Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91
Boxtelsebaan 91

Boxtelsebaan 91

Oisterwijk

€ 425.000,- k.k.

Omschrijving

Stel jezelf eens voor: een idyllisch en heerlijk huis vol karakter, gelegen in het schilderachtige Oisterwijk. Hoe klinkt dat voor je? Deze gave woning aan de Boxtelsebaan biedt een warm welkom aan iedereen die op zoek is naar een plek waar ruimte, comfort en warmte hand in hand gaan. En dan hebben we de waanzinnig diepe tuin nog niet eens genoemd. Wij zouden zeggen: kom snel een keer kijken in de tuin van Brabant!

Omgeving

In de nabije omgeving van de Boxtelsebaan vind je werkelijk alles wat je hartje begeert. Deze locatie is fantastisch als je van een dorps karakter houdt. Zo ligt de woning in de luwte van het bruisende pittoreske centrum (op slechts een paar minuten lopen) met haar grote aantal horecazaken, sfeervolle terrassen en culinaire bruisende leven waar kwaliteit centraal staat, evenals in de directe omgeving van verschillende speeltuinen, supermarkten, (basis)scholen, Leerfabriek KVL en het station. Daanaast woon je in de buurt van diverse prachtige natuurgebieden, zoals de Oisterwijkse Bossen en Vennen, het Suyse Bos en het prachtige Kampinagebied. Er is hier dus voor iedereen wat wils!

Hoewel je in Oisterwijk weinig zal missen, verplaats je je eenvoudig en snel naar dorpen en steden in de omgeving. Oisterwijk beschikt namelijk niet alleen over goede openbaar vervoersvoorzieningen en een eigen station, maar is met haar uitvalswegen ook gunstig gesitueerd ten opzichte van o.a. Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.

Indeling

Begane grond

Wanneer je voor het huis staat, zal het knusse exterieur je niet ontgaan. Laten we snel binnen gaan kijken, door aan de zijkant van de woning de voordeur te openen.

Je stapt het huis binnen in de hal, waar je links achtereenvolgens de moderne toiletruimte (2023) met hangend closet, de trapopgang en de meterkast kan vinden en waar de deur rechtdoor toegang biedt tot de rest van de begane grond. Onder de trap zit daarnaast een handige trapkast, die vanuit de woonkamer te gebruiken is. Klaar voor de living?

Wauw! De leefruimte voelt, met haar moderne look en feel, mooie visgraatvloer, nette afwerkingen en gave styling, echt als thuiskomen. Je kunt hier rekenen op een in elkaar overlopende woon- en eetkamer, waar je zowel in het leuke eetgedeelte (met een gietvloer) aan de linkerzijde als in het zitgedeelte aan de rechterzijde beschikt over aangenaam veel lichtinval door de raampartijen. Je ziet duidelijk dat beide ruimtes met oog voor detail zijn benaderd.

Via de woonkamer kan je ook de ruime leefkeuken betreden. Deze komt in een huiselijke maar moderne wandopstelling en beschikt over een fraai fornuis met grote oven waarmee je de sterren van de hemel kan koken. Door de ruimtelijke opzet kan je, net als de huidige bewoners hebben gedaan, ook hier een leuke (bar- of eet)tafel plaatsen, waardoor je tijdens het koken uitgebreid kan blijven kletsen met het gezelschap. Hoe leuk is dat? Verder biedt de keuken toegang tot een grote en handige bijkeuken, waar je tevens de aansluitingen voor wasapparatuur en de hr cv-ketel zal ontdekken. Op naar boven!

Eerste verdieping

We hebben allemaal weleens behoefte aan een moment voor onszelf. Het is dan ook goed dat je via de trap in de hal op de overloop van de eerste verdieping terecht komt, waar je toegang hebt tot de vier (slaap)kamers en de badkamer die de woning rijk is. Daarnaast heb je via de overloop toegang tot de handige bergzolder.

De twee grootste kamers, die samen over de volledige lengte van het huis liggen, beschikken allebei over meer dan genoeg ruimte voor alle gewenste slaapkamermeubels en zijn dus uitermate geschikt als master bedroom en kinderkamer.

De overige twee (slaap)kamers bieden bijvoorbeeld ruimte voor een thuiswerkplek en een inloopkast (zoals de huidige bewoners allebei hebben gerealiseerd), maar kunnen ook dienen voor welk doel jij ook wilt. Wat ga jij met al deze leuke ruimtes doen?

De stijvolle badkamer (2023) is met haar moderne dubbele wastafelmeubel, gave inloopdouche en mooie betegeling met recht een cadeautje te noemen. Ontspannen maar!

Tuin

Net wanneer je denkt dat je alles hebt gezien, stap je via de tuindeur in de bijkeuken of door de poort in de zijtuin de buitenruimte in. De mooie tuin op het noordwesten is waanzinnig diep, super sfeervol en netjes aangelegd. Je beschikt hier niet alleen over een groot buitenterras in de zon, een ruim grasveld en beplanting, maar ook over een handige berging. Wat wil je nog meer? Tot snel!

Bijzonderheden

- Gave, ruime en instapklare woning vol karakter;
- Gelegen in het prachtige Oisterwijk;
- Netjes afgewerkt en goed onderhouden;
- Moderne woon- en eetkamer vol karakteristieke elementen;
- Leefkeuken met bijkeuken;
- Drie tot vier keurige slaapkamers;
- Moderne badkamer (2023);
- Zeer grote tuin inclusief berging;
- Gelegen tussen de stad en natuur;
- Rustige locatie;
- In de nabijheid van diverse wandel- en fietsroutes;
- Alle nodige voorzieningen om de hoek.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
tv kabel en dakraam

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2019, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²
Perceeloppervlakte
336 m²
Inhoud
320 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 233 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*