Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5
Biltseweg 5

Biltseweg 5

Bosch En Duin

€ 2.750.000,- k.k.

Omschrijving

Een buitengewoon architectonisch meesterwerk! Onze opdrachtgeefster liet in de jaren '90 samen met haar man op doordachte wijze dit bijzondere huis met een woonoppervlak van bijna 300 m² bouwen. Het huis is ontworpen in de stijl van de Bossche School door architect Jan de Jong, een leerling van Dom Hans van der Laan. Een intrigerende villa gebouwd met gebruik van hoogwaardige materialen, hoge plafonds, grote leefruimtes en een ongekend mooie lichtinval die u wellicht zult herkennen ondanks haar bescheiden ligging op een absolute toplocatie in één van Midden-Nederlands meest bekende villawijken. Haar sfeer, authenticiteit en inspiratie zijn ongekend groots! Een object dat u wellicht niet aan de buitenzijde op de juiste wijze zult waarderen, maar als u binnentreedt, bent u direct verliefd! Alleen dán zult u deze bijzondere, onder architectuur gebouwde villa weten te "begrijpen". Een uniek huis dat gebouwd is vanuit een grote liefde voor soberheid. Met recht een bescheiden charmeur!

Wij geven u graag alvast een indruk van al hetgeen deze bijzondere, volledig drempelloze villa te bieden heeft.

De elektrisch bedienbare poort verleent toegang tot de oprijlaan, bestaande uit een grindpad dat ons naar de imposante, brede voordeur leidt.

De hal met garderobe, separaat toilet en vestibule leidt ons naar diverse vertrekken in de villa.

Alle grote leefruimtes omhelzen als het ware de binnentuin van het huis. Een liefdevolle, bloeiende patiotuin die direct uw aandacht trekt bij binnenkomst dankzij de grote hoeveelheid licht die deze binnen doet stromen via de hoge raampartijen. De aanwezigheid van een vijver en vele bloemen (waaronder rozen) maakt deze zeer charmant en sfeervol. De zon is hier volop aanwezig en creëert een prachtige lichtinval door de gehele villa.

De living bevindt zich aan de rechterzijde van de villa. Deze is gesitueerd nabij de keuken (waar tevens een bijkeuken en laundry aanwezig zijn). Deze fraaie ruimte wordt gekenmerkt door een zeer hoog, roodwitkleurig cassetteplafond (met een hoogte van maar liefst 3.65 meter) dat het accent leg op het historische karakter van het huis. De open haard brengt grandeur in de ruimte en creëert een roomdivider waardoor het mogelijk is om separaat te werken.

De keuken aan de voorzijde van de villa heeft vriendelijk zicht op het verhoogde terras dat veel privacy biedt dankzij haar verscholen ligging. Nabij de keuken bevindt zich een zeer ruime (wijn)kelder met een oppervlak van maar liefst ruim 25 m².

In de avond verplaatst men zich naar de linkerzijde van de villa; naar de bijzonder fraaie, doordacht gepositioneerde en geliefde oranjerie met een hoogte van maar liefst ruim 4 meter! Een lichte, afgesloten ruimte waar u heerlijk van het buiten zijn kunt genieten dankzij het overdekte terras dat overloopt in het verbonden terras aan de buitenzijde van het huis.

Aan de achterzijde van de villa bevinden zich maar liefst drie, in grootte variërende slaapkamers (waaronder de master bedroom) en een tweetal badkamers. Dit betreffen in alle gevallen zeer grote ruimtes met diverse (moderniserings)mogelijkheden.

De garage van ruim 21 m² is inpandig, voorzien van elektra en bevindt zich zeer gunstig op het perceel aan de linkervoorzijde van de villa nabij de voordeur.

De villa wordt omringd door een fraai aangelegde, uitstekend onderhouden, groene tuin op een perceel van maar liefst ruim 5000 m² met een beregeningsinstallatie. Hortensia's, lavendel, authentieke bomen en vele andere flora en fauna verrijken deze zeer verzorgde, bosrijke tuin. Onder meer diverse terrassen en de oranjerie maken het mogelijk om van al dit moois te kunnen genieten op alle momenten van de dag gedurende alle jaargetijden. Een bescheiden, doch verrassend object gelegen op een prachtige locatie in het welbekende villadorp Bosch en Duin. Bosch en Duin is een centraal gelegen villadorp nabij de winkelcentra, scholen en sportclubs van omliggende dorpen als Bilthoven, Zeist, Den Dolder en de stad Utrecht. Op een paar honderd meter afstand bevindt zich "De Hoefslag" en Golfclub De Pan is eveneens in de nabijheid gelegen. De uitvalswegen richting de steden bevinden zich tevens op zeer korte rijafstand.

Al met al een bijzonder fijn, inspirerend object dat nieuwe bewoners verdient met oog voor haar soberheid, doordachtheid en ongekend grootse inspiratie!

Graag vermelden wij nog een aantal kenmerken van deze bijzondere villa:
- Energielabel C / dubbel glas;
- Vloerverwarming aanwezig;
- Dakisolatie, vloerisolatie en gevelisolatie;
- Gebruik van hoogwaardige materialen (onder meer natuurstenen vloeren en houtwerk);
- Nieuwe CV-installatie: bouwjaar 2024;
- Alarm- en beregeningsinstallatie aanwezig;
- Inpandige garage van ruim 21 m² (voorzien van elektra);
- Aanvaarding: in overleg.

Tijdens een persoonlijke rondleiding vertellen wij u graag alles over dit bijzondere huis! Neemt u hiervoor gerust contact op met ons kantoor.

Deze presentatie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Broekman & Calis Makelaars aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele afwijkingen en/of onjuistheden in deze presentatie en/of verkoopinformatie, waaronder prijzen en metrages.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.750.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Bijzonderheden
gestoffeerd, toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor gehandicapten
Voorzieningen
tv kabel en alarminstallatie

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel, open haard en vloerverwarming geheel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
294 m²
Perceeloppervlakte
5.005 m²
Inhoud
1.478 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
57 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*