Bergweg 219
Bergweg 219
Bergweg 219
Bergweg 219
Bergweg 219
Bergweg 219
Bergweg 219
Bergweg 219
Bergweg 219
Bergweg 219

Bergweg 219

Rotterdam

€ 2.000.000,- k.k.

Omschrijving

Bent u opzoek naar een unieke kans in het centrum van Rotterdam? Dan heeft u het hier gevonden!

Voorheen waren dit twee panden die nu zijn samengevoegd. In totaal heeft u circa 460 m2, 15 kamers, 4 keukens, een garage en meerdere badkamers. Het pand is een voormalig bordeel (bestemming eventueel nog actief) welke u volledig naar uw eigen wensen kan ombouwen. In het verleden is er toestemming gegeven om de garage te slopen en er een extra woning te creëren. Dit geeft u nog meer opties.

Het pand is gelegen in de wijk ‘Liskwartier’ en bevindt zich in een rustige, groene omgeving, op loopafstand van het centrum. Ook ligt de woning centraal ten opzichte van het openbaar vervoer, groenvoorzieningen, diverse scholen, het Franciscus Gasthuis, uitvalswegen zoals de A20 en zijn er diverse uitgaansgelegenheden en winkel(gebieden) nabij.

Begane grond:
219: Heeft twee kamers, twee keukens en drie toiletten
221: Dit huisnummer was voorheen een winkel welke nu is voorzien van extra slaapkamers, een keuken, twee toiletten en een badkamer. Achter de woning zit nog een garage. In het verleden is er toestemming gegevens om de garage te slopen en er een extra woning te creëren.

Tweede verdieping:
219: Heeft drie kamers en een badkamer.
221: Heeft vier kamers, een keuken en twee toiletten.

Derde verdieping:
219: twee kamers.
221: drie kamers.

Souterrain:
Het souterrain is onder beide woningen uitgegraven en heeft een hoogte van 2.20 meter.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 460 m2;
- 2x Cv-Ketels in 219 en 1x Cv-Ketels 221;
- Geheel dubbelglas;
- Kunststof kozijnen;
- Voorheen waren het twee panden;
- Gelegen op eigen grond;
- Bestemmingsomschrijving is gemengd; ter plaatse van de aanduiding "seksinrichting", tevens voor een seksinrichting. Dit betreft het adres Bergweg 219-221;
- Bouwjaar 1906;

Graag nodigen wij u uit om de woning te komen bekijken, en dat kan natuurlijk ook buiten kantoor uren. Wat u van ons gewend bent…
Zoeken… Vinden.. Wonen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Mansion Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.000.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
460 m²
Perceeloppervlakte
130 m²
Inhoud
1.168 m³

Indeling

Aantal kamers
15
Aantal slaapkamers
14

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Plattegronden

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*