Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205
Bredasingel 205

Bredasingel 205

Arnhem

€ 319.000,- k.k.

Omschrijving

MODERNE EN COMFORTABELE TUSSENWONING MET TUIN EN EIGEN OPRIT
Welkom bij deze goed onderhouden tussenwoning aan de Bredasingel 205 in Arnhem! Deze woning combineert comfort, ruimte en privacy op een geweldige locatie. Met een lichte en ruime indeling, moderne voorzieningen en een heerlijke achtertuin biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor fijn en zorgeloos wonen. Bovendien bevindt het zich in een rustige en kindvriendelijke buurt, met alle voorzieningen binnen handbereik.

BEGANE GROND; LICHTE RUIMTES & PRAKTISCHE INDELING
Bij binnenkomst via de voordeur tref je een halletje aan in het midden van de woning, waar de taupekleurige vaste trap naar boven leidt. In deze hal bevindt zich ook een toilet met fontein en de toegang tot de kruipruimte. Aan de voorkant van de woning ligt de nette open keuken, uitgevoerd in een moderne L-vorm met witte kleurstellingen en een donker kunststof werkblad. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur, waaronder een 4-pits gasfornuis, spoelbak, koelkast, combi-oven en een afzuigkap. De soft-close lades en stijlvolle spots maken de keuken helemaal af. Hier is voldoende ruimte voor een gezellige eettafel, waar je kunt genieten van je maaltijden met familie en vrienden.

Het woongedeelte, gelegen aan de achterzijde van de woning, straalt rust en sfeer uit. De leuke kleurstellingen en rustige vibe maken dit de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag.

EERSTE VERDIEPING; RUIME SLAAPKAMERS & COMFORTABELE BADKAMER
De eerste verdieping is volledig voorzien van grijs laminaat en biedt drie ruime slaapkamers, elk met behangen wanden. De betonnen vloeren zorgen voor een stevige basis en een goede geluidsisolatie tussen de verdiepingen. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een bed, kast en bureau, ideaal voor een gezin of om een extra werk- of hobbykamer in te richten.

De badkamer is neutraal en modern ingericht, volledig betegeld en voorzien van een designradiator voor aangename warmte. Hier vind je een toilet, wastafel en een ruim bubbel ligbad met douchefunctie. De badkamer biedt volop bewegingsruimte en is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen.

BOVENSTE VERDIEPING; RUIMTELIJK & MULTIFUNCTIONEEL
Op de bovenste verdieping vind je een ruime overloop, met een aparte wasruimte. Dankzij het raam is deze ruimte lekker licht, ideaal om de was te doen. De knieschotten zorgen voor extra opbergruimte, terwijl de vaste trap zorgt voor een gemakkelijke toegang. De slaapkamer op deze verdieping is voorzien van laminaat en biedt een comfortabele en rustige plek om te slapen of werken.

HEERLIJKE ACHTERTUIN MET PRIVACY
De achtertuin van deze woning is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. De tuin biedt veel privacy en is grotendeels bestraat, met daarnaast een stukje gazon. Er zijn volop mogelijkheden om een terras aan huis te creëren voor gezellige etentjes buiten, en achterin de tuin is er ruimte voor een comfortabele loungehoek waar je in alle rust kunt ontspannen. De tuin is een fijne plek voor zowel zon- als schaduwliefhebbers, en door de vrije ligging aan de achterzijde heb je volop privacy.

VOORZIJDE; EIGEN OPRIT & PRAKTISCHE BERGING
Aan de voorzijde van de woning beschik je over een eigen oprit, waardoor je altijd een parkeerplek voor de deur hebt. Naast de voordeur bevindt zich de deur naar de berging, die ook toegang biedt tot de woning. De berging is ideaal voor het opslaan van fietsen, gereedschap en andere spullen.

HEERLIJKE OMGEVING
In de Laar-West heerst nog volop rust en ruimte, terwijl alles wat je nodig hebt om heerlijk te wonen en te leven op een steenworp afstand ligt. Ervaar het zelf en ontdek de unieke ligging van deze wijk. Deze kenmerkt zich door een goede en kindvriendelijke woonlocatie, in de directe nabijheid van goed openbaar vervoer, winkels, scholen en diverse uitvalswegen. Er zijn veel recreatiemogelijkheden en op steenworp afstand bevindt zich het mooie en uitgestrekte landschap van park Lingezegen. Deel van dit park zijn de Rijkerswoerdse plassen en het natuurbos.
De Laar-West is een groene oase, dicht bij de stad. De natuur is er nog ouderwets overweldigend. Geniet van de parken en de kolken, de plassen en de boomgaarden en ga op avontuur in het unieke natuurgebied Lingezegen. Een mooiere plek om te wonen kunnen wij ons eigenlijk niet voorstellen.

BIJZONDERHEDEN & KENMERKEN
- Goed onderhouden woning
- Parkeren op eigen terrein
- Energielabel B
- 4 slaapkamers
- Zonnige tuin
- Dubbele beglazing
- Kindvriendelijke woonwijk
- Loopafstand supermarkt en diverse winkels
- Binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Arnhem
- Binnen 5 minuten bij diverse uitvalswegen


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Bekijk dan ook onderstaande elementen die wij standaard bij al onze woningpresentaties weergeven.
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden

Of download via Funda de brochure en klik op de link naar de website van de woning. Op de website vind je tevens de vragenlijsten en het meetrapport.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 319.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2014 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
112 m²
Perceeloppervlakte
127 m²
Inhoud
417 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 55 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*