Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3
Bredaseweg 3

Bredaseweg 3

Chaam

€ 575.000,- k.k.

Omschrijving

Ben je geen klusser? Wil je vrijstaand, gelijkvloers en dichtbij de voorzieningen wonen? Deze vrijstaande woning heeft een slaapkamer en een moderne badkamer (2024) op de begane grond. De woning heeft daarnaast drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. De woning heeft een 32 meter diepe tuin, een voormalig garage die ingericht is als tuinkamer (circa 27 m²) en een houten berging. De woning heeft zestien zonnepanelen (2020). Op loopafstand zijn de winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Begane grond
De entree (met de meterkast) geeft toegang tot de woonkamer en via een vaste trap tot de eerste verdieping.
De woonkamer is circa 36,5 m² groot. In de woonkamer is een vaste kast onder de trap. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.
De woonkamer geeft via kunststof openslaande deuren (2024) toegang tot de tuin.
De keuken heeft een modern hoekkeukenblok met één spoelbak, een gasfornuis, een afzuigkap, een combimagnetron, een koelkast en een vaatwasmachine. Vanuit de keuken zijn de kelder en de bijkeuken te bereiken.
De authentieke kelder heeft een vloeroppervlakte van circa 6,5 m².
De bijkeuken beschikt over een wasmachineaansluiting en een opstelplaats voor de droger. De bijkeuken geeft toegang tot de toiletruimte, de badkamer en middels een luik tot de bergzolder. Op deze bergzolder hangt de cv-ketel en is extra bergruimte.
De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet, een urinoir en een fonteintje.
De geheel betegelde moderne badkamer (2024) heeft een inloopdouche (met een thermostaatkraan), een wastafelmeubel en een wasmachineaansluiting. Vanuit de badkamer is de tuin te bereiken.
De slaapkamer is circa 14,5 m² groot. In de slaapkamer is een vaste kastenwand.

Eerste verdieping
De overloop (met een kleine dakkapel) geeft toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en via een vlizotrap tot de bergzolder.
De slaapkamer aan de voorzijde is circa 19 m² groot. Deze slaapkamer heeft drie vaste kasten en een airco.
De slaapkamer aan de achterzijde is circa 13,5 m² groot. Deze slaapkamer heeft een vaste kast.
De deels betegelde moderne badkamer heeft een ligbad (met douchegarnituur en whirlpool), een douchegelegenheid, een zwevend toilet, een wastafelmeubel (met twee waskommen) en een dakraam.
Vanuit de badkamer is de derde slaapkamer te bereiken. Deze slaapkamer is circa 10,5 m² groot.
De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is een bergzolder, te bereiken via een vlizotrap.

Installaties
De woning heeft een cv-ketel van het merk Intergas van het bouwjaar 2012.
De woonkamer is voorzien van vloerverwarming.
De woonkamer, de grote slaapkamer en de kleinste slaapkamer hebben een airco.

Bouwkwaliteit
De woning is voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van de voordeur en twee kleine ramen).

Voormalig garage in gebruik als tuinkamer
De vrijstaande, in de spouw gebouwde, stenen garage wordt nu gebruikt als tuinkamer. Ideaal om te gebruiken als werkruimte. Deze ruimte is circa 27 m² groot. Deze ruimte heeft elektra, openslaande deuren, een elektrisch rolluik en een loopdeur. Aan de zijkant van het perceel is een oprit die wordt afgesloten met een brede poort.

Tuin, berging en oprit
De 32 meter diepe achtertuin beschikt over sierbestrating, vaste beplanting, een gazon, meerdere terrassen en een tapkraan.
Via de oprit is de zij-ingang naar de tuin te bereiken.
In de tuin is een houten berging. Deze is circa 14 m² groot. De berging heeft elektra. Naast de berging is een sfeervolle overkapping. Ideaal om een loungeset of een eettafel onder te plaatsen, zodat je bij alle weersomstandigheden kunt genieten van de tuin.
Vanuit de Boterfabriekweg is het perceel te bereiken met de auto. Er is aan die zijde van de tuin ook een oprit met parkeergelegenheid voor één auto.

Voorzieningen
De woning beschikt over rolluiken met uitzondering van de bergzolder en de dakkapel op de overloop.
De keuken en bijkeuken zijn voorzien van een elektrisch zonnescherm.

Renovaties
In 2024 is de badkamer op de begane grond vernieuwd en zijn er kunststof openslaande deuren in de woonkamer geplaatst.
In 2020 is de garage gebouwd. De garage is nu in gebruik als tuinkamer. In 2020 zijn er zestien zonnepanelen gelegd, is de tuin opnieuw aangelegd en ingericht, zijn er nieuwe schuttingen geplaatst en is de riolering vervangen (vanuit de tuin naar de straat).
In 2019 is de kelder waterdicht gemaakt.
In 2016/2017 zijn de keuken en de eerste verdieping (inclusief de badkamer) geheel vernieuwd en is de woning voorzien van nieuw stucwerk.

Roerende zaken
Onder andere de jacuzzi, de sauna, de robotmaaier en de raamdecoratie zijn ter overname. Zie voor nadere specificatie de lijst met roerende zaken.

Ligging
Het pand is gelegen aan een doorgaande weg, centraal in de kern van Chaam. Aan beide zijden van de weg is gratis parkeergelegenheid. In de straat zijn bushalten.
Op 5 minuten loopafstand is de dorpskern van Chaam waar winkels voor de dagelijkse boodschappen en horeca zijn. Er zijn onder andere twee bakkerijen, twee supermarkten, een drogisterij en een bloemenwinkel gevestigd.
De gemeente Alphen-Chaam is gelegen tussen Breda en Tilburg ten zuiden van de A58 en heeft de volgende kernen: Alphen, Bavel, Chaam, Galder, Strijbeek en Ulvenhout AC. De kern Chaam heeft ruim 4.300 inwoners.
In de buurt zijn twee basisscholen. In Chaam zijn diverse sportvoorzieningen zoals een paardensport-, een voetbal-, een wieler- en een tennisvereniging. In de bosrijke omgeving van Chaam zijn diverse fietsroutes gelegen.
De woning ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16) en Eindhoven (A59).

Bijzonderheden
In de koopakte zal gezien het bouwjaar de ouderdoms- en asbestclausule opgenomen worden.
In de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen van 10% van de koopsom. Mocht je een financiering wensen dan is het financieringsvoorbehoud standaard 6 weken.
Onderdeel van de koopovereenkomst is een notariskeuze op maximaal 20 kilometer van het verkochte.

Maatvoering
De woning is opgemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede de medewerkers van Mechel Makelaardij van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.

Bieden
Wil je een bod uitbrengen op deze woning? Via je Move account, dat we vrijgeven bij de afspraakbevestiging, heb je de mogelijkheid een bod te doen. In het Move account staat ook de informatie over de woning, zoals de vragenlijst en lijst roerende zaken.

Inhoud tekst
Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze tekst en afmetingen noch door de eigenaar, noch door verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheid van vermelde gegevens en afmetingen. Door Mechel B.V. wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam, rolluiken en airconditioning

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2012 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
157 m²
Perceeloppervlakte
418 m²
Inhoud
657 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
19 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in centrum en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
garage mogelijk
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*