Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10
Binnenhof 10

Binnenhof 10

Rhenen

€ 550.000,- k.k.

Omschrijving

Deze ruime 2/1-kapwoning met grote garage ligt op een gunstige locatie in Rhenen. Zowel het winkelcentrum als de bossen liggen op korte afstand. Ook scholen, supermarkten en veel andere voorzieningen treft u op loopafstand aan. De woning heeft een lichte L-vormige woonkamer en in 2023 is er zelfs nog een prachtige moderne keuken nieuw geplaatst. Met vijf goed bemeten slaapkamers is dit een fijne en heerlijk ruime woning. Wij nodigen u van harte uit om deze woning te komen bezichtigen en de ruimte te ervaren.

Indeling
Begane grond: de entree biedt toegang tot de hal met fraaie garderoberuimte. Ook de trapopgang en meterkast zijn hier gesitueerd. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. De L-vormige woonkamer is ruim en beschikt over veel lichtinval. Dit mede door de erker aan de voorzijde, die ook voor een speelse indeling zorgt. Aan de tuinzijde (bij het eetgedeelte) zorgen de terrasdeuren voor een fijne verbinding met de tuin. De halfopen keuken is voorzien van een mooie inbouwkeuken (2023). Aangrenzend is er een bijkeuken met een keukenopstelling in dezelfde stijl als de keuken. Een praktische ruimte met extra koelkast en een mooi geheel met de keuken. Ook vanuit de bijkeuken is er een deur naar de achtertuin.


Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn de drie mooie slaapkamers en badkamer te bereiken. Door de recht opgetrokken voor- én achtergevel zijn de slaapkamers heerlijk ruim. Ook de badkamer is goed bemeten. Deze geheel betegelde badkamer is voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel met eigentijds meubel en een toilet.

Tweede verdieping
Door middel van een vaste trap komt u op de grote overloop. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen en C.V.-opstelling. Ook is er veel bergruimte. Vanaf de overloop bereikt u de twee leuke slaapkamers, beiden met groot dakraam.

Bijzonderheden
De woning is volledig geïsoleerd en heeft een energielabel A. De 12 zonnepanelen zorgen voor lage maandelijkse energielasten. De garage heeft een oppervlakte van bijna 35 m² en naast twee loopdeuren is er aan de straatzijde ook een garagedeur aanwezig. Naast het gebruik als opslag- of hobbyruimte is hier een kantoor- of praktijkruimte aan huis ook uitstekend te realiseren. De verbrede tuin is fijn besloten en gunstig op het zuiden gelegen. Uw auto parkeert u in de garage of op de parkeerplaats op het eigen perceel aan de voorzijde van de woning. Ook is er openbare parkeergelegenheid in de ruim opgezette straat.
Van harte welkom voor een bezichtiging, om een goede indruk te krijgen van de ruimte in én rondom deze leuke woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
zonnecollectoren en dakraam

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2008 van Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
141 m²
Perceeloppervlakte
230 m²
Inhoud
498 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 48 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*