Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27
Blazoenstraat 27

Blazoenstraat 27

Tilburg

€ 350.000,- k.k.

Omschrijving

Wonen op een steenworp afstand van de levendige Piushaven en het bruisende centrum van Tilburg. Tegelijkertijd geniet je van de rust in deze sfeervolle en rustige straat. Want dat is wat de Blazoenstraat biedt. Deze tussenwoning ligt in hartje centrum. Het is het ideale huis voor zowel starters als gezinnen om een eigen plek te creëren.

De woning beschikt over een ruime woonkamer, vier slaapkamers, een volledig ingerichte en uitgebouwde keuken met lichtkoepels (2018), luxe badkamer voorzien van o.a. een inloopdouche (2018), separate toiletruimte (2018) en een heerlijke stadstuin met achterom. Je hoeft je bovendien niet druk te maken over grote verbouwingen, want dit huis is volledig klaar voor bewoning.

Dit is de plek waar je zonder zorgen direct kunt intrekken en je eigen stijl kunt toevoegen. Om inzicht te geven in de bouwkundige staat van de woning is er een bouwkundig rapport aanwezig.

Geniet van de gastvrije omgeving van de Piushaven, het natuurgebied de Moerenburg en de nabijheid van verschillende supermarkten. Het centraal station is op fietsafstand te bereiken en uitvalswegen richting Den Bosch en Eindhoven zijn goed bereikbaar.

Indeling
Via de voortuin kom je aan bij de voordeur van de woning. Binnenkomend in de ruime hal, met stijlvol tegelwerk, vindt je de garderobe en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal betreedt je de woonkamer, met een zitgedeelte aan de voorzijde. De knusse eethoek geeft de ruimte een sfeervolle uitstraling. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een laminaatvloer.

De licht overgoten en uitgebouwde keuken is voorzien van een vijfpits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en vriezer. De trapkast biedt extra opbergruimte en is bereikbaar vanuit de keuken. Hier bevindt zich tevens de meterkast.

Aan de achterzijde van de woning is er een aparte toiletruimte met een hangend toilet en fonteintje. De cv-ketel en de wasmachineaansluiting bevinden zich tegenover de toiletruimte. De moderne badkamer is uitgerust met een wastafel in meubel, een inloopdouche en een designradiator. Vanuit de keuken heb je via openslaande deuren toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
De trap in de hal geeft toegang tot de eerste verdieping. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers gelegen. De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning en één slaapkamer is gelegen aan de achterzijde.

Vanuit de overloop is er toegang tot het plat dak. Tevens is er op deze verdieping een trapkast aanwezig. Zowel de eerste als de tweede verdieping zijn voorzien van dezelfde laminaatvloer.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier is een vierde slaapkamer gerealiseerd. Een dakraam zorgt voor veel lichtinval, waardoor de ruimte ook ideaal kan dienen als bijvoorbeeld kantoorruimte.

Tuin
De gezellige achtertuin is gelegen op het westen. De tuin is grotendeels betegeld met fraaie borders aan de zijkanten. De stenen overkapping biedt voldoende ruimte voor het opbergen van fietsen, scooters of tuinmeubels. De achtertuin is bereikbaar via een eigen achterom.

Bijzonderheden
- Fantastische ligging nabij Piushaven en centrum Tilburg
- Gehele woning is voorzien van dubbele beglazing
- Volledig ingerichte en gerenoveerde keuken (2018)
- Gerenoveerde badkamer (2018)
- Gerenoveerde toiletruimte (2018)
- Vier slaapkamers
- Recent bouwkundig rapport aanwezig 29-08-2024
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944
Dak
zadeldak
Keurmerken
bouwkundige Keuring
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2007 van Remeha HR combiketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²
Perceeloppervlakte
116 m²
Inhoud
384 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 18 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*