Omschrijving

Wonen in een ruime eengezinswoning, instapklaar, energiezuinig en met een uitstekende ligging aan het gewilde Buitenom? Dan is deze woning precies wat u zoekt!

Deze ruime eengezinswoning met bouwjaar 2015 en energielabel A is helemaal van deze tijd en beschikt onder meer over 14 zonnepanelen (2023), hybride warmtepomp en vloerverwarming op alle woonlagen.

De woning beschikt op de begane grond onder meer over een ruime uitgebouwde woonkamer, luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur en een heerlijke tuin met houten berging en fietsenstalling. De 1e verdieping biedt plaats aan 2 grote slaapkamers met dakkapel en een luxe badkamer. De 2e verdieping beschikt over een ruime 3e (slaap)kamer.

De ligging is uitstekend, in een jonge wijk die in 2015/2016 is gerealiseerd. De wijk is kindvriendelijk met een speeltuin en recentelijk is ook een dierenweide gerealiseerd. Verder is het centrum op loopafstand en is de bushalte letterlijk om de hoek. Kortom; een ideale plek om te wonen in een mooi dorp!

Indeling
Begane grond:

Voortuin:
De voortuin is in 2024 opnieuw aangelegd en geeft toegang tot de entree van de woning. De voortuin is voorzien van mooie cortenstaal bloembakken, siergrind, bestrating en een handige buitenkraan.

Entree:
De entree biedt plaats aan het toilet en de meterkast (7 groepen + 3 aardlekschakelaars + glasvezel) en geeft toegang tot de woonkamer. Middels een vaste trap heeft u toegang naar de 1e verdieping. De gehele begane grond is voorzien van een betegelde vloer met vloerverwarming, renovlies wanden en gespoten plafonds.

Toilet:
De toiletruimte is geheel betegeld en is voorzien van een hangcloset en fontein.

Woonkamer:
De ruime en lichte uitgebouwde woonkamer met open keuken is keurig afgewerkt en biedt plaats aan een praktische trapkast. De woonkamer beschikt tevens over openslaande deuren naar de tuin.

Keuken:
De luxe open keuken aan de voorzijde is uitgevoerd in rechte opstelling met kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten; vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw, oven en magnetron. Tevens beschikt de keuken over veel praktische opbergmogelijkheden.

1e verdieping:

Overloop:
De overloop op de 1e verdieping biedt toegang tot 2 (voorheen 3) slaapkamers en de badkamer en middels een vaste trap heeft u toegang tot de 2e verdieping. De gehele verdieping is keurig afgewerkt met tegellaminaat, renovlies wanden en gespoten plafonds.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een grote dakkapel met elektrisch bedienbaar rolluik. Daarnaast beschikt de slaapkamer over een riante walk-in-closet (voorheen slaapkamer en thans in gebruik als kantoor).
Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning en is eveneens voorzien van een dakkapel.

Badkamer:
De luxe badkamer is geheel betegeld en beschikt over een inloopdouche, 2e wandcloset, badkamermeubel en designradiator.

2e verdieping:

Technische ruimte:
De 2e verdieping geeft toegang tot een technische ruimte en een 3e (slaap)kamer. Deze verdieping is wederom keurig afgewerkt met tegellaminaatvloeren en renovlies wanden.

Slaapkamer:
Slaapkamer 3 is voorzien van een Velux dakraam met zonwering.

Technische ruimte:
De technische ruimte biedt plaats aan de HR CV-combiketel en hybride warmtepomp (Itho Daalderop, 2015), mechanische ventilatie unit en omvormer voor de zonnepanelen. Tevens beschikt deze ruimte over een aansluiting voor de wasmachine.

Tuin:
De achtertuin is voorzien van houten schuttingen, bestrating, waterkraan en een achteruitgang. De tuin biedt plaats aan een houten berging en fietsenstalling.

Berging:
De tuin biedt plaats aan een ruime berging welke is voorzien van elektra en een elektrisch bedienbaar rolluik.

Overige:
- Hardhouten kozijnen met HR++ beglazing;
- HR CV-combiketel en hybride warmtepomp (Itho Daalderop, 2015);
- Betonnen constructievloeren;
- Gehele woning voorzien van vloerverwarming;
- Gehele woning voorzien van horren;
- Woning is voorzien van 14 zonnepanelen (2023);
- Woning is voorzien van luxe Fractions shutters raambekleding;
- Energielabel A;
- Aanvaarding: in overleg (november 2024).
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 479.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Dak
zadeldak
Keurmerken
brandveiligheid
Voorzieningen
mechanische ventilatie en zonnecollectoren

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en warmtepomp
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2015 van Itho Daalderop, 2015, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
109 m²
Perceeloppervlakte
195 m²
Inhoud
325 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*