Bouwnummer
Bouwnummer
Bouwnummer
Bouwnummer
Bouwnummer
Bouwnummer
Bouwnummer
Bouwnummer
Bouwnummer
Bouwnummer
Bouwnummer
Bouwnummer
Bouwnummer
Bouwnummer

Bouwnummer

Venlo

€ 150.900,- v.o.n.

Omschrijving

Duokoop
Dit nieuwbouwproject wordt aangeboden met Duokoop! Daardoor is de vraagprijs van deze woningen lager, en profiteer je van lagere totale netto maandlasten. Ook is het met Duokoop mogelijk om de woningen van dit project met NHG te financieren.

Met Duokoop koop je de woning zonder grond. Voor het gebruik van de grond betaal je een maandelijkse vergoeding van circa €293,42. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar.

Later kun je op elk moment de grond alsnog kopen.

De prachtige woonlocatie 'Anno 1870' ligt op een aantrekkelijke plek in Venlo Centrum Zuid in Maaswaard. De Maaswaard is een prachtige locatie aan de uiterwaarden van de Maas op een steenworp afstand van het centrum van Venlo. De Maaswaard ligt op loopafstand van station Venlo en is met de auto vanuit de A73 goed te bereiken. Het gebied rondom transformeert de komende jaren tot een plek met veel groen- fiets- en wandelpaden en een park. Daarnaast hebben de Nedinsco Fabriek en de Chocoladefabriek, die aangrenzend liggen, een architectonische en cultuurhistorische betekenis.

Het gebied ligt strategisch aan de Maas, nabij de brug dichtbij het gezellige stadscentrum met een diversiteit aan winkels. Het is een specifiek gebied met kwaliteit door o.a. de waardevolle cultuurhistorische relicten. Maar ook de natuur is op een steenworp afstand. In of nabij Venlo kun je wandelen in het Joamerdal, de Groote Heide en langs de Maas. Vanaf Venlo is het makkelijk om 'grensoverschrijdend' te wandelen of fietsen, over de Duitse grens is een mogelijkheid voor weer een heel andere tocht. Kortom, voldoende mogelijkheden in dit mooie gebied.

Waarom nieuwbouw?
Een nieuw huis is volgens de laatste maatstaven en technieken gebouwd, waardoor de isolatie beter is en uw stookkosten lager zullen zijn dan bij een huis van 10 jaar of ouder. Daarbij is een nieuw huis vaak comfortabeler, denk aan betere isolatie. Ook vanuit financieel oogpunt os een nieuwbouwhuis aantrekkelijk. Zo betaalt u geen overdrachtskosten, makelaarskosten en taxatiekosten. Tevens zijn deze woningen gasloos en hebben een gunstige EPC. En wat ook erg fijn is.... u creëert een woning die volledig past bij uw leefstijl.

U bent de eerste bewoner en richt de woning dus helemaal in zoals u dat wilt. De keuken, badkamer, wanden, vloeren of misschien nog persoonlijke aanpassingen in huis? Wij denken graag met u mee, door de kopersbegeleider van de ontwikkelaar vroegtijdig in te zetten. Kortom een nieuwbouwwoning is duurzaam, u heeft keuzevrijheid in afweking, is onderhoudsarm, is beter geïsoleerd en u heeft garantie (SWK) op de woning!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 150.900,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
1
Bouwvorm
nieuwbouw

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²

Indeling

Aantal kamers
1
Lees meer

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*