Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6
Bladelstraat 6

Bladelstraat 6

Arnhem

€ 349.000,- k.k.

Omschrijving

Op zoek naar een ruime gezinswoning waar je zó in kunt? Dan heb je die nu gevonden! Deze uitgebouwde tussenwoning in Arnhem heeft alles wat je zoekt: vier slaapkamers, een moderne keuken, energielabel B en een heerlijke tuin op het Noord-westen. Gelegen in een gezellige, sociale buurt waar betrokken buren klaarstaan voor elkaar. Het huis is verbouwd en volledig afgewerkt. Kortom, een pareltje!

Begane grond: Je komt binnen via de entree met een praktische garderobe en meterkast. De lichte woonkamer is het hart van het huis, perfect voor gezellige avonden met het gezin. De ruimte loopt naadloos over in de ruime, open keuken die van alle gemakken is voorzien. Denk aan een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven/magnetron én een losstaande Amerikaanse koelkast. Hier vind je extra veel leefruimte, wat het woongenot ten goede komt. Vanuit de keuken heb je toegang tot de handige bijkeuken waar de wasmachine en droger een plek hebben. Daarnaast is er een modern toilet én een gezellige werkplek onder de trap, ideaal voor wie thuiswerkt.

1e verdieping: De eerste verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers, waaronder één met een inloopkast voor al je kleding en schoenen. De badkamer is netjes afgewerkt en beschikt over een inloopdouche en wastafel. Er is ook een aparte ruimte voor de cv-ketel, met de mogelijkheid om een tweede toilet aan te sluiten. De slaapkamers zijn ruim en licht, ideaal voor gezinnen.

2e verdieping: Via de trap kom je op de tweede verdieping waar je verrast wordt door een royale voorzolder met een handige bergkast. Hier vind je de aansluiting voor de wasmachine en cv-ketel. De vierde slaapkamer met bergruimte is echt een pluspunt, mede dankzij de grote dakkapel die zorgt voor veel licht en extra ruimte. Deze kamer biedt volop mogelijkheden als slaapkamer, hobbyruimte of thuiskantoor.

Buiten: De achtertuin is gelegen op het Noord-westen, waardoor je de hele dag door kunt genieten van de zon. Er is een achterom voor extra gemak, en een ruime, houten berging die volledig geïsoleerd is en voorzien van elektra, water en wifi. Dit maakt de ruimte perfect voor een thuiswerkplek, een salon of gewoon als extra opslagruimte.

Omgeving: De woning is gelegen in een gezellige en sociale buurt. De buurt kenmerkt zich door de betrokkenheid van de bewoners; hier ken je je buren en heerst er een fijne sfeer. De woning is bovendien gunstig gelegen t.o.v. vele faciliteiten en voorzieningen. Zo bevinden zich in de nabije omgeving diverse basisscholen, (sport)voorzieningen, speelgelegenheden en een winkelcentrum. Daarnaast zijn er goede busverbindingen en bevindt NS-station Arnhem Zuid zich op korte afstand. De ontsluiting naar o.a. de snelwegen A-15, A-50 en A-325 is goed. En voor de natuurliefhebber: wandelen, fietsen, zwemmen en sporten (vrij toegankelijke fitness inrichting in de open lucht), het kan in het nabijgelegen recreatiegebied: ‘de Rijkerswoerdse Plassen’ en ook 'Park Lingezegen'.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1977
• Energielabel B
• Volledig verbouwd en uitgebouwd
• 4 slaapkamers, waarvan één met inloopkast
• Volledig geïsoleerde berging, ideaal als werkruimte of salon

Heb je interesse in deze woning?
Bel dan voor een afspraak, wij maken graag tijd voor een bezichtiging. Of bel je eigen VBO aankoopmakelaar. Je VBO aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart je tijd en zorgen. Adressen van collega VBO aankoopmakelaars vind je op Funda of de site van de VBO.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Perceeloppervlakte
129 m²
Inhoud
467 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 60 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*