Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122
Berkelsezoom 122

Berkelsezoom 122

Berkel En Rodenrijs

€ 575.000,- k.k.

Omschrijving

Immobilia presenteert met trots een heerlijk hoekappartement met vrij uitzicht over water, twee slaapkamers, eigen parkeerplaats en gelegen op de tweede verdieping. De woning van ruim 100m2 geniet van een zonnig balkon met vrij uitzicht over de Berkelse Plas! Verder is de woning energiezuinig en beschikt het over een eigen parkeerplaats en een berging in de onderbouw. Rustige en centrale ligging in een woonwijk op loopafstand van het gezellige en onlangs uitgebreide centrum van Berkel en Rodenrijs. Eveneens gelegen op korte afstand van Franciscus Polikliniek, de sportvelden en natuur- en recreatiegebied de Groenzoom. De rust en ruimte van dit veelzijdige appartement zelf beleven? We nodigen je van harte uit voor een bezichtiging!

Indeling:
Afgesloten en centrale entree met brievenbussen en bellentableau. Entree in de ruime hal met toegang tot de bergingen en toegang tot de appartementen middels lift en trappen.

Tweede Verdieping:
Via galerij toegang tot het appartement. Entree in de hal met meterkast en toegang tot een kastenkamer/berging. Middels een deur toegang tot de gang met toegang tot alle vertrekken. De living is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ruim 50m2.

Een heerlijk lichte ruimte dankzij de hoekligging en de twee schuifpuien, die bijna de gehele breedte van de woning beslaan. Middels de schuifpui toegang tot het balkon van circa 15m2 gelegen is op het zonnige zuidwesten. Het balkon beschikt over zonwering en biedt vrij uitzicht over de Berkelse Plas.

De luxe keuken geniet van een u-opstelling met natuurstenen aanrechtblad en witte kastjes. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur als oven met warmhoudlade, combi-oven, inductiekookplaat met afzuigkap en een vaatwasser. Daarnaast beschikt de keuken over veel keukenkastjes en dus opbergruimte! De woonkamer is uitgevoerd met vloerbedekking en de keuken is voorzien van een plavuizenvloer.

Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde van de woning is circa 14m2. De kamer beschikt over een ruime kastenwand. Slaapkamer II is gelegen naast slaapkamer I en is circa 10m2. De slaapkamers en de hal zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel met wastafel, designradiator en tweede toilet. Het apart toilet is te bereiken vanuit de hal en is eveneens volledig betegeld en beschikt over een fonteintje.

Bijzonderheden:
- Luxe en ruim appartement met zonnig balkon en vrij uitzicht!
- Gelegen op eigen grond.
- Actieve VvE met bijdrage van € 218,- per maand
- Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein.
- Eigen berging in de onderbouw.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper én de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Toelichting NEN 2580:
De meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Bijgevoegde plattegronden zijn ingemeten volgens de meetinstructie.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, schuifpui en lift

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Intergas HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
101 m²
Buitenruimte oppervlakte
14 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan water, in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*