Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45
Broekheenseweg 45

Broekheenseweg 45

Enschede

€ 775.000,- k.k.

Omschrijving

Op een prachtige locatie vrijstaand wonen in je eigen landelijke notariswoning in Engelse stijl!

De woning is GASLOOS en beschikt over een energielabel A+. De woning biedt een ruime en heerlijke lichte living en-suite, vijf slaapkamers, een woonkeuken, ruime oprit, vrijstaande stenen garage en een grote tuin die grenst aan een weiland. Hier komen comfort, ruimte en luxe samen, zowel binnen als buiten, met volop mogelijkheden om te genieten van een heerlijk gezinsleven. Gelegen in een kindvriendelijke en groene buurt, is dit de ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime leefomgeving met een prachtige tuin. Dit is een plek waar je je direct thuis zult voelen.

Indeling:
Begane grond: Via de ruime zijentree met hal, vaste trapopgang, uitgebreide meterkast, garderobe en moderne toiletruimte met hangcloset en fontein, kom je in de royale woonkamer en-suite. De grote raampartijen met roeden zorgen voor een heerlijke lichtinval en een open, landelijk gevoel. Vanuit de woonkamer loop je door naar de ruime woonkeuken, verbonden door stijlvolle kamer-en-suite deuren. Aan de woonkamerzijde van deze deuren bevinden zich praktische kasten en schappen, die zowel voor opbergruimte als een decoratief accent zorgen.

De woonkeuken en woonkamer zijn voorzien van dezelfde plavuizenvloer met vloerverwarming, wat zorgt voor eenheid en een ruimtelijk gevoel. De keuken is zeer licht door de grote raampartijen met openslaande tuindeuren, die toegang geven tot de riante veranda, geheel in stijl van de woning, eveneens met een plavuizenvloer. De moderne inbouwkeuken biedt veel werkruimte en is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals een inductiekookplaat, schouw, oven, magnetron en vaatwasser. Het kookeiland zorgt voor een gezellige verbinding met de eettafel, ideaal voor ontspannen samenzijn tijdens het koken.

Achter de keuken bevindt zich de praktische bijkeuken/berging, voorzien van een keukenblok met wasbak en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tevens vind je hier de vaste kastenwand met de technische ruimte van de warmtepomp. Vanuit de bijkeuken heb je ook toegang tot de mooie tuin. Achter de bijkeuken bevindt zich een aparte garage/berging met openslaande deuren, deels geïsoleerd, ideaal als hobby- of werkruimte of als extra opslagruimte.

Vanuit de tuindeuren in de woonkeuken loop je de heerlijke veranda in, waar je het hele jaar door kunt genieten van de buitenlucht. Deze veranda is voorzien van een lichtkoepel en spotjes en biedt een prachtig uitzicht over de diepe tuin, die aan het eind grenst aan een weiland.

1e verdieping: Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met toegang tot een vaste trap naar de tweede verdieping. Deze verdieping beschikt over vier ruime slaapkamers, wat zorgt voor voldoende ruimte en flexibiliteit. De moderne badkamer is volledig betegeld en van alle gemakken voorzien, met een jacuzzi, een inloopdouche met regendouche en handdouche, en een wastafelmeubel met twee kranen en spiegel. Voor extra comfort is het toilet apart van de badkamer geplaatst, zodat deze onafhankelijk van de badkamer gebruikt kan worden. De eerste verdieping is grotendeels voorzien van een nette vinyl vloer.

2e verdieping: Via een vaste trap is de geheel afgetimmerde zolderverdieping bereikbaar, die zich over de gehele lengte van de woning uitstrekt. De zolder is voorzien van een dakkapel. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als extra relaxruimte, maar het kan ook uitstekend dienen als extra slaapkamer met een aparte berg-/hobbykamer. Over de gehele zolder is er nog bergruimte achter de knieschotten.

Tuin: De riante, zonnige tuin is een ware oase van rust. Door de diepe ligging en het vrije uitzicht op het achtergelegen weiland heb je veel privacy en kun je volop genieten van de natuur. De tuin is zowel via de woonkeuken als de bijkeuken te bereiken. De veranda aan het huis biedt een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.

Oprit: De ruime oprit biedt plaats aan minimaal drie auto's, ideaal voor gezinnen met meerdere voertuigen en/of gasten. Via een zijpoort vanaf de oprit kun je de tuin bereiken, evenals de doorgang aan de andere zijde van de woning.

EXTRA informatie:
- De woning is GASLOOS en heeft een energielabel A+.
- De woning is voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en elektrische bijverwarming, die tevens kunnen koelen.
- Prachtig, landelijk en volumineus vrijstaand woonhuis in Engelse notariswoningstijl, gelegen nabij het buitengebied van Enschede.
- De woning beschikt over een riante veranda, geheel in de stijl van het woonhuis.
- Riante en zeer lichte woonkamer dankzij de vele raampartijen roeden.
- De gehele woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van dubbele HR-beglazing.
- De woonkeuken is ruim en voorzien van veel kast/werkruimte en een kookeiland.
- Heerlijke ruime en diepe tuin met zicht op het weiland.
- De woning heeft 5 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche en jacuzzi.
- Ruime oprit met een vrijstaande stenen garage.
- Bouwjaar: 2010, inhoud: ca. 834 m³, woonoppervlakte: 225 m2 en perceeloppervlakte: 515 m².
- Een op jouw situatie toegespitst duurzaamheidsadvies voor deze woning is beschikbaar via onze website.

EXTRA voorwaarden:
- Het woonhuis is ingemeten volgens de NEN2580 en is voorzien van een meetrapport met tekeningen.
- Voor woningen ouder dan 25 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing.
- In de koopovereenkomst zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.
- Aanvaarding: in overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 775.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
schilddak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A+
Verwarming
vloerverwarming geheel, vloerverwarming gedeeltelijk, elektrische verwarming en warmtepomp
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
225 m²
Perceeloppervlakte
515 m²
Inhoud
834 m³
Buitenruimte oppervlakte
24 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen parkeerplaats
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*