Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A
Bospolderplein 6A

Bospolderplein 6A

Rotterdam

€ 750.000,- k.k.

Omschrijving

Bospolderplein 6A en 6B;

Buitenkans alert! Dit zeer ruime en statige pand aan het Bospolderplein in Rotterdam telt twee waanzinnige woningen, verdeeld over maar liefst 5 woonlagen, en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 350m². Ja, écht waar. Wij zeggen: steek de handen uit de mouwen en realiseer de twee huizen waar je altijd al van droomde. Aanschouw dit pand vol potentie, met de hoofdletter P.

Je gaat goed vertoeven in Rotterdam West, in de wijk - what’s in the name - Bospolder. Bospolder is een echte stadswijk die door de jaren heen met veel liefde gemoderniseerd is, zonder respect voor het arbeidersverleden te verliezen. Markante gevels en pandjes uit de jaren 20 wisselen elkaar af en al je woonwensen zijn hier binnen handbereik.

In de wijk vind je diverse scholen, sportverenigingen en openbaar vervoersvoorzieningen binnen handbereik. Ook liggen het innovatieve en creatieve Merwehavengebied, de majestueuze Nieuwe Maas en het historische Delfshaven op loopafstand. Langs de historische grachten heb je een prachtig wandelgebied met leuke winkels, romantische restaurants en gezellige cafés. En ook niet geheel onbelangrijk: Sparta fans staan in no time middenin stadion het Kasteel. De levendige Schiedamseweg begrenst de wijk in het noorden en via de Hudsonstraat aan de zuidkant genieten jong en oud van het Dakpark. Bovendien bevinden zowel het bruisende centrum van Rotterdam als het gezellige centrum van Schiedam zich op fietsafstand, zodat je snel en eenvoudig toegang hebt tot alles wat de stad te bieden heeft. Kortom: je gaat je op deze ultieme uitvalsbasis echt niet vervelen.

Algemeen

Let op: het betreft twee verschillende woningen, maar de woningen worden verkocht als één geheel. Het pand is bij het kadaster ook als één zaak/eigendom geregistreerd. Mocht je de woningen willen splitsen in twee aparte eigendommen, dan kan dat middels een administratieve handeling bij de notaris.

De nutsaansluitingen zijn apart en voor elke woning, dus er dienen ook apart contracten afgesloten te worden voor energie, water, internet etc.

Indeling Bospolderplein 6A (energielabel A);

Begane grond en souterrain

Wanneer je de deur van de woning opent, kom je binnen in een hal met de meterkast, de toiletruimte, de eerste badkamer (circa 0.90 x 2.11 meter) en de trappen naar de living en het souterrain. In het souterrain zijn twee ruime slaapkamers gesitueerd (respectievelijk circa 3.35 x 3.88 meter en 3.35 x 4.35 meter), net als een opslag met de cv-ketel en de aansluitingen voor wasapparatuur (circa 1.84 x 13.52 meter) en een grote inloopkast (circa 3.35 x 5.05 meter). Aan de slag!

Van de woonkamer (circa 3.37 x 13.38 meter) is, mede door het licht dat door de raampartijen binnenvalt en de - letterlijk - zeeën aan ruimte, iets heel gaafs te maken. Heb je het hoge plafond, de sfeervolle hoogteverschillen en de mooie vloer onder je voeten al gespot? Tover een deel van de living om in een heerlijk zitgedeelte, en realiseer een eetgedeelte met een grote tafel nabij de openslaande tuindeuren en de toog naar de keuken (circa 1.87 x 3.68 meter). Over die keuken gesproken: mocht deze niet binnen jouw smaak vallen, dan kan je deze gemakkelijk naar wens aanpakken. Dat geldt overigens ook voor alle andere vertrekken.

Eerste verdieping

Via de trap in de living kom je op de eerste verdieping terecht, waar je toegang hebt tot een separaat toilet, een badkamer met een douche en wastafel (circa 1.96 x 1.66 meter), meerdere inbouwkasten en vier slaapkamers. De grotere slaapkamers van deze woonlaag vind je aan de rechter voor- en achterzijde (respectievelijk circa 3.42 x 4.61 meter en 3.37 x 3.99 meter), terwijl de twee kleinere kamers aan de linkerkant gesitueerd zijn (respectievelijk circa 2.04 x 2.94 meter). Je kan deze kleinere slaapkamers natuurlijk ook als ruimtes met andere doeleinden gebruiken. Een werk- en/of studeerkamer? Handig! Of realiseer jij hier nog een walk-in-closet?

Tuin

Last but not least, heb je als de gelukkige eigenaar van de woning ook een grote stadstuin vol potentie tot je beschikking (circa 6.00 x 12.25). Steek de handen uit de mouwen en realiseer in no time een garden van grandeur, waar jij heerlijk kan genieten van de zon en waar de kids naar hartenlust kunnen spelen. Wat ga jij met deze buitenruimte doen?

Indeling Bospolderplein 6B (energielabel B);

Eerste woonlaag B/ tweede verdieping

Je komt de woning binnen op de overloop, die toegang biedt tot de toiletruimte en de CV-ketel. Vanuit hier ontdek je de ruimtelijke living (circa 4.43 x 7.66 meter), met aangrenzend een fijn balkon (circa 1.50 x 0.71 meter), net als een keurige keuken (circa 1.99 x 2.63 meter) en de eerste twee slaapkamers van de woning (respectievelijk circa 2.00 x 3.98 x 3.43 x 5.68 meter). Je beschikt over alle ruimte, mogelijkheden en voorzieningen, om hier een waanzinnige woning van te maken.

Tweede woonlaag B/ derde verdieping

Op de derde verdieping van het pand ontdek je de bovenverdieping van het huis, met de twee grootste slaapkamers die de woning rijk is (respectievelijk circa 5.34 x 4.01 meter en 5.34 x 3.98 meter). Correctie: de twee grootste, geweldige slaapkamers die de woning rijk is! Deze liggen beiden over de volledige breedte van het pand en zijn daarom allebei uitermate geschikt als master bedroom. Heb je het sfeervolle schuine dak en het hoge plafond al gezien? De kamer aan de voorzijde heeft wederom een aangrenzend balkon (circa 1.54 x 0.66 meter).

Verder kan je via de overloop de badkamer van de bovenwoning betreden, waar je een ligbad met handdouche, een wastafel en de aansluitingen voor wasapparatuur zal ontdekken. Ook hier geldt dat je na wat klussen en DIY-en goud in handen hebt.

Bijzonderheden

- Waanzinnig ruim pand met twee aparte woningen in de wijk Bospolder in Rotterdam-West;
- Een ultieme kans vol potentie;
- Twee losse woningen, verkocht als één geheel;
- Pand met 5 woonlagen;
- Om de hoek van historisch Delfshaven;
- Woonoppervlakte pand circa 350 m²;
- Inhoud pand circa 1230 m³;
- Riante woonkamers met grote raampartijen;
- Woning 6A is voorzien van 6 slaapkamers;
- Woning 6B is voorzien van 5 slaapkamers;
- Alle ruimte en mogelijkheden om beide woningen naar wens te verbouwen, in te delen en te stylen;
- Nutsaansluitingen apart voor elke woning;
- Openbaar vervoervoorzieningen om de hoek;
- In de directe omgeving van winkels, horecagelegenheden en recreatiemogelijkheden;
- Ouderdomsclausule en niet zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Op fietsafstand van het Rotterdamse stadshart;

Kom bij deze twee woningen met volop mogelijkheden kijken, voordat het te laat is!

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen aankoopmakelaar in. Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om jouw belangen te behartigen. Adressen van goede (collega) aankoopmakelaars in Rotterdam kan je bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en/of onvolkomenheden in de gegevens.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
5
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
dubbele bewoning mogelijk
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2013 van AWB, huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
350 m²
Perceeloppervlakte
142 m²
Inhoud
1.230 m³
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
14
Aantal slaapkamers
11

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 72 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*