Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29
Bickerstraat 29

Bickerstraat 29

Heerhugowaard

€ 525.000,- k.k.

Omschrijving

Vrijstaand wonen in het centrum van Heerhugowaard!

Heeft u altijd al vrijstaand willen wonen in het oude centrum van Heerhugowaard? Dan is dit uw kans! Aan de Bickerstraat 29 is namelijk deze goed onderhouden en in 2003 uitgebouwde en gemoderniseerde vrijstaande woning te koop gekomen. De woning is zeer centraal gelegen op steenworp afstand van het leuke oude centrum van Heerhugowaard. Werkelijk alles is hier op loopafstand te bereiken. Denk hierbij aan het Raadhuisplein met diverse winkels zoals een supermarkt, slager, bakkers, groenteboer en drogisterij. Maar ook scholen, sportgelegenheden, restaurants, huisarts en apotheek zijn in de buurt. Deze ruime vrijstaande woning heeft de beschikking over een heerlijke veranda, zeer grote garage met zolder, en een carport zodat u altijd uw auto overdekt kunt parkeren op eigen terrein.

Alles bij elkaar opgeteld is dit een unieke kans om vrijstaand te kunnen wonen in het centrum van Heerhugowaard.

Aan de rustige Bickerstraat vlakbij het gezellige centrum van Heerhugowaard ligt deze vrijstaande woning. De huidige bewoners hebben deze woning in 2003 geheel verbouwd en gemoderniseerd. Denk hierbij aan het vervangen van alle kozijnen, vernieuwen van al het leidingwerk en elektra en het storten van een nieuwe geïsoleerde betonvloer op de begane grond. Ook alle wanden zijn in 2003 allemaal voorzien van isolatie. Aan de achterzijde van de woning is een toen een flinke aanbouw geplaatst met boven verdieping en aan de voorzijde is een mooie erker geplaatst. Hierdoor is er een zeer grote woonkamer ontstaan en heeft de bovenverdieping er een slaapkamer bijgekregen. Als klap op de vuurpijl hebben de bewoners in 2003 ook een grote garage aan de woning gebouwd. Deze is van binnenuit te bereiken en beschikt over een zolder. De garage is geïsoleerd en voorzien van verwarming. Een heerlijke plek dus om te klussen en te sleutelen. Om het woongenot helemaal compleet te maken is in 2018 een grote serre aan de achterzijde van de woning geplaatst. Zo is een geweldige tuinkamer ontstaan. Heerlijk toch!

RE/MAX makelaar Daan Happe neemt voor u graag de tijd voor een bezichtiging van deze mooie woning. Bel of mail snel voor een afspraak!

Indeling:

Begane grond: De entree/hal geeft toegang tot de trap naar boven en de deur naar de woonkamer. Bij deze vrijstaande woning is het fijner om de woning via de zijingang te betreden. Zo komt u eerst in de ruime hal terecht vanwaar u toegang heeft tot de deur naar de garage, veranda, het toilet en de woonkamer. De woonkamer is door de uitbouw aan de voor-en achterzijde gewoon groot te noemen. Centraal in de woonkamer bevindt zich de ruime open keuken met kookeiland. De keuken is groot en van alle gemakken voorzien. Vanuit de keuken heeft u goed contact met de zitkamer aan de voorzijde en de eetkamer aan de achterzijde van de woning. Het zitgedeelte van de woning geeft u door de aangebouwde erker een prettig zicht op de Bickerstraat. Aan de achterzijde van de woning vind u de eetkamer. Aansluitend aan de eetkamer loopt u zo de heerlijk ruime veranda in. Hier kunt u het gehele jaar genieten van het buitenleven. Op de begane grond zijn de hal en de woonkamer voorzien van vloerverwarming.

Garage/berging: De garage verdiend een eigen en aparte omschrijving. Deze is van binnenuit via de hal te bereiken en is voorzien van vloerverwarming en isolatie. De garage beschikt over een zeer grote zolderruimte welke met een vlizotrap te bereiken is. Hier is enorm veel opbergruimte. De garage is een ideale plek voor uitvoeren van en beoefenen van hobby’s of het creëren van een kantoor aan huis. Hier kunt u alle kanten mee op. De keuze is aan u!

1e verdieping: Via de trap vanuit de hal bereikt u de 1e etage. Op de 1e verdieping vindt u een ruime overloop met drie goed bemeten slaapkamers. Tevens is op deze verdieping de ruime badkamer met vloerverwarming aanwezig. Deze beschikt onder andere over een tweede toilet, ruim ligbad, wastafel met meubel en een inloopdouche.

Vlizozolder: Via de een vlizotrap bereikt u de vlizozolder. Hier is zeer veel bergruimte aanwezig en hier hangt de cv-ketel.

Tuin: De achtertuin ligt op het zonnige westen en daardoor heeft u de gehele middag en avond de zon in de tuin. Hier kunt u zomerdag dus tot in de late uurtjes genieten van het avondzonnetje. In de achter-tuin kunt u kiezen waar u gaat zitten. Kiest u voor een zitje op de vlonder of in de grote veranda welke in zijn geheel open kan. De tuin is keurig onderhouden, voorzien van sierbestrating en nog een extra houten opbergschuur.

Ook de voortuin is keurig onderhouden en voorzien van bestrating. Hier kunt u met meerdere auto’s parkeren op eigen terrein. Waarbij u één auto altijd overdekt kwijt kunt onder de veranda.

Bijzonderheden:

- Unieke garage met zolder
- Ligging in het oude centrum van Heerhugowaard
- Uitgebouwd in 2003
- Ruime veranda
- Parkeren op eigen terrein met carport

Neem voor een bezichtiging contact op met RE/MAX makelaar Daan Happe.
Hij laat u graag deze mooie woning zien.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2014 van Atag E264C, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m²
Perceeloppervlakte
331 m²
Inhoud
624 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
45 m²
Buitenruimte oppervlakte
16 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 90 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage met carport
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*