Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20
Bellefleurstraat 20

Bellefleurstraat 20

Nijmegen

€ 685.000,- k.k.

Omschrijving

PRACHTIGE TWEEKAPPER AAN HET WATER IN JAREN 30 STIJL
Welkom in dit schitterende huis aan het water, gelegen op een van de meest gewilde locaties van Nijmegen. Bellefleurstraat 20 biedt alles wat u zoekt in een droomwoning: karakter, ruimte, luxe en een sublieme afwerking. Deze tweekapper met eigen oprit en aangebouwde garage straalt authenticiteit uit, maar is tegelijkertijd modern en comfortabel dankzij de zorgvuldige inrichting en hoogwaardige afwerking.

BEGANE GROND; SFEER & COMFORT IN OPTIMA FORMA
Bij binnenkomst valt direct de prachtige hal op, waar de antraciet vloertegels en moderne meterkast een smaakvolle en eigentijdse ambiance creëren. De hal biedt toegang tot het moderne toilet en leidt u naar het woongedeelte via een stijlvolle, donkere stalen deur.

De lichte visgraat parketvloer, die door het gehele woongedeelte loopt, geeft het huis een warme uitstraling. De royale zithoek aan de voorzijde met erker biedt een adembenemend uitzicht op het water en de zijgevelramen zorgen voor extra lichtinval. De ruimte voelt uitnodigend en gezellig aan, perfect voor ontspanning en samenzijn.

Aan de achterzijde van het huis bevindt zich de indrukwekkende woonkeuken uit 2020, een echte blikvanger in deze woning. De ruime uitbouw, voorzien van een lichtstraat met elektrische screens, creëert een heerlijk lichte en open ruimte. De moderne, zwarte keuken met soft close lades, dun composieten werkblad en ingebouwde Siemens apparatuur is van alle gemakken voorzien. Het kookeiland met inductieplaat en ingebouwde afzuiging nodigt uit tot culinair experimenteren, terwijl de gezellige barhoek een perfecte plek is voor een kop koffie of een glas wijn.

Vanuit de keuken geven openslaande deuren toegang tot de fraaie tuin, waar u kunt genieten van een ruim terras, veel privacy dankzij de volgroeide bomen en struiken, en een onderhoudsvriendelijk kunstgras gazon. Aangrenzend aan de keuken vindt u de praktische bijkeuken, die deels gerealiseerd is in de oorspronkelijke garage. Hier vindt u ruimte voor wasmachine en droger, evenals extra opslag. De bijkeuken biedt tevens toegang tot de berging.

EERSTE VERDIEPING; RUIMTE & LUXE
De eerste verdieping is al even indrukwekkend. De ruime overloop leidt naar twee royale slaapkamers, moderne badkamer en een stijlvol betegeld separaat toilet met fontein.

De master bedroom aan de achterzijde is een oase van rust en luxe, voorzien van een airco-systeem, die de gehele verdieping kan koelen, en een slimme indeling met een inloopkast die desgewenst ook als werkkamer kan dienen. De tweede slaapkamer aan de voorzijde biedt meer dan genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kast.

De moderne badkamer is een plaatje op zich, met voldoende ruimte om comfortabel te bewegen. Hier vindt u een ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel met stijlvolle kommen. Het raam zorgt voor natuurlijk licht en ventilatie, terwijl de antraciet vloertegels en witte wandtegels een fris en strak geheel vormen.

TWEEDE VERDIEPING; LICHT & FLEXIBILITEIT
De vaste trap leidt u naar de tweede verdieping, waar de lichte laminaatvloer en strakke afwerking de kwaliteit van de woning verder onderstrepen. Op deze verdieping bevinden zich twee sfeervolle slaapkamers, beide voorzien van grote dakramen en zijgevelramen met kunststof kozijnen voor extra lichtinval. De slaapkamer aan de achterzijde is royaal van formaat en biedt dankzij de knieschotten voldoende bergruimte. Deze kamers zijn perfect voor kinderen, logees of als thuiswerkplek.

ZONNIGE TUIN; JOUW EIGEN OASE
Stap via de openslaande deuren naar buiten in een zonnige tuin die maximale privacy biedt. De tuin is deels bestraat en verder voorzien van een heerlijk kunstgras gazon, waardoor onderhoud eenvoudig is. Hier vind je heerlijke groene hagen, een speeltoestel voor de kinderen en een fijn terras aan huis. En dan nog niet te spreken over de mogelijkheden voor een lounge hoek in een van de zonnige plekjes van de tuin. Want deze zijn er genoeg te vinden met de ligging op het zuidwesten. En wilt u uw eigen schaduw creëren, dan kan dit met het 5,5 meter brede elektrische zonnescherm. Door de geïsoleerde ligging van de tuin geniet u hier volledig van uw vrijheid en privacy. Dit vormt een essentieel onderdeel van het woongenot bij deze woning. En willen uw kinderen heerlijk voetballen en zich volledig uitleven, dat kan ook in het heerlijke park in de nabije omgeving.

OMGEVING; RUST EN VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK
Bellefleurstraat 20 is gelegen in een rustige en groene wijk, met een prachtig uitzicht op het water direct vanuit uw woonkamer. De omgeving biedt een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid, met diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. Het centrum van Nijmegen is gemakkelijk te bereiken, evenals uitvalswegen naar andere delen van het land.
Op fietsafstand vinden we ook het natuur- en recreatiegebied De Waaijer waarbij de Lentse Plas ook een officiële zwemlocatie is. Wonen in Nijmegen-Noord, nabij de uitvalswegen A50 en A15 richting de steden Arnhem, Nijmegen en Tiel, is als wonen in de schaduw van de grote stad maar dan met bescherming van het dorpse buitenleven. In de directe omgeving kan je heerlijk wandelen in de uiterwaarden en het Oosterhoutse bos.

BIJZONDERHEDEN/KENMERKEN
Dit huis is niet alleen een woning, maar een plek waar u echt thuis kunt komen. De perfecte combinatie van jaren '30 charme, moderne luxe, en een idyllische ligging aan het water maakt dit huis een unieke kans.

- Goed onderhoud- en afwerkingsniveau;
- Uitgebouwd;
- Volledig geïsoleerd;
- Isolerende beglazing;
- Lichte parketvloer begane grond;
- Schilderwerk 2022;
- Zonnepanelen 13 stuks;
- Airco systeem begane grond en 1e verdieping;
- 4 (slaap)kamers;
- Stadsverwarming;
- Verbruik elektra 2023 circa 4.500 kWh;
- Opbrengst panelen 2023 circa 4.120 kWh;
- Verbruik stadsverwarming circa 22,5 GJ;
- Zonnige tuin;
- Elektrisch zonnescherm (nieuw doek & motor);
- Zeer kindvriendelijke woonomgeving;
- Direct gelegen aan groen- en waterrijk park;
- Nijmegen centrum 15 fietsminuten;
- Station Lent 9 fietsminuten;
- Nabij uiterwaarden van de Waal;
- Nabij winkels en uitvalswegen richting Arnhem, Nijmegen, Tiel;
- Openbaar vervoer op minuten loopafstand.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Bekijk dan ook onderstaande elementen die wij standaard bij al onze woningpresentaties weergeven.
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden

Of download via Funda de brochure en klik op de link naar de website van de woning. Op de website vind je tevens de vragenlijsten en het meetrapport.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 685.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
schilddak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
159 m²
Perceeloppervlakte
253 m²
Inhoud
579 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
10 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 91 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*