Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51
Beekenoord 51

Beekenoord 51

Westervoort

€ 569.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom bij dit prachtige half vrijstaande huis in het hart van Westervoort! Gebouwd in 2016, biedt deze moderne woning alles wat een gezin zich kan wensen: een zonnige tuin met overkapping, drie ruime slaapkamers, een goede afwerking en een energielabel A+. Kom binnen en laat je verrassen door het comfort en de ruimte die deze woning te bieden heeft!

Begane grond: Entree, hal met toilet, meterkast en een garderobe. De ruime hal biedt toegang tot de lichte en open woonkamer. Hier geniet je van veel daglicht dankzij de grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde. De woonkamer loopt naadloos over in de royale woonkeuken, die van alle gemakken is voorzien. Met hoogwaardige inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, oven, koelkast, vaatwasser, voldoende opbergruimte en een groot kookeiland, dat maakt deze keuken een droom voor elke kookliefhebber. De vloerverwarming op de begane grond zorgt voor extra comfort tijdens de koudere maanden.
Via de bijkeuken kom je in de ruime, brede tuin met een overkapping waar je heerlijk kan zitten.

1e verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, perfect voor een gezin met kinderen. De master bedroom is een ware oase van rust met voldoende ruimte voor een kingsize bed en een grote garderobekast. De andere twee slaapkamers zijn ideaal als kinderkamer, logeerkamer of thuiskantoor. De moderne badkamer is stijlvol afgewerkt en voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met meubel en een tweede toilet. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping: De tweede verdieping biedt nog meer ruimte met een grote zolder die eenvoudig kan worden omgebouwd tot een extra slaapkamer, speelkamer of hobbyruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast is hier een aparte wasruimte aanwezig met aansluiting voor wasmachine en droger. De eyecatcher op deze verdieping is uiteraard het riante dakterras waar je heerlijk kunt vertoeven.

Buiten: De zonnige tuin is een absolute blikvanger. Gelegen op het noorden, biedt de tuin altijd een plek om te genieten van de zon, terwijl de overkapping zorgt voor schaduw en beschutting op warme zomerdagen. Hier kun je heerlijk ontspannen, buiten eten met vrienden en familie, of de kinderen veilig laten spelen. De ruime berging is ideaal voor het opbergen van fietsen en tuinspullen.

Omgeving: Gelegen in een kindvriendelijke wijk, biedt deze woning de perfecte combinatie van rust en nabijheid van voorzieningen. Op loopafstand vind je scholen, meerdere speeltuinen, winkels en openbaar vervoer. De wijk staat bekend om zijn groene en serene omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bovendien ben je binnen enkele minuten op de snelweg richting Arnhem en andere grote steden.

Bijzonderheden:

* Bouwjaar: 2016
* Woonoppervlak: 149 m²
* Energielabel: A+
* Drie ruime slaapkamers met mogelijkheid voor 4e
* Moderne woonkeuken met kookeiland
* Zonnige tuin met overkapping

Heb je interesse in deze woning?
Bel dan voor een afspraak, wij maken graag tijd voor een bezichtiging. Of bel je eigen VBO aankoopmakelaar. Je VBO aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart je tijd en zorgen. Adressen van collega VBO aankoopmakelaars vind je op Funda of de site van de VBO.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 569.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken en tv kabel

Energie

Energielabel
A+
Verwarming
stadsverwarming en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
centrale voorziening

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
149 m²
Perceeloppervlakte
256 m²
Inhoud
527 m³
Buitenruimte oppervlakte
26 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 125 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*