Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90
Benedenbaantje 90

Benedenbaantje 90

Bergen Op Zoom

€ 167.500,- k.k.

Omschrijving

Op de 7e verdieping van het appartementencomplex Schuttershof aan het Benedenbaantje in Bergen op Zoom ligt dit 2 kamer-appartement met een fantastisch uitzicht over onder andere De Markiezaten en de Bergse Plaat. Het appartement is uitermate geschikt voor (her-)starters en beschikt over een royale woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. In de kelder van het complex behoort een berging bij het appartement. Parkeren doe je gratis en voor de deur.

Het appartement is gelegen op fietsafstand van het stadscentrum van Bergen op Zoom. Voor de dagelijkse boodschappen is winkelcentrum Nettorama met supermarkten en andere leuke winkels op loopafstand. Vertier kun je verder vinden op de Boulevard van de Bergse Plaat. Mocht je buiten de stad moeten zijn, de uitvalsweg naar de snelweg ligt vrijwel om de hoek.

Zoek je een appartement met uitzicht en alle voorzieningen in nabijheid, bel dan voor een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.


Indeling
Entree
Op de begane grond bevindt zich de entree van het appartementencomplex met het bellentableau met video-intercom. Eenmaal binnen bevinden zich in de centrale hal de brievenbussen en de toegang tot de ruimte waar de liften zijn gesitueerd.

Appartement
Het appartement bevindt zich op de 7e verdieping van het appartementencomplex. De toegang tot het appartement is vanuit de centrale (inpandige) galerij in de hal. De hal geeft toegang tot de woonkamer. In de hal bevinden zich een garderobekast en de meterkast. Deze beschikt over 3 elektragroepen met 1 aardlekschakelaar en een kookgroep.

Woonkamer
De ruime woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Verder geeft de woonkamer via een hal toegang tot de slaapkamer en de badkamer. De woonkamer biedt een fantastisch uitzicht en geeft toegang tot het balkon. In de woonkamer is ruimte voor een zithoek en een eettafel en is afgewerkt met laminaat op de vloer, spachtelputz en steenstrips op de wanden en het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

Keuken
De keuken ligt aan de zijkant van het appartement. Het keukenblok is langs de wand opgesteld en beschikt over een kunststof werkblad met spoelbak. Ingebouwd zijn een afzuigkap en een koelkast. Verder hangt in de keuken de warmwater boiler. De keuken biedt plaats aan een eethoek. De afwerking van de keuken bestaat uit tot halfhoog betegelde wanden met hierboven spuitwerk en een betegelde vloer.

Slaapkamer (ca. 8,75 m2)
De slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement naast het balkon. Ook hier door het raam een fantastisch uitzicht. De afwerking bestaat uit gestructuurverfde wanden, laminaat op de vloer en een met spuitwerk afgewerkt plafond.

Badkamer
De badkamer ligt naast de slaapkamer in het halletje wat vanuit de woonkamer toegankelijk is en beschikt over een douche, een wastafel met planchet en spiegel en een toilet. Tevens bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine in de badkamer. De badkamer is tot ¾ hoogte van de wanden betegeld. Hierboven zijn wanden en plafond afgewerkt met spuitwerk.

Berging
In de kelder van het complex bevindt zich de berging. De berging beschikt over elektra en geeft plaats aan bijvoorbeeld de fietsen en/of spullen die (tijdelijk) niet in gebruik zijn.


Bijzonderheden
* Appartement is gelegen op de 7e verdieping
* Appartementencomplex beschikt over 2 liften
* Het appartement is grotendeels voorzien van dubbel glas
* Het appartement beschikt over energielabel C
* Actieve Vereniging van Eigenaren
* Gratis parkeren voor de deur
* Maandelijkse servicekosten bedragen € 270,00. Hierin is een voorschot van € 50,00 inbegrepen voor de blokverwarming
* Warm water wordt verzorgd door een boiler (eigendom)
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 167.500,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
7
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
blokverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
45 m²
Buitenruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*