Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36
Bleiswijkstraat 36

Bleiswijkstraat 36

Rotterdam

€ 365.000,- k.k.

Omschrijving

Immobilia presenteert met trots een HOEKappartement met twee slaapkamers, gelegen op de TOPverdieping. Het instapklare appartement is centraal gelegen in het populaire en authentieke Oude Noorden! Straten zoals Zwaanhals, Zaagmolenkade en het Noordplein liggen in de nabije omgeving met diverse hippe winkels en leuke restaurantjes. In de buurt vind je o.a. de beroemde boerenmarkt van Rotterdam, de foodhall Station Bergweg en binnenkort het "dakpark" de Hofbogenpark. De flat ligt op 50 m van de ingang van het openbare park Tuin va Noord dat zich in de prachtige oude Noordsingel gevangenis bevindt. Het stadscentrum van Rotterdam ligt op fietsafstand evenals het Kralingse bos en het Vroesenpark. Verder ligt de woning gunstig ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer. Toch bieden de woning en de buurt een rustige leefomgeving. De woning is enorm licht te noemen, hetgeen je zal ervaren tijdens een bezichtiging!

Begane Grond:
Afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en trapopgang naar de verdiepingen. Aparte ruime berging.

Derde Verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Modern, zwevend toilet met fonteintje. Ruime en lichte woonkamer met grote raampartij gelegen aan de voorzijde van de woning. De dichte keuken is luxe en modern te noemen en voorzien van een diverse apparatuur waaronder een 4-pits kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser, een grote koelkast en aparte vriezer. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. Vanaf het balkon is er prachtig uitzicht.

De woning is uitgevoerd met twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn de bereiken vanuit de hal. Slaapkamer I is ca. 15m2 en is voorzien van bergkast. Slaapkamer II is bijna 9m2 en heeft via een raampartij zicht op het balkon. De badkamer is keurig en voorzien van een wastafelmeubel en douche. Vanuit de hal is er nog een aparte kast met de opstelling van de Cv-ketel en nog een aparte bergkast met ruimte en aansluiting voor de wasmachine en droger. De gehele woning is voorzien van een tegellaminaat.

Bijzonderheden:
- Erfpacht afgekocht tot 5 mei 2056. Erfpacht lopende tot en met 8 januari 2085.
- Heerlijk appartement, gelegen op de HOEK en tevens op de TOP verdieping.
- Maandelijkse VvE bijdrage van € 120,81 per maand.
- VvE met actief beheer (met meerjarenonderhoudsplan en reservefonds).
- Beschikbaar in oktober 2024 (eerder in overleg).
- In 2025 wordt het Bleiswijksplein gerenoveerd, met meer groen en een gezellige inrichting van het plein.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper én de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Toelichting NEN 2580:
De meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Bijgevoegde plattegronden zijn ingemeten volgens de meetinstructie.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 365.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2005, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²
Buitenruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*