Omschrijving

In de geliefde Muziekbuurt van Hulst mogen wij deze 2-onder-1 kapwoning aanbieden. De woning is voorzien van vier slaapkamers, een garage en carport en een heerlijk ruime tuin. Deze woning is de ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een fijne woonomgeving.

Indeling
Begane grond
Bij binnenkomst in de hal heb je toegang tot het toilet en de ruime, lichte woonkamer. Dankzij de grote ramen stroomt er volop daglicht binnen, wat bijdraagt aan een aangename sfeer. De gezellige houthaard vormt het middelpunt van de woonkamer en zorgt voor extra warmte en knusheid tijdens de koude maanden.

De dichte keuken, opgesteld in een hoekopstelling, is voorzien van inbouwapparatuur en biedt voldoende werkruimte. Vanuit het keukenraam heb je een prachtig uitzicht op de tuin, ideaal tijdens het koken. De aangrenzende bijkeuken biedt plaats voor de wasmachine en droger, en geeft toegang tot de garage. De garage, uitgerust met elektra, is ruim genoeg voor het stallen van de auto en fietsen.

Verdieping
Via de vaste trap bereik je de overloop op de eerste verdieping, waar je toegang hebt tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is compleet uitgerust met een douche, toilet en wastafel, en biedt alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse routine. De vaste trap naar de tweede verdieping leidt naar de vierde slaapkamer, een perfecte ruimte voor een extra slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte.

Tuin
De heerlijke tuin, gelegen op het oosten, biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. De tuin is fraai aangelegd met een terras, grasveld en plantenborders, waardoor er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden is. De brede oprit en nette carport bieden voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere voertuigen, inclusief een caravan of kar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 320.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rolluiken en tv kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
109 m²
Perceeloppervlakte
371 m²
Inhoud
452 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
19 m²
Buitenruimte oppervlakte
31 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 112 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige carport
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*