Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2
Brabantlaan 2

Brabantlaan 2

Etten-Leur

€ 315.000,- k.k.

Omschrijving

Deze ruime eindwoning is perfect voor starters of jonge gezinnen. Met vier slaapkamers, een zonnige tuin op het westen en een moderne keuken en badkamer biedt deze woning alles wat je nodig hebt. De lichte doorzonwoonkamer en praktische indeling zorgen voor een comfortabel thuis. De zolder met dakkapel biedt extra ruimte, ideaal als werk- of tienerkamer. Gelegen op een centrale plek, dichtbij het treinstation, scholen en winkels, is dit huis de ideale combinatie van rust en gemak. Kortom, een kans die je niet wilt missen!

BEGANE GROND (Betonnen vloer, houten kozijnen met dubbel glas)

Je komt binnen via de voortuin in een royale hal. Deze hal biedt toegang tot het moderne toilet, de meterkast en de trap naar boven. Het toilet is netjes afgewerkt met een moderne tegelvloer, deels betegelde wanden en strak stukwerk tot aan het plafond. Voor extra comfort is er gekozen voor een zwevend toilet en een fonteintje. Het houten raampje met enkel glas zorgt voor ventilatie.
De meterkast is uitgerust met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars, ideaal voor de moderne bewoner. Op de vloer in de hal ligt een laminaatvloer, die doorloopt in de keuken. De keuken zelf is 4,45m lang en 2,20m breed en beschikt over een praktische indeling met een trapkast, ideaal voor extra opbergruimte. Het keukenblok is voorzien van boven- en onderkasten, een spoelbak met kraan, vaatwasser, koelkast, 4-pits gasfornuis met afzuigkap en een oven.
Vanuit de keuken heb je toegang tot de zonnige achtertuin en de doorzonwoonkamer. De woonkamer, van 7,29m bij 3,59m, biedt genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en een eetgedeelte. Dankzij de grote ramen aan de voor- en achterkant is de woonkamer heerlijk licht. Via een deur in de achtergevel stap je zo de tuin in.

TUIN (Westen)

De achtertuin is perfect voor zonliefhebbers, want hij ligt op het westen. Of je nu in de middag of in de avond wilt genieten van de zon, je vindt altijd wel een plekje. De tuin is een combinatie van tegels en gras, wat zorgt voor een onderhoudsvriendelijke en veelzijdige buitenruimte. Achterin de tuin staat een stenen berging met elektra, perfect voor het opbergen van fietsen, gereedschap en tuinspullen. Via een poort in de schutting heb je toegang tot de brandgang.

EERSTE VERDIEPING: (BETONNEN VLOER, HOUTEN KOZIJNEN MET DUBBEL GLAS)

Via de vaste trap kom je op de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer, van 2,20m bij 1,75m, is modern afgewerkt met tegels op de vloer en de wanden. Hier vind je een zwevend toilet, wastafel met spiegel en een ruime douche met thermostaatkraan. Een raampje met enkel glas aan de voorzijde zorgt voor voldoende ventilatie. Tijdens het tandenpoetsen heb je lekker warme voeten door de vloerverwarming die in de badkamer aanwezig is.

De drie slaapkamers zijn respectievelijk 5,80m², 12,56m² en bijna 14m² groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen met dubbel glas en draaikiepramen, wat het schoonmaken van de ramen een stuk makkelijker maakt. De grootste twee slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed, terwijl de derde kamer ideaal is als babykamer, werkkamer of inloopkast.

TWEEDE VERDIEPING (BETONNEN VLOER, HOUTEN DAKRAAM MET DUBBEL GLAS, KUNSTSTOF KOZIJNEN MET HR GLAS)

De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt veel extra ruimte. Op de voorzolder zorgt een dakraam voor voldoende daglicht en ventilatie. Hier vind je ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger, en de cv-ketel uit 2020 is hier ook geïnstalleerd.
De ruime zolderslaapkamer, met een dakkapel aan de achterzijde, is lekker licht en biedt veel mogelijkheden. Of je nu kiest voor een extra slaapkamer, een werkplek of een hobbyruimte, deze kamer past zich aan jouw wensen aan. De wanden zijn strak afgewerkt en op de vloer ligt vloerbedekking, wat zorgt voor extra comfort. Deze verdieping is perfect voor een tienerkamer, ouderslaapkamer of rustige thuiswerkplek.

BRABANTLAAN 2 IN HET KORT:

- 111 m2 woonoppervlakte

- 138 m2 perceel

- 4 slaapkamers

- Bouwjaar 1967

- CV-Ketel 2021

- Tuin op het Westen

- Stenen berging met elektra

- Luxe keuken

- Luxe badkamer

- Geheel voorzien van dubbel glas

- Geheel voorzien van houten kozijnen

- Betonnen begane grond- en verdiepingsvloeren

- Dak isolatie

- Parkeren voor de deur

- 4 minuten fietsen naar treinstation

- Op loopafstand van supermarkt

- 4 minuten fietsen naar het van Bergenplein

- 3 minuten fietsen naar basisschool

- 400 meter van bushalte

- Meetrapport aanwezig

- Bouwkundig rapport aanwezig



BEZICHTIGING AANVRAGEN
Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook voor deze prachtige woning. De bezichtigingen vinden plaats bij daglicht. Heb je interesse in deze woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur, en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

BEZICHTIGING
We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken en de sfeer echt te ervaren. We hopen dat je je snel thuis zult voelen en dat je aan het einde van de rondleiding weet of dit jouw toekomstige thuis wordt. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, waarin belangrijke documenten staan zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden en het bouwkundig rapport. Zo ben je goed voorbereid op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR
Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, samengesteld uit de dorpen Etten en Leur, combineert historische charme met moderne voorzieningen. Etten, een oorspronkelijk agrarisch dorp, is bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, reflecteert een rijke handelsgeschiedenis. Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten, met een divers aanbod in de horeca, van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, en talloze sportclubs en verenigingen. De onderwijsfaciliteiten zijn uitstekend, met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen die bekend staan om hun hoogwaardige onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's. Het openbaar vervoer is uitstekend; het treinstation verbindt snel met grote steden zoals Breda. Wonen in Etten-Leur betekent genieten van zowel de rust en ruimte van een dorp als de faciliteiten van een stad. Of je nu zoekt naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, Etten-Leur heeft het allemaal. Kom de charme van Etten-Leur zelf ervaren en ontdek of dit jouw nieuwe thuis is!

VERKOOPVOORWAARDEN:

• Asbestclausule: Voor woningen gebouwd voor 1 juli 1993 bestaat de kans op asbest in materialen zoals het dak of de vloerbedekking. De verkoper kan niet bevestigen of er asbest aanwezig is; na de verkoop ben jij als koper verantwoordelijk voor eventuele asbestsanering. Dit wordt in de koopakte vastgelegd.

• Ouderdomsclausule: Deze woning is 57 jaar oud. Hierdoor kan de bouwkwaliteit lager zijn dan bij nieuwere woningen. Wij hebben een bouwkundige keuring laten uitvoeren, die beschikbaar is voor inzage. Je bent vrij om zelf een aanvullende keuring te laten uitvoeren.

• Meetinstructie NEN2580: Deze instructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.

• Rechtsgeldige koopovereenkomst: Een overeenkomst tussen jou en de verkoper is pas rechtsgeldig na ondertekening.

• Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd, te voldoen een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden zijn opgenomen.

• Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. We zijn echter sterk afhankelijk van informatie die door derden is verstrekt en kunnen daarom niet instaan voor de volledige juistheid van de gegevens. De verkoper en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als algemene gids voor kopers en is geen vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²
Perceeloppervlakte
138 m²
Inhoud
397 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 63 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*