Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17
Brielsedreef 17

Brielsedreef 17

Prinsenbeek

€ 1.189.000,- k.k.

Omschrijving

Karakteristiek, elegant, charmante uitstraling, uitstekend onderhouden, rust en een gevoel van ruimte en vrijheid zijn termen die deze woning goed omschrijven!

Vanaf het moment dat je de voordeur opent, word je verwelkomd door een warme en ruimtelijke sfeer. Je ervaart direct de uitstekende staat van onderhoud.

De elegante woning, met veel m2 wooncomfort wordt omringd door een prachtige tuin gelegen op het zuiden. De speelse indeling, 6 slaapkamers, royale woonkamer met prachtig zicht op de tuin, luxe keuken, ruime garage, bijkeuken en een mooie multifunctionele ruimte biedt veel mogelijkheden.

Kom snel kijken en laat je verrassen.

Je treft de woning op een geweldige locatie: een rustige straat aan de rand van het dorp, dichtbij alle voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten.
Binnen enkele minuten bereik je het buitengebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.
De uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn op korte afstand bereikbaar en het centrum van Breda bereik je met 15 minuten fietsen.

Op de begane grond tref je onder andere een sfeervolle woonkamer met fraaie uitbouw in een ronde vorm, een luxe keuken, praktische bijkeuken en multifunctionele ruimte.

De vele raampartijen bieden rondom fijn zicht op de tuin en op de mooie omgeving.
In de royale tuin tref je meerdere terrassen, mooi gazon en veel groen. Je ervaart hier al snel een zomerse sfeer en door de ligging op het zuiden kun je al snel en lang genieten van het buitenleven.

De verdieping biedt je 4 mooie slaapkamers, een ruime badkamer en toilet
In de dubbele garage tref je veel bergruimte en voldoende plaats voor auto’s, fietsen, tuingereedschap etc. Een trap leidt naar de verdieping waar je nog 2 extra kamers vindt.

Deze prachtige woning op een perceel van 1030 m2 is gebouwd in 1950, biedt 235 m2 woonplezier en is gelegen op een prachtige locatie.

Indeling
Begane grond:

De zeer royale hal met mooie vide biedt een chique binnenkomst. Vanaf hier bereik je de meterkast, trapopgang, woonkamer, toilet, bijkeuken, garage en de multifunctionele ruimte.

De woonkamer biedt een parket vloer, stucwanden en stucplafond. De fraaie uitbouw aan de achterzijde met een ronde vorm, veel raampartijen en openslaande deuren zorgt tezamen met de sfeervolle afwerking voor heerlijke en aangename ruimte.

De openslaande deuren bieden direct contact met de fijne tuin. De ligging op het zuiden, mooie bestrating, goed gazon en veel groen zorgen ervoor dat je je hier al snel in zuidelijke sferen waant. Verder tref je in de tuin een houten tuinhuis en aan de uitbouw een overkapping.

Vanuit de woonkamer is er een open verbinding met de luxe keuken. Deze biedt een kookeiland, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koel/vrieskast, magnetron, oven, vaatwasser en diverse kasten.

Vanaf de keuken kom je in de bijkeuken. Hier tref je een mooie afwerking met pvc-vloer, stucwanden, stucplafond en een lichtkoepel. De aansluiting voor de wasapparatuur is keurig verwerkt in een vaste kast, je treft een keukenblok en een loopdeur leidt naar de tuin. Een trap leidt je naar de kelder.

Het toilet is geheel betegeld en biedt een hangcloset en fontein.

Rechtsachter tref je een multifunctionele ruimte. Thans in gebruik als kantoor maar deze ruimte kan ook prima dienst doen als bijvoorbeeld speelkamer, game-room of slaapkamer.

Zowel vanaf de oprit als vanaf de hal bereik je de dubbele garage met betonnen vloer, sectionaal deur, elektrische deur, opstelling van de cv (Nefit, bouwjaar 2020), elektra en de trap naar de bovengelegen verdieping. Ideaal voor het stallen van auto’s, fietsen, gereedschap en andere benodigdheden.

Aan de voorzijde zorgt de royale voortuin voor een vriendelijke uitstraling. Met gemak parkeer je meerdere auto’s op de oprit.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping tref je boven het linkerdeel een royale overloop en verder 4 slaapkamers, badkamer, toilet en vind je een luik naar de bergzolder.
De slaapkamers zijn mooi afgewerkt met laminaat, stucwanden, stucplafond. Je treft verder diverse vaste kasten, wastafels en bergruimte.

De mooie en grote badkamer is geheel betegeld en je treft hier een bad met whirlpool, douche en een dubbel wastafelmeubel.

Het separaat toilet biedt een hangcloset.

Op de verdieping gelegen boven de garage zijn 2 slaapkamers voorzien van vloerbedekking, stuc/balkenplafond en vaste kasten.

Bergzolder:

Op de ruime zolder tref je praktische extra bergruimte.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond en brochure.

Bijzonderheden:
- Het bouwjaar van de woning is 1950;
- Tuin op het zuiden;
- Energielabel D;
- Voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen;
- Station Prinsenbeek – Breda is te voet bereikbaar;
- De uitvalswegen vind je om de hoek;
- Scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn heel goed bereikbaar;
- Prinsenbeek is een dorp met ongeveer 11.500 bewoners en behoort tot de gemeente Breda
- Rieten dak is aan de voorzijde geheel vernieuwd in 2021;
- Het rieten dak aan de achterzijde en boven de garage heeft in 2021 groot onderhoud gehad;
- Keuken dateert van 2019;
- Vloer begane grond in woonkamer en bijkeuken is in 2019 vervangen;
- Badkamer dateert van circa 2012;
- Uitstekend onderhouden;
- Een sfeervolle, karakteristieke woning gelegen op een toplocatie!

Bieden
Ben je enthousiast en wil je een bod uitbrengen op deze woning? In jouw eigen Move account, welke vrijgegeven wordt op het moment dat we een bezichtigingsafspraak inplannen, heb je de mogelijkheid een bod te doen.
Op deze manier wordt het bod direct toegevoegd aan het biedlogboek zodat we aan de verplichting van het biedlogboek voldoen.

Biedlogboek
Het biedlogboek geeft inzicht in alle biedingen die op een woning zijn gedaan. Hierdoor wordt het verkoopproces transparanter. Zodra een woning definitief verkocht is (en er geen voorbehouden meer gelden) heb je als bieder inzage in alle gedane biedingen.
In het biedlogboek is het gedane bod inzichtelijk met daarbij aangegeven of dit bod met of zonder voorbehoud financiering en-/of bouwkundige keuring is.
Andere eventuele voorbehouden en voorwaarden zijn niet zichtbaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.189.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en rolluiken

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2020 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
235 m²
Perceeloppervlakte
1.030 m²
Inhoud
994 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
33 m²
Buitenruimte oppervlakte
13 m²

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
6

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*