Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8
Binckhorstlaan 8

Binckhorstlaan 8

Hollandsche Rading

€ 895.000,- k.k.

Omschrijving

Omringd door de bossen van het Utrechts Landschap ligt deze uitstekend onderhouden vrijstaande villa. Het royale perceel is volledig omheind met hekwerk en is voorzien van een hoofdverblijf plus diverse bijgebouwen, inclusief een zeer luxe en volledig ingericht guesthouse dat op vele manieren dienst kan doen.

De tuinen zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd, op verschillende plaatsen voorzien van een gezellig terras en aan de voorzijde ligt een fraaie vijverpartij. De tuinen zijn bovendien volledig voorzien van beregeningsinstallatie en led verlichting. Via de achterzijde is het perceel separaat te bereiken, u loopt zo de bossen in.

Overige bijgebouwen betreffen een royale geïsoleerde garage, dierverblijf, overdekte en verwarmde veranda, royale schuur en carport. Alle bijgebouwen zijn recentelijk gerenoveerd of herbouwd waarbij consequent gebruik is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Naast de bosrijke omgeving en de geweldige ruimtes met diverse mogelijkheden ligt dit bijzondere perceel zeer centraal tussen Hilversum en Utrecht met ideale aansluiting op de snelwegen.

Het perceel is bovendien volledig in eigendom. Dat betekent vrij van erfpacht aan het Utrechts Landschap, in tegenstelling tot vele omliggende percelen.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang, trapkast en ruim modern zwevend toilet met fontein. Lichte en tuingerichte woon-/eetkamer met openslaande deuren naar het zonneterras en de voorzijde een serre. Moderne en complete Miele keuken met alle inbouwapparatuur en toegang tot overdekt en verwarmd terras. Grote 2e keuken met bijkeuken voorzien van was-en drogeraansluiting en CV ruimte. Aan de achterzijde een slaap/werkkamer en een riant en complete badkamer, voorzien van een vaste (spiegel) kastenwand, ligbad, douche en wastafel.

Eerste verdieping
Middels trapopgang toegang tot de twee slaapkamers en 2e badkamer voorzien van een toilet en dubbele wastafel. Via de masterbedroom is het platdak bereikbaar. Beide slaapkamers genieten veel lichtinval vanwege de grote dakramen en dakkapel.

De woning is volledig geïsoleerd en de begane grond is voorzien van vloerverwarming. In de slaapkamer en woonkamer is airco aanwezig.

Overige verdiepingen
Guesthouse:

Entree met toegang tot de woonkamer met keuken, vanuit deze ruimte toegang tot een aparte slaapkamer, badkamer en serre aan de achterzijde (2012). De badkamer is voorzien van een luxe stoomcabine. Volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.

Tuin
De ruime tuin is gelegen aangrenzend aan de bossen van Lage Vuursche. De afmetingen van de achtertuin zijn bijzonder groot, met een diepte
van 30 meter, een breedte van 17 meter verlopend naar 32 meter aan de achterzijde.

Bijzonderheden
- Ruime villa midden in de natuur
- Kwalitatief uitstekend onderhouden
- Op een steenworp afstand van Hilversum
- Uitvalswegen en treinstation nabij
- Rust en vrijheid op een prachtige locatie
- vrij van erfpacht aan het Utrechts Landschap
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 895.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Voorzieningen
airconditioning, stoomcabine en dakraam

Energie

Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming geheel en gashaard
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
1.027 m²
Inhoud
590 m³
Buitenruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande houten garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*