Bultkroos 58
Bultkroos 58
Bultkroos 58
Bultkroos 58
Bultkroos 58
Bultkroos 58
Bultkroos 58
Bultkroos 58
Bultkroos 58
Bultkroos 58
Bultkroos 58
Bultkroos 58
Bultkroos 58
Bultkroos 58

Bultkroos 58

Zwolle

€ 450.000,- k.k.

Omschrijving

Verrassend ruime eindwoning met 3 slaapkamers, 6 zonnepanelen en zonnige achtertuin op het zuiden nabij natuurgebieden en met de Milligerplas om de hoek.

De woning staat in de kindvriendelijke en geliefde wijk Milligen, een populaire buurt in Stadshagen. De binnenstad van Zwolle en het centraal station zijn binnen 15 minuten fietsen bereikbaar, waardoor zowel ontspanning als praktische voorzieningen binnen handbereik liggen. De groene omgeving wordt versterkt door het nabijgelegen Twistvlietpark, het Rietpark en het Zwarte Water, die samen volop ruimte bieden voor sport, recreatie en ontspanning.

Het winkelcentrum van Stadshagen is op loopafstand, ideaal voor de dagelijkse boodschappen en voorzien van een breed aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Vele voorzieningen zoals scholen, gezondheidszorg, openbaar vervoer, kerken, parken, kinderboerderijen, speeltuinen en kinderdagverblijven zijn eveneens in de directe omgeving te vinden.

De Milligerplas ligt letterlijk om de hoek, een perfecte plek om te zwemmen, wandelen of ontspannen op een zonnige dag. De horeca bij de plas en het winkelcentrum zorgt voor extra gezelligheid. Bovendien zijn de uitvalswegen A28 en A50 makkelijk te bereiken, wat de woning perfect toegankelijk maakt voor mensen die vaak onderweg zijn. Gratis parkeergelegenheid voor de deur biedt extra gemak voor zowel bewoners als bezoekers.

De woning, gebouwd in 2002, beschikt over 3 slaapkamers, een ruime tweede verdieping, zonnepanelen en energielabel A. De gehele begane grond is voorzien van een mooie visgraat PVC-vloer. De fraaie ruime keuken heeft erg veel berg- en werkruimte en is voorzien van inbouwapparatuur. De gemoderniseerde badkamer en toilet, royale tweede verdieping met de mogelijkheid tot extra slaapkamers en de tuin die gelegen is op het gunstige zuiden maken deze woning compleet.

Indeling:

Begane grond
Bij binnenkomst in de voortuin bereikt u de hoofdentree van de woning. In de hal vindt u de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot de ruime woonkamer, die dankzij de grote raampartijen en de achterdeur veel natuurlijk licht ontvangt en uitkijkt op de tuin. Via deze achterdeur heeft u direct toegang tot de buitenruimte. De halfopen keuken aan de voorzijde is modern ingericht met inbouwapparatuur zoals een koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, 2 combi-ovens waarvan 1 met stoomfunctie en inductiekookplaat met een ingebouwde afzuigkap. De lichte visgraat PVC-vloer op de benedenverdieping draagt bij aan de frisse en open sfeer van de ruimte.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De moderne badkamer is uitgerust met vloerverwarming, inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel met meubel. Op de overloop is ook een vaste kast aanwezig, waarin de cv-ketel netjes is weggewerkt.

Tweede verdieping
Een vaste trap geeft toegang tot de tweede verdieping, die momenteel in gebruik is als fitnessruimte. Deze ruimte biedt echter ook de mogelijkheid om 1 of zelfs 2 extra slaapkamers te creëren, afhankelijk van de wensen. Tevens vind je hier de aansluiting voor de wasmachine.

Tuin
De op het zuiden gelegen tuin is erg onderhoudsvriendelijk. Enkele borders en een stukje gras geeft een prettige sfeer. De vrijstaande houten berging, uitgerust met elektra, biedt voldoende opbergruimte voor fietsen en tuingereedschap. Bovendien is er een handige achterom, waardoor fietsen eenvoudig de tuin in kunnen. Aan de voorzijde bevindt zich ook een tuin met een handige plek voor de fietsen of een scooter.

Bijzonderheden
- Energielabel A
- 6 Zonnepanelen
- Moderne halfopen keuken
- Royale tweede verdieping, extra slaapkamer(s) mogelijk
- Vloerverwarming badkamer
- Centraal gelegen in Stadshagen
- Op loopafstand van de Milligerplas
- Perfecte starterswoning
- Kindvriendelijke buurt
- Zonnige tuin op het zuiden
- Openbaar vervoer en uitvalswegen in de directe omgeving
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2013 van Intergas Kombi Compact HRE28-24, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
154 m²
Inhoud
403 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan park, aan rustige weg, in woonwijk en open ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 56 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*