Omschrijving

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Bongerd 15 te Lelystad. In de groene woonwijk de 'Bongerd'-, met buurtwinkelcentrum en diverse (basis)scholen op steenworpafstand, staat deze ruime ééngezinswoning met vrijstaande stenen garage. De woning is gelegen op een (eind)kavel van 175 m2 eigen grond en beschikt onder meer over een gezellige woonkamer, project keukenblok, 3 slaapkamers (respectievelijk (ca.) 16.5-, 12- en 9 m2) op de eerste verdieping, basis badkamer en een royale 4e slaapkamer op de tweede verdieping.

Wonen in woonwijk de 'Bongerd' betekent wonen in een groene, centrale en kindvriendelijke woonomgeving. Op steenworpafstand bevindt zich een buurtwinkelcentrum en ook (basis)scholen zijn in de directe omgeving aanwezig. Verder kenmerkt deze woonomgeving zich om het vele groen en vele speelweides. Het stadscentrum van Lelystad met (o.a.) Lelystad CS bus- en treinstation én de in- en uitvalswegen van Lelystad (A6/ N302) zijn op enkele minuten te bereiken.

"Nu bieden vanaf € 325.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 325.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Indeling:
Entree, hal, meterkast en toiletruimte met fonteintje. Gezellige doorzonwoonkamer ruime opstelmogelijkheden voor een grote eettafel. Project keukenblok aan de achterzijde van de woning gesitueerd met deur naar de heerlijke tuin aan de achterzijde.

Verdieping 1:
Overloop. 3 ruime slaapkamers (respectievelijk (ca.) 16.5-, 12- en 9 m2) alle met laminaatvloer. Basis badkamer met douchehoek, wastafel, (tweede) toilet en raam voor natuurlijk lichtinval en ventilatie. Vaste trap naar tweede verdieping.

Verdieping 2:
Overloop met opstelplaats CV- ketel (huur á € 31,50 per maand) en wasmachine-/ wasdrogeropstelling. Ruime 4e slaapkamer met dakraam.

Tuin:
Ruime achtertuin met een groot zonneterras, diverse beplanting en achterom. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de vrijstaande stenen garage. Ook de voortuin is ingericht met een gezellig zitje waar u van de late avondzon kunt genieten.

Bijzonderheden:
Ruime ééngezinswoning met vrijstaande stenen garage.
Gelegen in de groene en kindvriendelijke woonwijk de 'Bongerd'.
Op steenworpafstand van buurtwinkelcentrum en diverse (basis)scholen gelegen.
4 slaapkamers.
Energielabel C.
Bouwjaar 1973.
175 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg.

Een bod uitbrengen op deze woning gaat via het 'Eerlijk Bieden' systeem. Vraag de link naar het biedingsformulier via ons kantoor óf klik op de button "Breng een bod uit" op onze eigen website.

"Nu bieden vanaf € 325.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 325.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden".
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gestoffeerd
Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Intergas HRe, huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
175 m²
Inhoud
395 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 77 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Plattegronden

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*