Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C
Bonaventurastraat 97C

Bonaventurastraat 97C

Rotterdam

€ 240.000,- k.k.

Omschrijving

Hey, dromer! Wil jij straks ruim en charmant wonen in een karakteristiek stukje Rotterdam? Dan is het tijd om aan de slag te gaan in dit huis vol potentie, van maar liefst 100m², aan de Bonaventurastraat! De woning is nog niet volledig ingericht met alle nodige voorzieningen, maar is het klussen en stylen dubbel en dwars waard. Steek jij deze zomer de handen uit de mouwen om jouw droomwoning te realiseren?

Je wordt vast en zeker blij van de locatie van het appartement, namelijk in Tarwewijk in Charlois. Dit is een oude stadswijk waar volop in is én wordt geïnvesteerd. Hoewel de buurt het authentieke karakter nog altijd ademt zijn de inwoners hier relatief jong, wat de buurt erg toegankelijk maakt voor starters. De ligging van de wijk, nabij de hotspotgebieden van het hippe Katendrecht, de mooie Wilhelminakade en het welbekende Zuiderpark, maakt dit dan ook de perfecte uitvalsbasis voor levensgenieters.

De buurt grenst direct aan de Maashaven, waar het uitzicht over het water simpelweg niet te missen is. De Maassilo staat bekend als een populaire evenementenlocatie en maakt de buurt levendig en aantrekkelijk voor de gehele stad. Ook het winkelcentrum Zuidplein is met haar dagelijkse faciliteiten en leuke winkels in de nabije omgeving te vinden en biedt Theater Zuidplein de mogelijkheid tot mooie culturele belevingen. Gek op rust en een groene omgeving? Ook dan zit je in Charlois goed. Maak een wandeling naar het noorden en geniet van het prachtige uitzicht over de Nieuwe Maas en de stad. Wil je graag het bruisende stadscentrum ontdekken? Pak de fiets of maak gebruik van het openbaar vervoer. Je zit er namelijk zo.


Indeling

Wanneer je voor de woning staat, zal het gave exterieur je niet ontgaan. Je loopt hier de trap op voor de voordeur naar het huis. Op naar binnen! Herinner jezelf er wel even aan om door de kale staat van het geheel heen te kijken, om zelf jouw toekomstige thuis te visualiseren.

Eerste woonlaag op de tweede verdieping

Je komt het huis binnen in de entree, waar je een kast en de toiletruimte zal ontdekken. De hal biedt daarnaast toegang tot de eetkamer en woonkamer to be. En die living (circa 4.75 x 4.96 meter)? Dat is zeker niet de minste! Van deze woonkamer is, mede door de fijne hoeveelheid licht die door de raampartijen binnenvalt en de ruimte, iets heel gaafs te maken. Jouw droomvloer onder de voeten, een kleurtje op de muur en het wordt stapje voor stapje meer jouw thuis. Zie je al helemaal voor je hoe je het hier tot een waanzinnig zitgedeelte omtovert?

Voor de tafel is er plek in de andere ruimte: jouw eigen eetkamer (circa 2.90 x 5.18 meter). Plaats hier een grote eettafel, style het geheel naar wens en geniet van urenlang tafelen met familie en vrienden. Je vindt hier ook de openslaande tuindeuren naar het balkon (circa 2.83 x 1.20 meter) én je loopt hier zo de keuken aan de linkerachterzijde in (circa 1.80 x 2.42 meter). Het grote voordeel? Jij kan, ook hier, volledig je eigen smaak loslaten. Ga jij voor een keuken met een hypermoderne look en feel, of houd je meer van een huiselijk gevoel? Niets is te gek. Klussen maar!


Tweede woonlaag op de derde verdieping

Ben je nog niet overtuigd? Dan wordt het de hoogste tijd om de tweede verdieping van de woning te gaan bekijken. De overloop biedt namelijk toegang tot de (maar liefst) vier slaapkamers en de badkamer die de woning rijk is.

De twee grootste slaapkamers vind je aan de linker voor- en achterzijde (respectievelijk circa 2.47 x 4.15 en 2.89 x 3.80 meter). Beiden zijn, met de bakken aan ruimte en licht, uitermate geschikt om als master bedroom te gebruiken. De kamer aan de achterzijde biedt ook toegang tot het tweede, grote balkon (circa 4.88 x 1.19 meter), waar jij straks een heerlijke buitenruimte van zal kunnen maken. Je hebt ook toegang tot dit balkon via de badkamer aan de linker achterzijde, waar je ook de CV-ketel zal ontdekken.

Onthoud dat je nog twee kleinere slaapkamers (respectievelijk circa 1.92 x 4.15 en 1.76 x 2.11 meter), aan de linker voorzijde en in het midden van de verdieping, tot je beschikking hebt. Deze kan je bijvoorbeeld ook als ruimte met andere doeleinden gebruiken. Een werk- en/of studeerkamer? Handig! Een mancave? Waarom niet. Of droomde je altijd al van een inloopkast?



Bijzonderheden

-Kale woning vol potentie;
-Woonoppervlakte circa 100m²;
-Inhoud circa 332m³
-Bouwjaar circa 1937;
-Lichte, ruimtelijke en aparte woon- en eetkamer;
-Maar liefst 4 slaapkamers;
-Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
-Twee ruime balkons (oost en west);
-Vlakbij openbaar vervoervoorzieningen;
-In de directe omgeving van winkels, horecagelegenheden en recreatiemogelijkheden;
-Alle ruimte en mogelijkheden om het naar wens te verbouwen, in te delen en te stylen;
-Energielabel D (let op je kan 15.000,- euro meer lenen om energiebesparende maatregelen toe te passen BOVEN je maximum hypotheek + 5.000,- euro extra leenbedrag in algemene zin;
-Warmwater en verwarming Cv Combiketel (eigendom 2012 Intergas)
-Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van € 156,25
-Verkoper heeft de woning niet zelf bewoond;
-Projectnotaris van toepassing;
-Oplevering in overleg, kan snel.
-Je krijgt absoluut geen spijt als je deze kans pakt!

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen aankoopmakelaar in. Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om jouw belangen te behartigen. Adressen van goede (collega) aankoopmakelaars in Rotterdam kan je bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en/of onvolkomenheden in de gegevens.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 240.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
kluswoning
Voorzieningen
rookkanaal

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2012 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²
Buitenruimte oppervlakte
10 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*