Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607
Boterzwin 3607

Boterzwin 3607

Julianadorp

€ 519.500,- k.k.

Omschrijving

Deze instapklare twee-onder-één-kapwoning in het geliefde Julianadorp biedt de perfecte combinatie van ruimte, comfort en luxe. Met een royale woonoppervlakte van 165 m² en gelegen op een perceel van 255 m², is dit dé ideale woning voor gezinnen of stellen die houden van ruimte, comfort en een sfeervolle stijl.

Indeling: Bij binnenkomst valt meteen de warme, sfeervolle uitstraling op. De ruime oprit leidt naar de entree, waar je wordt verwelkomd in een lichte hal met toiletruimte voorzien van vloerverwarming, een meterkast en trapopgang. De royale woonkamer biedt aan de voorzijde een gezellige zitkamer, terwijl de eetkeuken aan de achterzijde uitnodigt tot uitgebreid tafelen. De woonkamer is voorzien van een houten vloer, terwijl de moderne plavuizen vloer in de eetkeuken, eveneens met vloerverwarming, perfect aansluit op het design van de moderne keuken en tuin.

De keuken is een waar pronkstuk, uitgevoerd in hoekopstelling en uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een groot fornuis met oven en 6-pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Hier wordt koken voor familie en vrienden een waar feest. De eetkeuken biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel, ideaal voor gezellige diners en lange avonden.

De zonnige achtertuin op het zuiden straalt een echte vakantiesfeer uit. Onderhoudsarm en voorzien van twee prachtige overkappingen van duurzaam Douglashout, biedt deze tuin de perfecte plek om te ontspannen. Eén overkapping is ingericht als gezellige zitruimte, terwijl de andere beschikt over een stijlvolle bar en ruimte voor een buitenkeuken of BBQ. Bekijk de foto’s van de dag en de avond, want we komen woorden te kort. Genieten!

Dankzij de dakopbouw op de garage en bijkeuken beschikt de woning over maar liefst vijf slaapkamers, stuk voor stuk keurig afgewerkt met laminaatvloeren. Deze kamers bieden volop mogelijkheden, of je nu een groot gezin hebt of op zoek bent naar de perfecte thuiswerkplek. De moderne badkamer is compleet uitgerust met een douchehoek, wastafel, badkamermeubel en een tweede toilet.

Met de warme bakker, winkelcentra en scholen op loopafstand, woon je hier met alle voorzieningen binnen handbereik. De duinen en het strand liggen op slechts 1500 meter afstand, perfect voor een heerlijke wandeling. Dit is absoluut een topwoning die je niet wilt missen!

Laat je verrassen door de kwaliteit en sfeer van deze prachtige woning. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek jouw nieuwe droomhuis in Julianadorp!

De woning wordt aangeboden met een richtprijs van € 519.500,- k.k.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 519.500,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
schilddak
Voorzieningen
dakraam

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2010 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
165 m²
Perceeloppervlakte
255 m²
Inhoud
502 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 68 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*