Binnenkruier 31
Binnenkruier 31
Binnenkruier 31

Binnenkruier 31

Espel

€ 519.450,- v.o.n.

Omschrijving

Deze prachtige vrijstaande woning in Espel biedt de perfecte combinatie van binnen en buiten leven op een kavel van maar liefst 529 m2. De ruime indeling zorgt ervoor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Deze woning wordt standaard al voorzien van een uitbouw van 1,20 meter over de volledige breedte van woning, dit is nog niet verwerkt op de plattegrond. Ontspan in de ruime woonkamer en geniet van het uitzicht op de tuin vanuit de open keuken.
Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot de ruime tuin, gelegen op het oosten. Deze tuin biedt volop mogelijkheden voor een zonneterras en schaduwrijke plekken. Daarnaast beschikt de woning over een berging met eigen parkeergelegenheid op het terrein en een garage, wat het gemak van wonen vergroot.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer is voorzien van een fijne inloopkast, waardoor u voldoende opbergruimte heeft voor al uw kleding en accessoires. De ruime zolder op de tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt talloze mogelijkheden om naar eigen wens in te richten, zodat u de ruimte kunt aanpassen aan uw persoonlijke behoeften.

De woningen worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van bodemwarmtepomp en zonnepanelen, waardoor u kunt genieten van energiezuinig wonen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 519.450,- v.o.n.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwperiode
2011-
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies en huisgarantie
Voorzieningen
mechanische ventilatie en zonnecollectoren

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
169 m²
Perceeloppervlakte
529 m²
Inhoud
623 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Lees meer

Gallerij

Plattegronden

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*