Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b
Boddens Hosangweg 24b

Boddens Hosangweg 24b

Woubrugge

€ 800.000,- k.k.

Omschrijving

Deze vrijstaande woning met speelse indeling is te vinden op een schitterende locatie aan het water. Het is mogelijk om deze woning als dubbele woning te gebruiken, omdat de woning beschikt over een badkamer, keuken en toilet op beide verdiepingen. De woning is hierom ook in te richten als kangoeroewoning en/of B&B. Verder is ook de bouwstijl kenmerkend aan deze woning: een houtskeletbouw woning opgetrokken in karakteristieke Canadese stijl met een betonnen begane vloer, een houten verdiepingsvloer, een aftimmering in Red Ceder en een harde kap. Verder maakt de diepe en royale achtertuin gelegen op het westen en aan het water (de Woudwetering) dit een zeer interessante woning!

LOCATIE
Woubrugge is een kleinschalig dorp met een levendig centrum en actief verenigingsleven. Het is gelegen in de gemeente Kaag en Braassem in het Groene Hart, te midden van het Hollandse plassengebied. De dorpskern van Woubrugge bevat onder andere kleinschalige detailhandel, twee basisscholen, sport- en recreatiemogelijkheden, een rijk verenigingsleven en een aantal jachthavens. Er zijn ongekend veel mogelijkheden voor mooie fiets- of wandeltochten vanaf het moment dat u de tuin verlaat. Het natuur- en recreatiegebied de Wijde Aa ligt op loopafstand en voor de watersportliefhebbers ligt het Braassemermeer om de hoek.

De steden Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn vanuit Woubrugge in ca. 30 minuten te bereiken, terwijl Alphen aan den Rijn en Leiden zelfs op ca. 15 minuten rijden liggen. Alphen aan den Rijn en Leiden beschikken beide over veel leuke horeca, gezellige winkelcentra, theaters en bioscopen.

De woning bevindt zich naast de kerk op een perceel dat in het verleden bestemd was voor een lagere school. Midden jaren 80 zijn er 4 houtskeletbouw woningen op dit perceel gerealiseerd. De woning is via een oprit vanaf de hoofdweg te bereiken, evenals via de achterkant vanaf het parkeerterrein naast de kerk. De achtertuin wordt gescheiden door een fiets- en wandelpad, dat directe toegang biedt tot de fiets- en wandelroutes.

INDELING van de woning

Begane grond
In de entreehal bevindt zich de meterkast, toegang tot twee slaapkamers, een toilet, bijkeuken en tussenhal. Via de tussenhal zijn de badkamer van deze verdieping, de woonkamer en de eerste verdieping middels een vaste trap te bereiken.

De badkamer op de begane grond is voorzien van een sauna, wastafel met meubel en douchecabine. De bijkeuken is geheel betegeld en beschikt over een wasmachine en droger opstelplaats. De woonkamer met centraal gelegen houtkachel heeft in combinatie met de schuifpui en grote ramen een prachtige lichtinval met uitzicht over de grote tuin en het water! De keuken op deze verdieping, die vanuit de woonkamer te bereiken is via een korte doorgang, is voorzien van een mooi, zwart granieten aanrechtblad en ruim voldoende opbergruimte bestaande uit kasten en lades. Er is ook voldoende ruimte voor een koelkast, vriezer en vaatwasser.

Eerste verdieping
Vanaf de trap arriveert u op de overloop, die toegang biedt tot één slaapkamers, de tweede badkamer en een grote woonkamer met keuken. De woonkamer is heerlijk ruim en heeft rondom veel lichtinval door de vele ramen. De open keuken bevindt zich in rechte opstelling. De volgende inbouwapparatuur is te vinden in deze keuken: vier-pits keramische kookplaat, roestvrijstalen afzuigkap, koel-/vriescombinatie, oven en vaatwasser. Naast het keukenblok bevindt zich nog een slaapkamer. De tweede badkamer is voorzien van lichte tegels en is afgewerkt met hout. In deze badkamer bevinden zich een ligbad, toilet en een dubbele wastafel met meubel.
Het balkon is te betreden door de buitendeur in de woonkamer. Dit balkon heeft een vaste hardhouten trap die naar de achtertuin leidt, waardoor ook de eerste etage via de buitenzijde is te bereiken.
Nok/zolder
Middels een vaste trap die zich bevindt in de woonkamer op de eerste verdieping is een ruime bergvliering met daglichttoetreding in de nok te bereiken. Deze ruimte is ook te gebruiken als extra slaapkamer.

Achtertuin
De ruime achtertuin is gelegen aan het water! Een plek waar u volledig tot rust kunt komen en van de zon kunt genieten daar hij gelegen is op het zuidwesten! Verder treft u in deze tuin een grote, opgesplitste berging, gras, tegels, planten en een hardhouten terras.
Bijzonderheden
• Zonnige tuin op het zuidwesten gelegen aan het water
• Twee woonkamers, keukens en badkamers
• Sfeervolle woonkamer op de begane grond met houtkachel
• Moderne groepenkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars
• Op korte afstand van alle belangrijke voorzieningen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?
Maak dan gemakkelijk een afspraak met De Wekker Wonen, te bereiken via info@dewekkerwonen.nl en/of 0172 41 63 53 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Disclaimer
Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld, dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 800.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
dwarskap
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
143 m²
Perceeloppervlakte
444 m²
Inhoud
569 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
4 m²
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, beschutte ligging en buiten bebouwde kom

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*