Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48
Brabanterlaan 48

Brabanterlaan 48

Barneveld

€ 649.000,- k.k.

Omschrijving

Op een prachtige locatie in de geliefde woonwijk ‘Veller’ staat deze Twee onder een kapwoning met een aangebouwde berging. Deze zeer energiezuinige en keurig afgewerkte woning is voorzien van o.a. 30 zonnepanelen en beschikt over een stijlvolle keuken met schiereiland, een complete badkamer, 5 volwaardige slaapkamers en een praktische bijkeuken. De keurig aangelegde achtertuin, met uitstekende zonligging, is gesitueerd op het zuidwesten. En wat is de sfeervolle overkapping een fijne plek om tot rust te komen! Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Genoeg redenen om een bezichtiging in te plannen!

Bijzonderheden:
- zeer energiezuinige woning met bijna geen maandelijkse kosten;
- warmte-en warm water voorziening middels een warmtepomp;
- 30 zonnepanelen aanwezig;
- de gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

Ligging:
Deze woning is gelegen op een mooie en rustige locatie in de kindvriendelijke woonwijk ‘Veller’. Aan de voorzijde kijkt u uit over een wadi en groenstrook en is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Nabij de woning vindt u supermarkten, scholen, kerken, speelgelegenheid voor kinderen en ander openbare voorzieningen. Snelwegen A1/A30 zijn op circa 5 autominuten bereikbaar.


Indeling
Begane grond:
Entree/hal: Via een overdekte entree betreedt u de woning en komt u in de hal. Hier bevinden zich de meterkast en een keurig betegelde toiletruimte voorzien van een wandcloset met fonteintje. De trapkast zorgt voor extra provisieruimte en daarnaast bevindt zich hier de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal krijgt u toegang tot de woonkamer en de open keuken. De sfeervolle woonkamer met erker en hoekraam zorgen voor een fijne lichtinval en u kijkt zo mooi vrij weg over de brede straat met wadi. Deze ruimte is evenals de keuken keurig afgewerkt en voorzien van gestucte wanden/plafond, inbouwspots en een mooie plavuizen-vloer.
De open keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een stijlvolle keukeninrichting met schiereiland en een kastenelement. De opstelling is uitgerust met een stenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, (combi)magnetron, oven, vaatwasmachine en een koelkast. Een keuken met veel opbergruimte en van alle gemakken voorzien! Het eetgedeelte biedt gezien het formaat van deze ruimte volop plek voor een grote eettafel, zodat u tijdens het koken een optimale verbinding hebt met uw gasten. En middels de openslaande deuren loopt u zo naar het terras en de achtertuin. Wat een heerlijke plek om te genieten van het buiten zijn! Via een loopdeur bereikt u een praktisch bijkeuken met vasten kasten van waaruit u toegang heeft tot de achtertuin gelegen op het zuidwesten. In de bijkeuken treft u ook de aansluiting voor de wasmachine en de droger. De bijkeuken en een berging zijn in de aangebouwde garage gerealiseerd. In deze berging is de warmtepomp geplaatst. Parkeren voor de garage op eigen terrein.


Eerste verdieping
De overloop geeft u toegang tot drie slaapkamers en een complete badkamer. Twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de voorzijde en beschikken over een inbouwkast. De badkamer is geheel betegeld en compleet ingericht met een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel met 2 wastafels en een 2e toilet.
Deze verdieping is voorzien van een PVC-vloer.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Allereerst bevindt zich hier een voorzolder. Vervolgens bereikt u twee slaapkamers, beide met lichtinval middels een raam in de kopgevel. Onder de schuine kanten is extra bergruimte gecreëerd en daarnaast zijn de slaapkamers voorzien van inbouwkasten.
Evenals de eerste verdieping is deze verdieping voorzien van een PVC-vloer.

Tuin
De zeer verzorgde achtertuin is gelegen op het zuidwesten. De tuin bestaat uit een groot terras, grasperk, diverse (planten)borders. Achter in de tuin staat een houten berging met een overkapping. Deze mooie tuin is zowel vanuit de woning als via de achterom te bereiken.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 649.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Dak
zadeldak
Keurmerken
politiekeurmerk
Voorzieningen
mechanische ventilatie en zonnecollectoren

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
vloerverwarming geheel en warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
169 m²
Perceeloppervlakte
279 m²
Inhoud
650 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 90 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*