Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A
Beukelsdijk 146A

Beukelsdijk 146A

Rotterdam

€ 695.000,- k.k.

Omschrijving

Een licht, ruim en verzorgd dubbelbenedenhuis met maar liefst 6 kamers, kelderruimte en een riante achtertuin op het zuiden gelegen. Dit appartement kenmerkt zich door de vele authentieke details in combinatie met moderne voorzieningen.

De ligging van deze woning is uitstekend te noemen! Gelegen om de hoek van het prachtige, groene park van de Heemraadssingel, het nieuwe Essenburgpark en de monumentale entree van Diergaarde Blijdorp. Alle stadse voorzieningen zijn op loopafstand. Het Centraal Stadion Rotterdam is op fietsafstand evenals het bruisende stadscentrum. Het openbaarvervoer en diverse uitvalswegen zijn nabij gelegen.

Indeling

Begane grond
Entree tochtportaal met mooie authentieke tegels en een granietenvloer die leidt tot de ruime hal. De hal geeft toegang tot de woonkamer en suite, keuken, separaat toiletruimte, meterkast, trap naar de eerste verdieping en kelder.

De ruime en lichte woonkamer bestaat uit een voor- en achterkamer met een serre en is voorzien van een massief houtenvloer, strak gestuukte wanden, ornamentenplafond, grote raampartijen met glas-in-lood bovenlichten, twee mooie marmeren schouwen, en suite schuifdeuren met inbouwkasten. Vanuit de serre heeft u zicht op de mooie aangelegde groene achtertuin.

De op maat gemaakte fraaie keuken omvat een wandopstelling, met werk- en opbergruimte en een ruime kastwand. De keukenkasten zijn uitgevoerd in het wit met een donker natuurstenen keukenblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig zoals een koelkast, combi-oven, vaatwasser, 4-pitsgaskookfornuis met een authentieke schouw erboven en een betegelde spoelbak met mengkraan en cooker. Er ligt een mooie donkergrijze vloer, die doorgetrokken is vanuit de hal. Via de deur is er toegang tot de zonnige tuin. Vanuit de hal is er toegang tot de kelder waar u veel opbergruimte heeft.

Eerste verdieping
Via de trap bereikt u de eerste verdieping met drie slaapkamers, een royale inloopkast en de badkamer.
De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is zeer ruim van opzet. De grote ramen bieden voldoende licht en uitzicht over de gezellige binnentuinen. Er is een grote inloopkast aanwezig voor al uw kleding. Deze inloopkast is ook te bereiken via de hal. Via de openslaande deuren met glas-in-lood erboven kom je op het inpandig balkon, die heerlijk uitkijkt op de achtertuin. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De derde slaapkamer fungeert momenteel als kinderkamer. De badkamer is betegeld in het wit. Er is een groot ligbad met handdouche, een inloopdouche met handdouche, een wastafelmeubel met spiegel en toilet.

De tuin is op het zuiden gelegen en heeft de ideale zonligging. Hier geniet men van het buitenzijn in de luwte van de stad. Er is voldoende ruimte voor een leuke zit en om te tuinieren. Er is een gezellige zithoek en eethoek gecreëerd. Achter in de tuin bevindt zich een tuinhuisje waar u veel in kan opbergen.

Afmetingen
Totale woonoppervlakte ca. 130 m²
Kelder ca. 15 m²
Balkon ca. 5 m²
Tuinhuisje ca. 7 m²

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1916, houten kozijnen met dubbele beglazing, energielabel D, Na het vervangen van de huidige VR-ketel voor een nieuwe HR107 combiketel (Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24) zal het energielabel C worden behaald, verwarming en warm water middels cv-ketel. De VvE is actief in goed overleg met de bovenburen. Oplevering in overleg.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om dit licht, ruim en verzorgd dubbelbenedenhuis met maar liefst 6 kamers, kelderruimte en een riante achtertuin te bezichtigen!

*De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
dubbel benedenhuis
Aantal woonlagen
3
Woonlaag
1
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930
Open portiek
nee
Dak
plat dak

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2007 van Bosch VCR 24, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Inpandige ruimte oppervlakte
15 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in centrum en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*