Omschrijving

Te koop aangeboden in Kloetinge: Leuke twee-onder-een-kapwoning met garage, drie slaapkamers, en een vierde op de tweede verdieping. De woning is voorzien van kunststof kozijnen, 18 zonnepanelen, een prachtige tuin, uitstekende isolatie, en een cv-combiketel uit 2021.

De woning heeft een fijne hal met toegang tot de meterkast, het toilet en een ruime trapkast. Er is voldoende ruimte voor jassen en schoenen. De gehele begane grond heeft een mooie natuurstenen plavuizenvloer, die dankzij de vloerverwarming heerlijk warm aanvoelt.

Via de deur met tiffany-glas komt u in de woonkamer. Deze ruime L-vormige woonkamer loopt door in de keuken, waardoor er een royale zithoek aan de voorzijde en een ruim eetgedeelte aan de achterzijde ontstaat. Het zitgedeelte biedt uitzicht op de straat en heeft voldoende ruimte voor een hoekbank of een combinatie van fauteuils, salontafel en een bank. Een sfeervolle houtkachel staat centraal tussen het eet- en zitgedeelte.

Het eetgedeelte aan de achterzijde biedt voldoende ruimte voor een eethoek, geschikt voor zes personen. Vanuit het eetgedeelte bereikt u via openslaande tuindeuren de tuin, een heerlijke verlenging van uw woonkamer.

De keuken, in hoekopstelling, biedt veel opbergruimte en een groot werkblad. De keuken is uitgerust met een zes-pits fornuis met dubbele oven, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koelkast. Achter de keuken bevindt zich de badkamer, een nette en luxe ruimte met een wastafelmeubel, douche en hoekligbad.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een toilet. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en één aan de voorzijde. De afmetingen zijn ongeveer:
- Slaapkamer 1: 4.00 x 3.30 m
- Slaapkamer 2: 3.80 x 3.00 m
- Slaapkamer 3: 3.00 x 2.50 m (met toegang tot het balkon/dakterras)

De hoofdslaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een airconditioning die zowel de verwarming als de koeling regelt. Alles electrisch opgewekt met uw eigen zonnepanelen, dus goed voor de planeet én de portemonnee.

De voormalige kleine badkamer is omgebouwd tot een toilet met witgoedaansluitingen.

Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, waar een ruime zolderverdieping met bergruimtes, CV-opstelling en een potentiële vierde slaapkamer zijn. Deze vierde slaapkamer heeft bergruimte, een dakraam en meet ongeveer 3.90 x 2.40 m (gemeten over de 1.50 m hoogtelijn).

De woning heeft een heerlijke achtertuin met diverse plekken om van de zon te genieten. Direct achter de uitbouw is een fijn terras voor een tuintafel. Verder is er meer terrasruimte voor een ligbed of een loungeset, waar u kunt genieten van een lange zomeravond. Op de achtergrond hoort u het rustgevende geluid van de waterval in de vijver. Bent u graag bezig? De garage biedt voldoende ruimte om te sleutelen, rommelen of klussen. De garage is voorzien van een elektrische garagedeur.

Binnenhof is een rustig woonhof met voldoende parkeergelegenheid. U kunt makkelijk één of twee auto's op de eigen oprit parkeren.

De woning heeft kunststof kozijnen met isolatieglas en de muren zijn na-geïsoleerd, waarbij ook het voegwerk is gedaan. Woning is deels voorzien van rolluiken. De Intergas HrE combiketel uit 2021 zorgt voor warm water en verwarming. Met 18 zonnepanelen wekt u (een deel van) uw eigen elektriciteit op. Alles bij elkaar maakt dit een fijn, comfortabel en duurzaam huis.

Gaan we u binnenkort rondleiden op Binnenhof 12? U bent van harte welkom! En in Binnenhof 12 bent u altijd de premier van uw eigen (woon)kamer ;-)

Bel voor een afspraak 0113-223946 of klik op de reageerknop op de website.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 379.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rolluiken en tv kabel

Energie

Energielabel
A

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²
Perceeloppervlakte
271 m²
Inhoud
375 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
12 m²
Buitenruimte oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 113 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*