Boskampstraat 30
Boskampstraat 30
Boskampstraat 30
Boskampstraat 30
Boskampstraat 30
Boskampstraat 30
Boskampstraat 30
Boskampstraat 30
Boskampstraat 30
Boskampstraat 30
Boskampstraat 30
Boskampstraat 30
Boskampstraat 30
Boskampstraat 30

Boskampstraat 30

Zwolle

€ 950.000,- k.k.

Omschrijving

Prachtige riante vrijstaande luxe villa met 5 slaapkamers, Label A met ruime garage en groene tuin op een kindvriendelijke locatie!

Stadshagen is een moderne, ruim opgezette wijk in Zwolle. De wijk kenmerkt zich door zijn groene omgeving, uitgebreide fiets- en wandelpaden, en een breed scala aan recreatiemogelijkheden.

Het winkelcentrum Stadshagen ligt op loopafstand, waardoor je voor je dagelijkse boodschappen nooit ver hoeft te gaan. Daarnaast vind je tal van voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, gezondheidszorg, kerken, parken, kinderboerderijen, speeltuinen en kinderdagverblijven allemaal binnen handbereik. Voor ontspanning kun je terecht bij de Milligerplas, waar je heerlijk kan zwemmen of genieten bij een van de horecagelegenheden in de buurt.

Naast de aantrekkelijke woonomgeving biedt Stadshagen ook een bruisende gemeenschap met een groot aanbod aan activiteiten en evenementen. De wijk is bovendien uitstekend bereikbaar, met snelle verbindingen naar zowel het stadscentrum van Zwolle als de omliggende snelwegen.

Deze traditioneel gebouwde woning met garage (bouwjaar 2010) is met zijn ruim 200 m2 gebruiksoppervlak wonen op een kavel van 532 m2 riant te noemen. De woning heeft 5 slaapkamers. De grootste slaapkamer is op te delen, waardoor eenvoudig een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden. Ook de garage is technisch gezien makkelijk om te bouwen naar een slaapkamer met eigen badkamer, waardoor de woning levensloopbestendig wordt. De woning heeft energielabel A en is voorzien van HR+++ beglazing, oplaadpunt voor elektrische auto, (op afstand bedienbaar) alarmsysteem met camera's, raamdetectie, rookgordijn en bewegingsdetectie met opname mogelijkheden. De begane grond en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. De woonkamer met luxe halfopen keuken met spoeleiland en granieten werkbladen straalt een gezellige sfeer uit. De badkamer straalt luxe uit en is voorzien van een bubbelbad, een separate inloopdouche en 2 wastafels. Fijn dat het toilet niet in de badkamer is. Deze is namelijk apart op de eerste verdieping gerealiseerd. De waterontharder maakt de woning compleet.
De zonnige tuin op het zuiden is een groene oase waar je lekker kan ontspannen en van de zon kan genieten. Wil je liever schaduw? Dan biedt de elektrische zonwering met windbeveiliging uitkomst.

Kortom: een heerlijke luxe ruime woning waar je in alle rust kan genieten.

Indeling:

Begane grond
Bij binnenkomst via de oprit, met oplaadpunt voor een elektrische auto, bereik je de hoofdentree van de woning. In de riante hal vind je de meterkast, inbouwkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De ruime woonkamer is heerlijk licht dankzij de vele raampartijen. De woonkamer loopt over in de luxe halfopen keuken met spoeleiland en granieten werkbladen aan de achterzijde van de woning. De woning geeft ook toegang tot de tuin middels 2 openslaande tuindeuren. De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur zoals combi magnetron-oven en separate oven, inductiekookplaat met wok brander op gas, afzuigschouw, vaatwasser en koelkast. De keuken geeft toegang tot de garage die nu in gebruik is als bakkerij en de tuin. De garage is makkelijk weer om te bouwen naar een garage door een muurtje te verwijderen. De garage is voorzien is van een airconditioning die kan koelen en verwarmen.

Eerste verdieping
Via de vaste trap bereik je de overloop die toegang geeft tot 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. De royale badkamer is voorzien van een bubbelbad, aparte douche, 2 wastafels en vloerverwarming.

Tweede verdieping
De tweede verdieping geeft toegang tot 2 extra slaapkamers. Op de ruime overloop bevinden zich ook de CV-installatie, wasmachine-aansluitingen en de mechanische ventilatie.

Tuin
Via de keuken en de woonkamer bereik je de tuin die rondom de woning ligt, met het grootste deel gunstig gelegen op het zuiden. De vijver en veel groen maken de tuin een heerlijke plek om te onthaasten.

Bijzonderheden:
- Energielabel A
- 5 Slaapkamers
- Eenvoudig extra slaapkamers te realiseren op de eerste verdieping en op de begane grond
- Alarmsysteem
- Oplaadpunt elektrische auto
- Waterontharder
- Luxe elektrische zonwering met windbeveiliging
- Begane grond en badkamer voorzien van vloerverwarming
- Kindvriendelijke woonbuurt
- Centrum van Zwolle goed bereikbaar
- Dicht bij het centrum van Stadshagen met alle voorzieningen
- Openbaar vervoer in de nabijheid
- Zonnige tuin gelegen op het zuiden
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 950.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, jacuzzi, dakraam, schuifpui, glasvezel kabel, alarminstallatie en airconditioning

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Nefit Aquapower, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
208 m²
Perceeloppervlakte
532 m²
Inhoud
911 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
41 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren en parkeergarage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*