Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a
Borg Ewsum 80a

Borg Ewsum 80a

Almelo

€ 479.500,- k.k.

Omschrijving

We kunnen geen genoeg krijgen van de Schelfhorst! Echt een droomwoning!

Deze prachtige, vrijstaande en onder architectuur gebouwde woning is in de afgelopen jaren zo smaakvol gemoderniseerd en heeft aan ruimte geen gebrek!
Met een prachtig ingerichte begane grond, vier (slaap)kamers en twee badkamers op de bovenverdieping, een heerlijke, zonnige tuin en een verrassend grote garage ben je van alle gemakken voorzien.

Wacht, we willen nog zo veel meer vertellen...!

Dit unieke object is volledig onderkelderd. En hoewel we deze vierkante meters formeel niet mee rekenen in de woonoppervlakte zijn het wel degelijk benutbare meters voor het uitoefenen van je hobby, kantoorruimte, etc.
Je vindt in de kelder maar liefst 3 royale kamers; thans ingericht als 2 speel-/hobbykamers en 1 kamer in gebruik als gym; tezamen groot ca. 85 m2.

De huidige bewoners hebben ook geïnvesteerd in energiebesparende middelen, waaronder in 2019 19 geplaatste zonnepanelen die ca. 5110 KwH per jaar op opleveren. De gevels zijn in 2019 na-geïsoleerd en het dak is in 2020 compleet vervangen én geïsoleerd.

Op deze woning word je toch direct verliefd?

Naast de pluspunten van de woning is ook de locatie erg gunstig. Je woont namelijk in een gemoedelijke buurt met vele faciliteiten op korte afstand. Denk hierbij aan het winkelcentrum, scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs), sportverenigingen en tegelijkertijd het Almelose buitengebied als je “achtertuin’. Ontdek hier een fijn wandelgebied of de mogelijkheden om ontspannen te joggen en/of te fietsen. Al met al een fijne plek, waar je iedere dag heerlijk thuiskomt!

* Vergeet je niet ook de video te bekijken voor de live-bezichtiging? Check dit op onze eigen website of op Funda onder kopje "video".
** Als 1e op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod? Like/volg ons op FB en Insta => Bij ons geldt: "social first".

Laten we je meenemen door de woning:
Indeling: begane grond: je komt de woning binnen in de hal. Je vindt hier de meterkast, gemoderniseerde toiletruimte met hangcloset en fonteintje, de trapopgang naar de 1e verdieping én de trap naar het souterrain.
Het souterrain is verrassend groot met 3 royale kamers en dankzij de hoogte van ca. 2.10 m biedt het eindeloos veel mogelijkheden. Ook vind je hier een overvloed aan bergruimte.

Terug in de hal bereiken we via een fraaie schuifdeur de living. Ogen te kort als je hier binnenkomt waarbij heel natuurlijk de woonkeuken overloopt in de woonkamer. Een perfecte plek om rust en gezelligheid te combineren! Daarnaast is de strakke afwerking niet te missen door de recent gestucte wanden / plafonds en fraaie gietvloer. De begane grond is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.

Aan de voorzijde is de woonkamer gesitueerd met prachtige raampartijen. Realiseer hier een cozy zithoek door het plaatsen van een comfortabele bank. Een avondje thuis op de bank is nog nooit zo fijn geweest! In de woonkamer bevindt zich plek voor een subtiel speelhoekje voor de kids inclusief toegang tot de (zij)tuin.

Dan volgt de indrukwekkende woonkeuken aan de achterzijde van circa 31 m2. De woonkeuken is een plek die centraal staat in de woning. Het kookeiland heeft een luxe uitstraling door een lichtgrijs, betongegoten aanrechtblad met een separate apparatenwand met houten fronten en uitgerust met o.a. twee combi-ovens, koelkast, vriezer en volop kastruimte.
Het eiland is uitgerust met een inductiekookplaat + (gas)wokbrander, een in het plafond verwerkte afzuigkap, de spoelbak en vaatwasser. Neem plaats op een barkruk aan het eiland en neem met je partner tijdens het koken gezellig de dag door. Ook deze ruimte is zo heerlijk licht en geeft (bijna!) het gevoel alsof je buiten zit en maakt het op een zonnige dag aangenaam warm.
Overigens is er natuurlijk genoeg ruimte voor een grote eettafel, zodat je tijdens het koken niks hoeft te missen.

Is dit geen droom-(leef)keuken?!

De loopdeur geeft toegang tot een mooie achtertuin met diverse zonneterrassen en middels een 2e schuifdeur bereik je inpandig via een tussenportaal een uiterst royale garage (ca. 36 m2).

De tuin is een plaatje: erg goed onderhouden en zal je op zomerse dagen een waar vakantiegevoel geven! Het overdekte terras biedt schaduw wanneer gewenst.

1e verdieping: via de overloop (met mooie spots en wandlampjes) zijn alle vertrekken te bereiken. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd en wat een gevoel van geluk gaat dit brengen want je beschikt hier over een geweldige walk in closet (inclusief lichtkoepel), op maat gemaakte kasten en een badkamer en suite. Deze badkamer is de plek waar je helemaal tot rust gaat komen. Geniet hier van je ‘eigen’ ligbad, 2e toilet en twee wastafels. De elektrische vloerverwarming verzekert je van een aangename warmte.
En vanaf het balkon kijk je uit over je tuin!

De tweede, derde én vierde slaapkamer op deze woonlaag zijn stuk voor stuk uitstekende kinderkamers en allen keurig voorzien van smaakvolle laminaatvloeren en inbouwspots. De tweede badkamer met een douchehoek, wastafel, derde vrijhangend toilet en witgoedvoorziening maakt de verdieping compleet.

Afmetingen: voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.
Energielabel D: label dateert van jaar 2015; vlak voordat alle vernieuwingen zijn doorgevoerd.

Bijzonderheden: bouwjaar 1978, perceeloppervlakte 469 m2, woonoppervlakte ca. 149 m2 (exclusief kelder), overige inpandige ruimte totaal 123 m2, vele werkzaamheden uitgevoerd in 2015 (leefkeuken, stucwerk, vernieuwen vloeren in de gehele woning, vervangen Intergas HR combiketel, meterkast, etc.), tuinaanleg 2017, plat dak hoofdbouw is vervangen in 2020, in 2020 zijn de gevels gereinigd en volledig opnieuw ingevoegd, buitenschilderwerk uitgevoerd in 2020, modernisering dakkapellen, verlichting gehele begane grond middels Philips Hue inbouwpots (in scenes programmeerbaar), mogelijkheid voor een laadpaal inclusief geschikte 3-fasen aansluiting, in de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden, een bijzonder prettige en kindvriendelijke woonlocatie!

De oplevering is in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om deze fraaie woning met eigen ogen te bewonderen. Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

Op verzoek van opdrachtgever zal bij het sluiten van de koopovereenkomst tot meerdere zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper binnen een bepaalde tijd een waarborgsom c.q. bankgarantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom worden verlangd.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie alsook uitingen op o.a. FB of Instagram moeten beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 479.500,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, rookkanaal en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en gashaard
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2015 van Intergas HRE 36/30, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
164 m²
Perceeloppervlakte
469 m²
Inhoud
980 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
123 m²
Buitenruimte oppervlakte
22 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*