Omschrijving

Zeer royale en goed ingedeelde gelijkvloerse woning op een centrale locatie in het dorp Haaren. De woning beschikt over een flinke tuin met voldoende privacy en een goede zonligging.

Enkele kenmerken:
- Grote woonvertrekken en een goede indeling op de begane grond.
- Riante slaapkamer met voldoende bewegingsruimte en grote inbouwkast.
- Badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel aaneengesloten met slaapkamer.
- Twee extra (slaap-)kamers op de eerste verdieping met eigen sanitaire voorziening.
- Ideaal voor logies of een hobbyruimte.
- Praktische inpandige garage aanwezig.
- Mooie locatie, op geringe afstand van voorzieningen en uitvalswegen.
- Tuin met veel ruimte en mogelijkheden, daarnaast een goede zonligging.
- Goede mogelijkheden voor zonnepanelen.

BEGANE GROND:
De entree van de woning is van een prima formaat en geeft toegang tot de woonkamer, die direct bij binnenkomst royaal en ruimtelijk aanvoelt.
De woonkamer met voldoende ruimte voor een zit- en eethoek beschikt over veel daglichtinval door de grote raampartijen aan de voorzijde en de raampartijen met openslaande tuindeuren aan de achterzijde. De woonkamer is te verwarmen met radiatoren en tevens is er een gashaard aanwezig voor sfeervolle bijverwarming. Er is een houten vloer in de ruimte gelegen en de wanden zijn strak gestuct.
Direct aaneengesloten met de woonkamer bevindt zich de open keuken. Ook de slaapkamer, met aaneengesloten badkamer, is vanuit de woonkamer bereikbaar.

De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en beschikt over een gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, combi-oven-magnetron, vaatwasser, stenen werkblad en voldoende bergruimte. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar, waar tevens de witgoedaansluitingen aanwezig zijn. Een praktisch vertrek waar mogelijkheid is om kastruimte te creëren voor opslag en integratie van het witgoed. Vanuit de bijkeuken is de tuin via een loopdeur bereikbaar, maar er is tevens de mogelijkheid om de tuin te betreden middels de openslaande tuindeuren bij de keuken/woonkamer.

De slaapkamer op de begane grond is ruim van opzet met veel bewegingsruimte. Er is reeds een grote garderobekast in de kamer aanwezig. Direct aaneengesloten is de badkamer te betreden. De in neutrale kleurstelling uitgevoerde badkamer is ingericht met een hangcloset, dubbele wastafel en een inloopdouche. De badkamer beschikt over een draai-kiep raam om te kunnen ventileren.

EERSTE VERDIEPING:
Deze functioneel ingerichte woning beschikt op de eerste verdieping over een tweetal (slaap-)kamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er op deze verdieping nog een technische ruimte waar de CV- opstelling is gesitueerd. Ook deze technische ruimte biedt nog diverse mogelijkheden voor het opslaan van spullen.

Uniek aan deze woning is de prachtige en privacyrijke tuin, welke is gelegen op Zuid-Oost. Het aan de woning grenzende terras is direct vanuit de woonkamer te betreden. Een heerlijke tuin om te genieten van de rust en ruimte die deze plek te bieden heeft. De tuin is op het huidige moment ingericht met diverse plantenborders, maar is naar eigen wens ook eenvoudig onderhoudsvriendelijk in te richten.

De woning is op geringe afstand van het dorpscentrum gelegen, waar supermarkten, huisarts en diverse actieve verenigingen gevestigd zijn.

CONTACT:
Wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op: 013-5915219 | info@makelaardijmeeuwis.nl
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
122 m²
Perceeloppervlakte
383 m²
Inhoud
507 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
17 m²

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 121 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*