Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92
Brandingdijk 92

Brandingdijk 92

Rotterdam

€ 895.000,- k.k.

Omschrijving

Zoekt u een paleis waar je zo in kunt trekken? In 2021 is dit grote 5 kamer Herenhuis super luxe verbouwd en is een extra verdieping erop geplaatst met dakterras. Achtertuin met groot terras en vlonder grenzend aan water waar kinderen met boot kunnen varen door het gebied. De omvang van de investering was dermate groot dat degene die dit huis koopt hier zijn voordeel mee doet.
Ingelegde Mozaïek Medaillons in de marmeren vloeren verwelkomen u bij binnenkomst. Het huis is ingericht op comfort. Automatische verlichting in trappenhuis die elke trede verlicht, 3 luxe toiletten met Grohe Sensia Arena Douche WC's, zeer uitgebreide woonkeuken met €45.000 aan Gaggenau apparatuur en Siemens StudioLine en een badkamer die je ziet in exclusieve resorts en villa’s voor de happy few.

Nesselande is een fijne woonwijk in het hogere prijssegment. Ruim opgezet met brede wegen en veel groen.

Met een woonoppervlakte van 226m² is er geen gebrek aan ruimte.

Indeling

Begane grond
Entree, ruime hal met garderobe mogelijkheid, meterkast, toilet met fontein, trapkast, wasmachineruimte, toegang garage.
Zwart glazen schuifdeur naar de woonkeuken 36.5m² met veel kastruimte en verlichte laden onder het kookeiland, wasemkap met afstandsbediening die naar beneden komt, grote Siemens kookplaat met wokbrander ernaast, ingebouwde vaatwasser, XL Gaggenau koelkast die door aanraking de deur voor je open zet, zelfde geldt voor de vriezer en maakt o.a. ijsblokjes en crush ijs, stoomoven, oven, magnetron en koffiemachine, 2 warmhoudladen ,Quooker met zeepdispenser. De natuurstenen onderdelen zijn verlicht en kunnen in alle kleuren gezet worden. Het kookeiland blad is keramisch. Schuifpui naar de tuin op het zuiden, terras met grote tegels en trap naar vlonderterras met glazen balustrade naar het water. De tuin is een oase van rust en al in het vroege voorjaar een fijne plek om buiten te zitten. Zonnescherm werkt maar heeft afgebroken arm die koper zelf moet laten repareren. De Eichholz eettafel blijft staan evenals het terras meubilair met kussens

1e verdieping
Tweede entree met ruime hal, luxe toilet met fonteintje, in de wand naar woonkamer is groot raam aangebracht en een glazen wand met schuifdeur die toegang biedt tot de enorme living van 60m². Verlaagd plafond met plintverlichting die je in alle kleuren kunt stellen en ingebouwde spots. Aan de wand hangt een groot TV meubel in leder afgewerkt met ingebouwde verlichting en kunst open haard met knisperend geluid van verbrandend hout en echte rook, schuifpui met glazen balustrade

2e verdieping
Ruime overloop met 3e toilet met fonteintje, 3 ruime slaapkamers van ca. 11, 13 en 15m², grote badkamer met twee natuurstenen wastafels, spiegels met verlichting (tiptoets), inloopdouche waar je gezamenlijk kunt douchen, whirlpool met aan weerzijden open vitrines met verlichting en verlaagd plafond met spots.

3e verdieping
Een formidabele verdieping 36m² geheel ingericht als super grote slaapkamer met een schitterende inloopkast. Verlaagd plafond met inbouwspots. In het slaapgedeelte zitten ingebouwde kasten. De pui naar het dakterras bevat harmonicadeuren die je helemaal open kunt schuiven. Het dakterras kunt u naar eigen smaak afwerken met een stenen of houten vloer en biedt uitzicht over heel Nesselande.
De inloopkast is een weldaad van luxe en er is gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit materialen. Ingebouwde verlichting om de kleding goed te kunnen zien, zware glazen deuren met zwart rookglas en twee passpiegels van de grond tot plafond.
De Afscheiding is fraai afgewerkt met vermoedelijk Frake hout. In de wand zit een uitsparing om een TV te hangen en bedrading in verwerkt. Er staat Sonos en Samsung apparatuur en zitten speakers in het plafond.

Locatie
Rotterdam heeft bij de bouw van de woonwijk Nesselande gekozen om hier woningen te bouwen in het midden en hoge segment. Door de ligging bij de Zevenhuizerplas kon men bij het winkelcentrum een strand aanleggen en evenemententerrein waar festivals worden gehouden. Het recreatiegebied grenst aan de Rottemeren voor fraaie fiets en wandelroutes. Voor Fitness en talloze andere sporten is er genoeg keuze.
De wijk is goed bereikbaar. Met de auto ben je snel op de rijkswegen A12 en A20.
In de wijk rijdt een bus naar Zoetermeer en stopt de metro naar het Centrum.

Bijzonderheden
De woning heeft ankerloze spouwmuren.
Vermoedelijk ook dubbel geïsoleerd tussen de woningen want je hoort de buren niet.
Het huis heeft een energielabel A. Het is volledig geïsoleerd en heeft HR+ beglazing. De natuurstenen vloeren zorgen voor 25% minder verbruik bij het stoken.
De verwarming en warm water gaat met stadsverwarming.
NEN 2580 meetrapport aanwezig
Gebruiksoppervlak wonen 226m²
Overige ruimten (garage) 16m²
Gebouwgebonden buitenruimte (dakterras) 22m²
Berging 4m²
Inhoud 754m³
Grondperceel 189m²
Recht van erfpacht, eindigende 4 april 2101 afgekocht tot en met 4 april 2052
In 2021 is er een 4e verdieping opgezet met vergunning, vloeren met marmer gelegd en eronder vloerverwarming aangebracht, keuken en sanitair vernieuwd, etc..
Er zal een niet bewoners clausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
Te aanvaarden per direct
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 895.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per direct

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
226 m²
Perceeloppervlakte
189 m²
Inhoud
754 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
16 m²
Buitenruimte oppervlakte
22 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan water, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 60 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*