Omschrijving

Welkom in deze jonge en rijk uitgeruste, uitgebouwde woning met vier slaapkamers, veranda, berging en tuin.

Ligging
Deze woning biedt een rustige leefomgeving met veel ruimte, lichtinval en een slimme indeling. Met het bruisende centrum van Zierikzee, diverse scholen en de sportvoorzieningen op loopafstand. Alle dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik, en daarmee is deze woning de perfecte plek om te genieten van het leven in een rustige maar centrale omgeving. De woning is uitstekend bereikbaar, met uitvalswegen op slechts 5 minuten rijden.

Wij zetten enkele kenmerken voor u op een rij:

- Energielabel A+
- Uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren
- Fijne veranda / luifel
- Onderhoudsvriendelijke tuin met schuur en achterom
- Luxe keuken met inbouwapparatuur waaronder een kokend water kraan
- Vier slaapkamers
- Complete badkamer
- 17 zonnepanelen
- airconditioning
- lage temperatuur radiatoren Jaga Strada begane grond

We geven u graag een impressie van de indeling

Entree
Bij binnenkomst via de voordeur betreed je een ruime hal voorzien van een meterkast, trapopgang, moderne toiletruimte en een garderoberuimte. Via de hal krijg je toegang tot de royale woonkamer.

Woonkamer
De tuingerichte uitgebouwde woonkamer heeft grote raampartijen en openslaande deuren naar de veranda, wat zorgt voor een frisse en lichte sfeer.
De woonkamer biedt meer dan genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en een eetgedeelte die grenst aan de keuken.

Keuken
De open keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, is modern en strak ingericht. Deze is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, een oven en een ruime koelkast. Dankzij de praktische opstelling en het royale werkblad is de keuken ideaal voor kookliefhebbers. De ramen in de keuken zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een fijn uitzicht op de rustige straat.

Slaapkamers en luxe badkamer
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor onder meer een bed en kastruimte. De kamers zijn perfect geschikt voor een gezin met kinderen of voor gasten. De vloerafwerkingen van deze verdieping zijn voorzien van een warme houtlook pvc, wat bijdraagt aan de comfortabele sfeer van de ruimtes.

De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien. Hier vind je een douchecabine, een ligbad, een wastafelmeubel en een tweede toilet. De badkamer is ruim opgezet en afgewerkt met hoogwaardige materialen, waardoor het een luxe gevoel geeft.

Tweede verdieping
De tweede verdieping herbergt een vierde slaapkamer, die perfect kan dienen als hoofdslaapkamer of als multifunctionele ruimte. Dankzij het dakraam is de kamer licht en biedt het een mooi uitzicht op de omgeving. Ook bevindt zich de Cv-installatie en wasmachineaansluiting op deze verdieping. De wasmachine opstelling is verhoogt opgesteld, dat is wel zo praktisch!

Zolder
Via een vlizotrap heb je toegang tot de zolderverdieping. Deze ruimte is ideaal voor opslag en biedt volop mogelijkheden om spullen netjes op te bergen. Hoewel het geen volwaardige verdieping is, is de zolder zeer praktisch voor bijvoorbeeld seizoensgebonden spullen.

Tuin
De zonnige achtertuin is onderhoudsvriendelijk. Het terras is ruim opgezet en biedt volop mogelijkheden voor een gezellige zithoek of een eetgedeelte buiten. Het overdekte gedeelte van de tuin maakt het mogelijk om ook bij minder mooi weer te genieten van de buitenlucht. Achter in de tuin staat een praktische houten berging, perfect voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen of andere spullen. De tuin is volledig omheind, waardoor je in alle rust en privacy kunt ontspannen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 399.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en dakraam

Energie

Energielabel
A+
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2011 van Intergas HR 36/30 CW5, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
145 m²
Inhoud
474 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 63 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*