Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265
Bierstraat 265

Bierstraat 265

Rotterdam

€ 425.000,- k.k.

Omschrijving

21e verdieping | 4 kamers | 79 m2 | Centrum | Comfortabel B label

The best of both worlds! De drukte van de vele restaurantjes, winkels, de Markthal en de bruisende Witte de Withstraat allemaal op loopafstand, maar op de Bierstraat is het altijd lekker rustig. Het is een unieke locatie op het Wijnhaveneiland, waar je niet direct in de drukte woont maar als je wil zit je er binnen een paar minuten middenin!

Harbour Village is een complex in de Wijnhaven bestaande uit 2 woontorens, 1 aan de Jufferstraat en 1 aan de Bierstraat. De avondfoto’s zijn genomen vanuit de Jufferstraat, maar vanuit dit appartement aan de Bierstraat zijn de uitzichten even prachtig!

De Wijnhaven is een gebied met een mooie geschiedenis, en een nog veel mooiere toekomst, het is uitermate trendy geworden de laatste jaren door onder meer de komst van diverse horecagelegenheden en de herontwikkeling van diverse panden. En die trend zet zich de komende jaren voort. De Terraced Tower en Clubhouse Boompjes zijn prachtig om te zien en dragen bij aan de leefbaarheid en levendigheid in de buurt.

Wij staan vandaag in het complex aan de Bierstraat. Een toren van 70 m2 hoog verdeeld over 24 verdiepingen, en onze bestemming is de 21e.

Op de 21e verdieping stappen we de hal binnen van een appartement dat direct al ruimer voelt dat de vierkante meters die we uiteindelijk op mogen schrijven. De gietvloer daagt daar zeer zeker aan bij. Vanuit deze hal heb je, op de study na toegang tot iedere ruimte in het appartement. In de hal starten we met een ruime inham die je als garderobe zou kunnen gebruiken, maar waar de huidige eigenaar gunstig gebruik heeft gemaakt van de ruimte. Er is een gemakkelijk verwijderbare kapstok exact op maakt gemaakt!

De eerste kamer links is de hoofdslaapkamer van ca. 12 m2 met voldoende ruimte voor een tweepersoons bed en een grote garderobekast. De slaapkamer staat in verbinding met de loggia, een fijne plek om een boek te lezen, wat te werken of even rustig wat te bellen met mooi uitzicht. De tweede kamer is ca. 7,5 m2, een mooie werkkamer, logeerkamer óf een mooie walk-in-closet.

Terug in de hal heb je toegang tot de moderne badkamer die in 2018 is gerenoveerd. De badkamer is voorzien van een ruime en strakke inloopdouche. Het wastafelmeubel is een bijzondere, want die loopt aan de kant van de douche door aan de andere kant van de glasplaat en daarop plaats je je douchespulletjes. Het wastafelmeubel is voorzien van voldoende plaats om je badkamerspulletjes te plaatsen. Daarbij is hij voorzien van een mengkraan, een grote spiegel erboven en daarboven verlichting.

Vanuit de hal heb je toegang tot het separate toilet een flinke inpandige bergruimte met ruimte voor de wasmachine en droger. Hier is tevens het ventilatiesysteem geplaatst.

En dan rest ons nog de woonkamer! Die is van de hal gescheiden middels een strakke schuifdeur. Het is een mooie lichte ruimte van 32 m2 met open keuken en een volledig glazen pui van onder tot boven wat een ontzettend ruimtelijk gevoel geeft! Het uitzicht is adembenemend, je kijkt recht over de Leuvehaven over het water richting het Centrum van Rotterdam. Een lekker ruime woonkamer waar je een ruime zithoek, een comfortabele eethoek kunt creëren én niet geheel onbelangrijk: een plek om van het uitzicht te genieten!

Ook de keuken is in 2018 volledig vernieuwd en daar zijn zelfs de eettafel en daarbij behorende bank bij gemaakt. Een mooie strakke keuken welke is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer, vaatwasmachine, een grote vierkante spoelbak met mengkraan en veel bergruimte! Boven de keuken is verlichting aangebracht en door het gebruik van verschillende materialen is het meer een meubelstuk dan een keuken geworden. Er zijn veel stopcontacten ingebouwd om je apparaatuur aan te sluiten en een leuk detail is dat de woonkamer niet rechthoekig is maar dat de gevel schuin wegloopt en de tafel met die vorm meeloopt. Vanuit de keuken bedien je de mechanische ventilatiebox.
Op de vloer ligt in het gehele appartement een mooie gietvloer, strak en onderhoudsvriedelijk.
Conclusie: een heerlijk stadsappartement met prachtig uitzicht over Rotterdam, op een superplek op loopafstand van Blaak, de Markthal, het stadscentrum, maar je loopt ook lekker even een rondje bruggen voor of na je werk!

Facts & figures:
- Bouwjaar: 2002
- 21e etage
- Woonoppervlakte: ± 79 m² (inclusief de inpandige berging)
- Verwarming en warm water doormiddel van stadsverwarming
- Maandelijkse VvE bijdrage: € 233,-
- Berging van 4 m2 is gelegen in de onderbouw
- Erfpacht: afgekocht tot 8 september 2049
- Erfpacht loopt tot en met 8 september 2098
- Oplevering in overleg

RE/MAX, it’s the experience!

Ons advies bij het kopen van uw nieuwe woning? Neem uw eigen aankoopmakelaar mee!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
21
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en lift

Energie

Energielabel
B
Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
79 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in centrum

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*