Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1
Bovenwiel 1

Bovenwiel 1

Moerkapelle

€ 1.250.000,- v.o.n.

Omschrijving

BOUW GESTART! OPLEVERING Q4 2025. DIT IS DE LAATSTE BESCHIKBARE WONING VAN DE JONGE VEENEN PARKZIJDE 1.
In elke nieuwe fase van De Jonge Veenen blijven de Poldervilla's een hoogtepunt, prachtig gelegen aan de polder. Deze villa's bieden zowel binnen als buiten uitzonderlijk veel ruimte. De architectuur van de Poldervilla's is ingetogen, afgestemd op de unieke locatie, met rieten daken die naadloos overgaan in de natuurlijke omgeving.





Indeling
Deze villa's zijn ontworpen met aandacht voor detail. Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer met unieke erker die de hoek om gaat, wat zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en twee badkamers, inclusief een master-bedroom met inloopkast en eigen badkamer. De tweede verdieping biedt nog twee slaapkamers, een technische ruimte en een toilet.


Bijzonderheden
Wonen in het groen vraagt om een groen huis. En elke woningbezitter heeft te maken met de onzekerheid over de energieprijzen. Dan is het fijn om in een nieuwbouwhuis te wonen dat zeer energiezuinig is. Zo is het goed voor het milieu én uw portemonnee, bovendien maakt het de woningen ook comfortabeler. Van gas naar warmtepomp De gasgestookte cv-ketel maakt plaats voor een warmtepomp. De conventionele cv-ketel met radiatoren bevat heet water tot wel 80°C. Warmtepompen hebben een minder hoge temperatuur maar leveren warmte over een langere periode. Dat combineert uitstekend met een vloerverwarming. Dit is een zogeheten laagtemperatuur-verwarming met een watertemperatuur van maximaal 45°C. De vloerverwarming verwarmt een goed geïsoleerd huis gelijkmatiger, constanter en energiezuiniger. De grondwaterpomp levert daarvoor genoeg warmte. Om de warmte uit de grond te halen wordt diep geboord. De pomp krijgt energie van de pv-panelen. Zo heeft u geen CO2-uitstoot en bij normaal gebruik lage energiekosten voor de verwarming van uw huis.

Meer comfort
Elke verdieping in de woning is standaard voorzien van vloerverwarming. Geen koude voeten meer. Vloerverwarming zorgt voor een meer gelijkmatige temperatuur-verdeling in huis. Naast verwarmen kunt u in de zomer ook koelen met deze vloerverwarming. Hierdoor kan het in de zomer tot circa twee graden koeler in uw woning worden dan normaal. De roosters boven de kozijnen maken plaats voor een gebalanceerd ventilatiesysteem met warteterugwinning. Dit maakt een einde aan koude tocht en filtert de lucht die uw woning inkomt vele malen beter: constant verse, schone lucht.

Groen en Waterrijk Leven
Meer aandacht voor groen en water kenmerkt deze fase van de wijk. Het nieuwe park, ontworpen door stedenbouwkundige Tijl Hekking, speelt een centrale rol en verbindt de polder met de wijk. Het park heeft een trapsgewijze aanleg met een eiland in het midden, speelobjecten voor kinderen, en is een populaire ontmoetingsplaats voor zowel jong als oud.

Slim Parkeren en Speelplekken
Auto's worden discreet geparkeerd in parkeerhoven achter de woningen. Het schoolplein aan het einde van het park is eigenlijk meer een speelpark, met uitdagende paden, veel bomen, en zelfs eetbare planten. Na schooltijd is dit park toegankelijk voor alle kinderen uit de buurt.

Dit is uw kans om te wonen in een van de meest gewilde en duurzame ontwikkelingen in de regio.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.250.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Dak
samengesteld dak

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie en aardwarmte

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
275 m²
Perceeloppervlakte
614 m²
Inhoud
860 m³

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*