Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6
Betsy Kaiserhof 6

Betsy Kaiserhof 6

Hoorn

€ 400.000,- k.k.

Omschrijving

Wil je wel de lusten van nieuwbouw maar niet de lasten? Dan heb ik hier voor jou dé kans. Wonen in luxe en comfort in het Holenkwartier in Hoorn is nu namelijk voor jou haalbaar.
Met de fiets of auto ben je zo in de binnenstad van Hoorn, lekker dicht bij de oude haven, stadscentrum, theater, grootste stadsstrand van Nederland en NS station. Op loopafstand vind je de mega Lidl, handig voor je dagelijkse boodschappen. Ook ben je zo de dijk over en sta je in het Julianapark voor lange wandelingen, of zelfs zwemmen. Het Holenkwartier zelf is autoluw ontworpen: de auto's kunnen in de parkeergarage of op de openbare parkeerplekken aan de rand van de wijk. Natuurlijk heb je bij dit appartement je eigen parkeerplek in de garage, en de fietsen kunnen in de gezamenlijke fietsenstalling.

Dus ben je op zoek naar een gloednieuw appartement, op eigen grond, geen erfpacht, met een moderne uitstraling en veel wooncomfort? Dit 3-kamerappartement op de tweede verdieping in het Holenkwartier biedt alles wat je nodig hebt!
Met twee slaapkamers, een royaal zonnig balkon op het zuidwesten, een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage en een hoogwaardige afwerking en duurzaamheidsniveau, is dit appartement helemaal klaar voor jou als de eerste bewoner.

En dan het appartement zelf:
Via de moderne entree met lift (of trappenhuis) bereik je jouw nieuwe appartement op de 2e verdieping en stap je binnen in een ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. De woonkamer is heerlijk licht dankzij de brede en hoge raampartijen en biedt direct toegang tot het balkon van circa 12 m², perfect gelegen op het zuidwesten voor die lange, zonnige middagen en avonden. De moderne keuken is trendy uitgevoerd in een matzwarte kleuruitstraling en heeft een ruim keramisch marmerlook keukenblad met mooie verzonken spoelbak, een koelvriescombi, een Siemens vaatwasser, een AEG combi-oven en een inductiekookplaat.

De badkamer is voorzien van een brede wastafel, inloopdouche, designradiator, en is afgewerkt met antraciet hardstenen wand- en vloertegels voor een trendy look. In dezelfde stijl is het toilet afgewerkt. Deze is ook voorzien van een fonteinwasbakje en heeft een luxe, warme uitstraling.

Het appartement beschikt verder over twee ruime slaapkamers die flexibel in te richten zijn, zowel als slaapkamer, maar ook als logeerkamer of thuiskantoor. Daarnaast is er een separate grote ruimte voor de wasmachine en drogeropstelling, de omvormer en warmtepomp, en natuurlijk als bergruimte.

Dit appartement biedt niet alleen stijl en comfort, maar is ook zeer duurzaam ontworpen. Het gebouw is volledig gasloos en voorzien van vloerverwarming die in de zomer ook kan koelen. Elke verblijfsruimte heeft ook een eigen thermostaat, zodat je altijd de gewenste temperatuur per kamer kunt instellen. Bovendien is het appartement optimaal geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.

Nog even de bijzonderheden op een rijtje:

* Het betreft een bieden vanafprijs!
* Gloednieuw onlangs opgeleverd appartement
* Lichte woonkamer met royaal balkon op zuidwesten
* 2 grote slaapkamers
* Compleet opgeleverd met moderne keuken, toilet en badkamer
* Energielabel A++++
* Voorzien van zonnepanelen en warmtepomp
* VVE-kosten bedragen €143,52 per maand, inclusief opstalverzekering, voor appartement en 26,07 voor de parkeerplaats
* Leasebedrag wordt in de leveringsakte opgenomen van maandelijks €109,74 voor de huur van de warmtepomp met extra grote boiler, koud/warmbronenergie en 2 zonnepanelen (deze kunnen eventueel afgekocht worden)
* In de koopakte wordt de niet-zelfbewoondclausule opgenomen

Ben je enthousiast geworden en wil je dit prachtige appartement zelf zien en ervaren?
Aarzel dan niet om contact met me op te nemen voor een bezichtiging.

Hoe doe je dat?
Laat je gegevens achter via het Funda-formulier of het formulier bij het appartement op mijn eigen website, inclusief je telefoonnummer. Ik neem dan zelf zo snel mogelijk contact met je op om een persoonlijke rondleiding in te plannen, waarin ik alle tijd neem om jouw vragen te beantwoorden en het appartement te laten zien.

Volg me vooral ook op Instagram (esthervandijk_makelaartaxateur) voor het laatste nieuws en exclusieve previews. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe woningen en heb je altijd voorrang bij het reserveren van je bezichtiging, ook op de populaire zaterdag.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Keurmerken
GIW Waarborgcertificaat
Voorzieningen
lift

Energie

Energielabel
A++++
Verwarming
warmtepomp
Warm water
elektrische boiler huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²
Perceeloppervlakte
4.412 m²
Inhoud
200 m³
Buitenruimte oppervlakte
12 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan park en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerkelder
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren en parkeergarage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*