg. Van de Venstraat 3a

Haaren

€ 599.000,- k.k.

Omschrijving

Wonen nabij alle voorzieningen van het dorp Haaren gecombineerd met de rust en ruimte in eigen tuin? Deze verrassend ruime twee-onder- een-kap woning, voorzien van vijf slaapkamers, is gelegen op een perceelsgrootte van maar liefst 818 m2 en biedt u veel wooncomfort!

Enkele kwaliteitsaspecten:
- Ruime twee-onder-een-kap woning met berging en eigen oprit.
- Verrassend grote tuin met mogelijkheid voor een eigen moestuin of speelveldje.
- Riante woonvertrekken en courante indeling.
- Moderne hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur.
- Drie slaapkamers en badkamer op eerste verdieping.
- Twee slaapkamers op tweede verdieping.
- Voorzien van 16 zonnepanelen.
- Eigen oprit met eigen achterom (2x).
- Aanpandige berging voor het stallen van fietsen.
- Gelegen in een kindvriendelijke omgeving en nabij alle voorzieningen van de dorpen Haaren en Oisterwijk.

BEGANE GROND:
De aan de voorzijde gesitueerde en overdekte voordeur geeft toegang naar de royale entree met garderobe, toilet, meterkast en trapopgang. De living geeft direct bij binnenkomst een ruimtelijk gevoel, door het prettige lichtinval en het open karakter van de leefruimte. De living is riant van opstelling, waarbij diverse meubelopstellingen en meerdere zithoeken denkbaar zijn.
Aan de voorzijde van de woning is de mogelijkheid om een grote, doch sfeervolle zithoek te creëren, met veel zicht op de straatzijde. Verder biedt de living voldoende mogelijkheden voor het plaatsen van bijvoorbeeld een grote eettafel of het realiseren van een studeerplek of speelruimte. De grote schuifpui geeft de mogelijkheid om de living in directe verbinding te brengen met de serre en vervolgens de tuin, wat tevens zorgt voor veel sfeer en lichtinval.

De serre is een heerlijke ruimte om alle seizoenen van het jaar in te vertoeven. Zowel aan de voor- als achterzijde beschikt de serre over een grote schuifpui en is daarmee zeer praktisch in gebruik te nemen. Tevens is de zonwering ideaal voor de warmere zomerdagen, om de ruimte heerlijk koel te houden. Doordat de woning in directe verbinding staat met het aangrenzende terras vormt dit een verlengstuk van het wooncomfort. U loopt zo de tuin in, waar op ieder moment van de dag wel een zonnige plek te vinden is.

De moderne keuken kent een hoekopstelling en is voorzien van veel bergruimte, twee ovens, inductie kookplaat, koelkast, vaatwasser en dubbele wasbak met spoelkraan en een kokend-water-kraan.
Er is voldoende ruimte beschikbaar voor het plaatsen van een eettafel. De functionele kelderkast (ca. 90 cm diep) biedt extra opslagruimte voor proviand en is bereikbaar via de living.
De keuken is direct aaneengesloten met de bijkeuken, welke is voorzien van een op-maat-gemaakte kastenwand. De loopdeur biedt directe toegang naar de tuin en de eigen achterom.

EERSTE VERDIEPING:
In de entree aan de voorzijde van de woning is de trapopgang naar de eerste verdieping gesitueerd. Deze geeft toegang naar een drietal slaapkamers en de badkamer.
Alle kamers zijn bereikbaar via de overloop. De slaapkamers zijn riant van opstelling en bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van meubilair. Één van de slaapkamers beschikt over een wastafel. De hoofdslaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand en beschikt over een balkon met zicht op de achtertuin.

De badkamer is keurig, doch op onderdelen gedateerd. Op het huidige moment is deze volledig betegeld en uitgevoerd met een douche, dubbele wastafel met badkamermeubel, spiegelkast en toilet. Het raamkozijn voorziet de ruimte van een prettig lichtinval en de mogelijkheid om op natuurlijke wijze te ventileren. De badkamer is riant van opstelling en bij een nieuwe indeling kan er zelfs nagedacht worden over het plaatsen van zowel een douche als ligbad.

TWEEDE VERDIEPING:
Via de vaste trapopgang is de royale tweede verdieping bereikbaar. Hier zijn nog eens twee slaapkamers gesitueerd, beide voorzien van een dakkapel en rolluiken.
Op de voorzolder zijn de CV-ketel en de aansluitingen voor het witgoed aanwezig. Voor de opslag van spullen zijn er twee grote inbouwkasten aanwezig en extra bergkasten gerealiseerd onder de knieschotten.

BUITEN:
Het terras is direct aangrenzend aan de woning en biedt een fijne plek om met het hele gezin te tafelen. De tuin is geheel omsloten en biedt hiermee voldoende privacy en vrijheid. Er is een (dubbele) eigen achterom aanwezig, bereikbaar via de brandgang.
Het perceel is ingericht met gazon en plantenborders met vaste beplanting. Het prieel aan de achterzijde van de tuin, biedt een extra zitje. U zult verrast zijn door de omvangrijke grootte van deze tuin, waarbij het separaat gelegen gedeelte van de tuin een echte aanvulling vormt op het geheel. De ideale mogelijkheid voor een grote moestuin, pluktuin of speelveldje. Let op: Op dit gedeelte van de tuin is bebouwing niet toegestaan.

De woning beschikt over een aanpandige berging, voorzien van een tweetal loopdeuren en directe toegang naar de tuin. De berging biedt voldoende opslagmogelijkheden voor fietsen, tuingereedschap en klein materiaal. Tevens bieden de houten poorten directe toegang naar de tuin, waar extra berging mogelijk is in het tuinhuis. De eigen oprit biedt plek aan het parkeren van twee auto's.

De woning is ideaal gelegen ten opzichte van het dorp Haaren met diverse basisvoorzeiningen, waaronder basisschool, winkels, supermarkten, horeca- en (sport-)verenigingen. Tevens is het stadje Oisterwijk met meerdere voorzieningen en het NS-station eenvoudig bereikbaar.

CONTACT:
info@makelaardijmeeuwis.nl | 013-5915219
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 599.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
185 m²
Perceeloppervlakte
818 m²
Inhoud
754 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
30 m²
Buitenruimte oppervlakte
15 m²

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 221 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*