Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8
Beverweerd 8

Beverweerd 8

Amersfoort

€ 395.000,- k.k.

Omschrijving

Let op! De woning biedt op dit moment circa 69 m2 aan woonoppervlakte. Hierbij is de zolderverdieping niet mee berekend. Inclusief zolderverdieping bedraagt het woonoppervlakte circa 87 m2.

Wonen met Park Schothorst als je achtertuin? Welkom aan de Beverweerd 8! Deze verrassende tussenwoning is op zoek naar nieuwe bewoners, die van dit huis hun thuis willen maken. De woning biedt een woonkamer met open keuken op de begane grond, twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, een ruime zolderverdieping en een achtertuin van maar liefst 22 meter diep. Gelegen in de groene wijk Schothorst is het hier als gezin fijn wonen. Zo kunnen de kids heerlijk buiten spelen, vind je sportfaciliteiten om de hoek en zijn ook winkels voor de boodschappen snel en makkelijk te bereiken. Voor reizen met het openbaar vervoer beschikt de wijk Schothorst over een eigen station en met de auto rijd je binnen enkele minuten op de uitvalswegen. Nieuwsgierig? Laat ons je meer vertellen!

Koken en ontspannen
Droom jij van een echte woonkeuken met een groot kookeiland om hier uren te kunnen koken? Of wil je liever een praktische, compacte keuken, zodat je een grote zithoek kunt creëren om al je vrienden uit te nodigen voor een gezellige borrel? Aan de Beverweerd 8 kun je nog alle kanten op! De keuken bevindt zich op dit moment aan de achterzijde van de woning. Met een 22 meter diepe tuin is een aanbouw hier goed mogelijk. Stel je eens voor, koken aan jouw kookeiland terwijl de deuren naar de tuin wijd open staan… Aan de voorzijde houd je de ruimte voor een knusse zithoek om na een drukke werkdag te kunnen ontspannen.

Slapen en verfrissen
Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers. De grootste slaapkamer, over de gehele breedte van de woning bevindt zich aan de voorzijde. De tweede kamer, voor bijvoorbeeld een kinderkamer of thuiswerkkantoor vind je aan de achterzijde van de woning. Om te verfrissen bevind zich ook op deze verdieping een ruime badkamer met inloopdouche, wastafel en een (2e) toilet.

Een extra slaapkamer, hobbyruimte of home gym? Daarvoor beschikt de Beverweerd 8 over een verrassende zolderverdieping. Door het plaatsen van een dakraam of dakkapel realiseer je hier twee extra slaapkamers.

Buitenleven
Voor een zomerse barbecue en ruimte voor de kids om lekker te kunnen spelen, vind je aan de achterzijde van de woning een diepe achtertuin. De tuin is grotendeels bestraat, waardoor er ruimte is voor het creëren van meerdere zitjes, in of juist uit de zon. Achterin de tuin vind je een praktische berging voor bijvoorbeeld het tuingereedschap en de fietsen. De tuin is namelijk ook achterom te bereiken.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1985
- Energielabel: B
- Vaste notaris: DeVriesVellengaLeenknegt Notarissen
- Oplevering: In overleg

Worden na het zien van de foto’s de eerste plannen al geschetst? Kom dan eens langs voor een bezichtiging!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²
Perceeloppervlakte
168 m²
Inhoud
306 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
18 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 111 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*