Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9
Buitendijk 9

Buitendijk 9

Nieuwendijk

€ 495.000,- k.k.

Omschrijving

Vrijheid!
Wat heerlijk om zo te wonen. Op een geweldige locatie vind je deze degelijke vrijstaande woning op een royaal perceel van 636 m². De plek is top. Je woont aan de landerijen met een uitzicht over de weilanden. Je kunt van dit uitzicht genieten vanuit de woning, tuin of vanaf het geweldig dakterras achter de woning. Zo kun je op elk moment van de dag genieten van het weidse uitzicht. De woning zelf is gebouwd in 1974. De woning is meerdere keren verbouwd en door de huidige eigenaar uitstekend onderhouden. De woning heeft maar liefst 3 (woon)lagen en is dus ruim bemeten. De woonoppervlakte omvat 115 m². Alle ruimte dus voor jezelf, partner en eventuele kinderen. De woning heeft maar liefs 4 slaapkamers en een keurige badkamer. Ook is de woning erg praktisch ingericht. Zo heb je in het souterrain een grote inpandige garage met onder het huis volop bergruimte! De tuin is top. Het betreft een verzorgde tuin die parkachtig is aangelegd met grind, speelse paadjes en plantenborders. Het is een heerlijke tuin met een zonnige situering op het zuidwesten. Je ziet de zon ondergaan…

Al met al is het fijn wonen zo in Nieuwendijk!

Wonen & leven:
De woning heeft op dijkniveau o.a. een hal/entree, toilet, ruime woonkamer met open haard en toegang tot het dakterras, fijne keuken, tussenportaal met vaste kastruimte, handige bijkeuken en de badkamer. Volop (leef) ruimte dus om met je eventuele gezin te wonen en te leven!

Koken & Eten:
… dat doe je in de prettige keuken aan de achterzijde van de woning. De keukenopstelling is niet nieuw, wel netjes. Uitstekend verzorgd en voorzien van volop bergruimte en inbouwapparatuur. In de winter eet je binnen, maar zomers ontbijt en dineer je vast en zeker op het dakterras.

Slapen & baden:
Op de verdieping bevinden zich o.a. 3 slaapkamers, walk-in-closet en een toilet met wastafel. De 4e (kleinere) slaapkamer bevindt zich boven de uitbouw en is toegankelijk met een eigen trap vanuit de bijkeuken. De badkamer vind je beneden. Dit is een keurige ruimte met o.a. douche en wastafel.

Locatie & Buitenleven:
Een heerlijke plek. Je woont helemaal vrij en je hoeft ook niet bang te zijn dat ze gaan bouwen achter je huis. Natuurlijk weten wij ook niet hoe het er over 30 jaar uit ziet, maar er zijn geen plannen bekend die je mooie uitzicht zouden kunnen bederven. De tuin is een plaatje. Het betreft een verzorgde tuin die speels is ingericht met bestrating, grind en plantenborders. De woning is gelegen in de lintbebouwing net buiten het dorp. Nieuwendijk NB is gelegen in het land van Heusden en Altena. Een rustig en gemoedelijk dorp dicht bij de Rijksweg A27. Hierdoor goed bereikbaar t.o.v. verschillende steden, openbaar vervoer en de Randstad. Verder ligt natuurgebied de Biesbosch vrijwel naast het dorp. In het dorp zelf is een basisschool en ook zijn alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels aanwezig.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 495.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rolluiken, buitenzonwering, zonnecollectoren, rookkanaal en dakraam

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Perceeloppervlakte
636 m²
Inhoud
575 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
39 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht en buiten bebouwde kom

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*