Omschrijving

Uitstekende starterskans in de Componistenwijk!

Bent u al een tijdje op zoek naar de perfecte gezinswoning? Zoek dan niet verder! Deze leuke 4-kamer woning, gelegen in de gezellige Componistenwijk in Leiden, heeft alles wat u en uw gezin nodig hebben. Met 3 slaapkamers en een ruime achtertuin met stenen berging en achterom, biedt deze woning volop mogelijkheden om naar eigen smaak te moderniseren. Op zolder kan u een dakopbouw plaatsen om meer slaapkamers te creëren. Aan de voorzijde van de woning kijkt u heerlijk vrij uit op een plantsoen, wat zorgt voor een open en rustige sfeer in de woonkamer. De locatie is ideaal, dichtbij winkelcentrum De Luifelbaan, diverse sport- en recreatievoorzieningen en belangrijke uitvalswegen (A4, A44 en N11). Ook scholen, LUMC, Universiteit, Bio Science Park, Leiden Centraal Station en het bruisende centrum van Leiden zijn allemaal gemakkelijk te bereiken. Deze woning is een geweldige kans voor starters die op zoek zijn naar een comfortabel en gunstig gelegen gezinshuis. Wacht niet te lang en plan vandaag nog een bezichtiging in!


Indeling
Begane grond:
Voortuin gelegen op het westen. Entree woning. Ontvangsthal met meterkast (2 gr.), trap naar 1e verdieping, ruime trapkast en een toiletruimte met fontein. Via deze ontvangsthal bereikt u de woonkamer en de keuken. De lichte en ruime woonkamer is voorzien van een achterdeur die u toegang geeft tot de diepe achtertuin gelegen op het oosten. Deze heerlijke achtertuin beschikt over een stenen berging met elektra. Verder vindt u in de tuin een achterom en een buitenkraan, aan de achterzijde van de woning is een zonnescherm bevestigd. Aan de achterzijde van de woning vindt u de keuken. Deze beschikt ook over een deur naar de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop met trap naar 2e verdieping. Op deze verdieping vindt u 3 slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning en één slaapkamer aan de voorzijde. Verder nog een badkamer met douche, toilet en een wastafel.

2e verdieping:
Overloop met opstelplaats combiketel Vaillant bouwjaar 2015. Verder nog een zolderkamer met vaste kasten en 2 dakraampjes. Het is hier mogelijk om d.m.v. een dakopbouw een volwaardige etage met slaapkamers te maken.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Voor iedere woning hebben wij een eigen website gecreëerd (straatnaam+huisnummer.nl) met alle object specifieke informatie.



Bijzonderheden
- woning is gedeeltelijk v.v. dubbele beglazing
- verwarming en warm water middels combiketel
- op zolder een dakopbouw mogelijk
- bouwjaar: 1960
- energielabel E
- oplevering kan snel

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 119,40 m2
G.O. Wonen 70,20 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 7 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 0 m2
G.O. Externe bergruimte 7,30 m2
Bruto Inhoud woning 288,53 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule, asbestclausule, “verkoper heeft niet in registergoed gewoond”-clausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 369.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Dak
zadeldak
Voorzieningen
alarminstallatie, buitenzonwering en dakraam

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2015 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Perceeloppervlakte
143 m²
Inhoud
288 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 65 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*