Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d
Broekdijk 40d

Broekdijk 40d

Kesteren

€ 684.500,- k.k.

Omschrijving

OP EEN KLEINSCHALIG BEDRIJVENTERREIN GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING MET EEN KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTE/WERKPLAATS. IDEAAL VOOR BELANGSTELLENDEN MET EEN KANTOOR/PRAKTIJK OF WERKPLAATS AAN HUIS. DEZE WONING IS AAN EEN RUSTIGE EN DOODLOPENDE STRAAT, AAN DE RAND VAN KESTEREN GELEGEN. ER IS DAN OOK EEN GOEDE ONTSLUITING NAAR DE A-15, OPRIT OCHTEN IS IN CIRCA 3 AUTOMINUTEN TE BEREIKEN.
DE WONING IS GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL VAN 1.000 M2, RONDOM DE WONING IS EEN FRAAI AANGELEGDE TUIN MET TERRASOVERKAPPING EN BERGING. AAN DE WONING IS EEN STENEN GARAGE GEBOUWD MET AANSLUITEND EEN OPRIT MET PARKEERGELEGENHEID VOOR MEERDERE AUTO'S OP EIGEN TERREIN. AAN DE ACHTERZIJDE IS DE WONING UITGEBOUWD MET EEN SERRE. OP DE VERDIEPING IS OVER BIJNA DE VOLLE BREEDTE EEN DAKKAPEL GEPLAATST. DE WONING IS GEHEEL GEÏSOLEERD EN VOORZIEN VAN EEN HYBRIDEWARMTEPOMP, DE WONING HEEFT EEN ENERGIELABEL A+++.

WELKOM bij de Broekdijk 40D in Kesteren
Via de voortuin is de overdekte entree van de woning te bereiken. Ruime hal met garderobehoek, trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, toilet met fontein en toegang naar de woonkamer en kantoor/praktijkruimte.

KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTE AAN HUIS
Direct vanuit de hal is de kantoor/praktijkruimte op de begane grond te bereiken. Deze ruimte heeft een oppervlakte van circa 16 m2 en is uitstekend geschikt voor het uitoefenen van een beroep/praktijk aan huis.

WOONKAMER
De L-vormige woonkamer is royaal opgezet met een oppervlakte van circa 41 m2. De woonkamer heeft dan ook ruimte voor het plaatsen van een eethoek, zithoek en extra televisie/lees/studeerhoek. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle schouw met gashaard en heeft een schuifpui met toegang naar de tuin.

HALF-OPEN KEUKEN
Vanuit de woonkamer is via een toog de half-open keuken te bereiken. Ook de keuken is ruim opgezet met mogelijkheid voor het plaatsen van een kleine eethoek. De lichte keuken is in een rechte opstelling geplaatst en voorzien van inbouwapparatuur: vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, magnetron en koelkast.

BIJKEUKEN
Vanuit de keuken is een praktische bijkeuken te bereiken. De bijkeuken heeft een uitstortgootsteen, wasmachine- en drogeraansluiting. Vanuit de bijkeuken is er een toegang naar de garage en serre.

SERRE
Brede serre voorzien van glazen schuifwanden, hierdoor is het mogelijk om bij mooi weer de serre aan 2 zijdes te openen. Het glazen dak van de serre is voorzien van buitenzonwering. Vanuit de serre is er mooi zicht over de tuin. De serre heeft afmetingen van circa 5,01 x 3,38 m1.

GARAGE
De garage is van binnenuit (vanuit de bijkeuken) te bereiken. De garage heeft een geïsoleerde, elektrische sectionaaldeur met toegang naar de oprit. Afmetingen garage circa 5,71 x 2,99 m1.

EERSTE VERDIEPING
Via de trapopgang vanuit de hal is de 1e verdieping te bereiken. Overloop met toegang naar 2 slaapkamers, badkamer en een vaste kast met opstelling CV-ketel met hybride warmtepomp (bouwjaar 2022). Op deze verdieping zijn 2 grote slaapkamers van beide circa 24 m2. Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. Het is mogelijk om een slaapkamer te splitsen in 2 kamers, zodat er 3 slaapkamers op de verdieping zijn.

BADKAMER
Lichte en complete badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafel met groot meubel. Ook de badkamer is voorzien van een dakkapel.

TWEEDE VERDIEPING
Via een vlizotrap vanaf de overloop is de 2e verdieping te bereiken. Hier is een handige bergzolder aanwezig.

TUIN MET PRIEEL & BERGING
De woning is gelegen op een ruim perceel van 1.000 m2. Rondom de woning is dan ook een royale en fraai aangelegde tuin. Aan de achtergevel is een serre geplaatst en aansluitend een zonneterras. Zowel vanuit de serre als vanaf het zonneterras is er fraai zicht over de tuin. De tuin is aangelegd met veel borders met diverse bomen, planten en struiken. Achter de garage is een houten prieel geplaatst. Aansluitend aan dit prieel is een Koivijver aangelegd, hierdoor is er mooi zicht over de vijver en aansluitend de tuin. Naast de woning is een grote zijtuin, aangelegd met borders, gazon en strak straatwerk. In de zijtuin is een houten berging van circa 13 m2 geplaatst. Ook is er een extra zonneterras aanwezig. Aan de rechterzijde van de woning is een brede oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein.

LIGGING
De woning is op een kleinschalig bedrijventerrein in Kesteren gelegen. Kesteren is een groeiend dorp met veel nieuwbouw van woningen. Het centrum van Kesteren is op circa 5 fietsminuten afstand gelegen. In Kesteren is een uitgebreid winkelaanbod met o.a. een PLUS supermarkt, bakkerij, slagerij, drogisterij, opticien, kledingwinkels, bloemisterij en warenhuis. In Kesteren zijn ook diverse gezondheidsvoorzieningen zoals een huisartsenpraktijk, tandartspraktijk en apotheek. Tevens zijn er diverse horecavoorzieningen zoals à la carte restaurants, chinees restaurant, cafetaria's en een brasserie/ijsboetiek. Vanaf de woning is er een snelle ontsluiting naar de N-233 richting Rhenen en de oprit van de A-15. Via de A-15 zijn de steden, Tiel, Arnhem en Nijmegen snel te bereiken. Kesteren heeft een eigen treinstation, op circa 6 fietsminuten afstand gelegen. Via dit treinstation zijn voornoemde steden ook uitstekend te bereiken via het openbaar vervoer.

INDELING
Begane grond: Overdekte entree, hal met trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, toilet met fontein, praktijk/kantoorruimte, woonkamer met schuifpui naar tuin, half-open keuken, bijkeuken, serre.
1e Verdieping: Overloop, 2 slaapkamers, badkamer, vaste kast met opstelling CV-ketel.
2e Verdieping: Via vlizotrap te bereiken bergzolder.

BIJZONDERHEDEN
- Let op: Het betreft hier een bieden vanaf vraagprijs.
- Kantoor/praktijkruimte aan huis. Mogelijkheid voor het bouwen van een extra schuur/werkplaats, cat. 2.
- Geheel geïsoleerde woning met hybride warmtepomp (bouwjaar 2022). Energielabel A+++.
- De woning is voorzien van 33 zonnepanelen. 17 Zonnepanelen zijn geplaatst in 2013, de overige panelen zijn in 2022 geplaatst.
- Royaal woonoppervlakte van circa 155 m2.
- Groot perceel van 1.000 m2.
- Op de 1e verdieping is een brede dakkapel over bijna de gehele breedte geplaatst.
- De dakkapel is voorzien van kunststofkozijnen.
- Sfeervolle gashaard in de woonkamer.
- De werk/praktijkruimte en slaapkamers zijn voorzien van een mooie houten vloer.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming (m.u.v. de bijkeuken en garage).
- De goten zijn afgewerkt met onderhoudsarme trespa.
- Praktische bijkeuken.
- Op de 1e verdieping is bergruimte achter afsluitbare knieschotten aanwezig.
- Via een schuifpui vanuit de woonkamer direct toegang naar het terras en de tuin.
- Gedeeltelijk voorzien van rolluiken en screens.
- Het dak van de serre, alsmede de lange glazen wand, zijn voorzien van buitenzonwering.
- Serre aan de achtergevel, met mogelijkheid om aan 2 zijdes de glaswanden weg te schuiven.
- Aangebouwde stenen garage.
- Serre aan de achtergevel.
- Fraai aangelegde tuin met prieel en houten berging.
- De Koivijver is voorzien van een filterinstallatie.
- De tuin is voorzien van een bevloeiingssysteem (druppelslang).
- Gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein.
- Snelle ontsluiting naar de oprit van de A-15.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 684.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, rolluiken, schuifpui, glasvezel kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en gashaard
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van CV-ketel en hybridewarmtepomp, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
155 m²
Perceeloppervlakte
1.000 m²
Inhoud
639 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
17 m²
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 446 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*