Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6
Beckumerstraat 6

Beckumerstraat 6

Enschede

€ 415.000,- k.k.

Omschrijving

Iedere woning is uniek en dat geldt zeker voor deze sfeervolle woning in het gezellige Boekelo. Een charmante jaren ’30 sfeer, veel ruimte in en om het huis en een ligging op een markante locatie in het centrum van Boekelo. Het buitengebied om de hoek en de stadsvoorzieningen op fietsafstand maken het plaatje compleet.

Dit uitgebouwde vrijstaande woonhuis van circa 650m³ is gelegen op een perceel van maar liefst 500m². Je woont midden in het centrum, maar ervaart veel privacy.

Naast de woning staat een royale garage en berging met carport. De auto kun je kwijt achter de houten toegangspoort, op eigen terrein. De ruime oprit biedt zelfs plaats aan een caravan of camper. Voor bezoekers is er ruimschoots (gratis) parkeergelegenheid op één van de vele P-vakken aan de straat.

In het kort: Een jaren ’30 woning om verliefd op te worden! Begint het al te kriebelen? Wij laten u deze woning graag zien.


Indeling
Wanneer je de inrit oprijdt kom je bij de zij-ingang, carport en garage. Direct links van de oprit bevindt zich de hoofdingang met de besloten voortuin.

De entree voelt direct goed. Via de hoofdingang met authentieke elementen zoals bloembakken en glas-in-lood komen we in de hal met de trap naar de 1e verdieping. De hal splitst de woning in tweeën;

Links van de hal kom je in de sfeervolle woonkamer welke een erker en een houtgestookte haard heeft. Dit is de ideale plek voor een gezellig avondje tv kijken, borrelen of gewoon lekker lezen. Aansluitend loop je via de originele schuifdeur de knusse tuinkamer in; Lekker zonnig buiten? Gooi de openslaande deuren naar het aangrenzende buitenterras maar open en haal “buiten” naar “binnen”. Geniet van de prachtige en besloten tuin vanaf één van de twee terrassen. De tuin is met smaak aangelegd en heeft een gunstige zonligging. Aan de tuinkamer grenst nog een kamer welke multifunctioneel te gebruiken is: als studeerkamer, bibliotheek, muziekkamer, chill ruimte of speelkamer voor de kinderen.

Rechts van de hal loop je de royale landelijke woonkeuken in. De keuken heeft een apart kookgedeelte met schouw. Deze fijne ruimte heeft een groot hoekraam met uitzicht op de tuin en is daarmee de ideale plek om veel tijd in door te brengen en straks de dag te beginnen met een kop koffie. De keuken heeft een provisiekelder die ook in gebruik is als wasruimte.

Via de zij-ingang van de woning kom je in een hal/bijkeuken met uitstort gootsteen. Hier bevindt zich het toilet. Via de bijkeuken heb je toegang tot de woonkeuken.

De woning biedt mogelijkheden om een slaapkamer en/of badkamer op de begane grond te realiseren.

De ruime vrijstaande garage/berging heeft veel mogelijkheden. Er is een keukenblok met dubbele spoelbak aanwezig. Wil je aan huis gaan werken? Je motor binnen kunnen stallen? Droog kunnen klussen (krachtstroom aanwezig)? Extra opslagruimte in gebruik nemen? Een buitenkeuken met veranda maken? Of gewoon je auto binnen hebben staan? Het kan helemaal zoals jij dat wilt!


Eerste verdieping
De overloop is ruim en heeft veel lichtinval. Hier bevindt zich veel praktische bergruimte in de vaste kasten onder de ruime dakkapel. Met een vlizotrap bereik je een riante bergzolder. De verlaagde computer/studeerruimte heeft een grote dakkapel, een vaste kastenwand en een groot werkblad. Een prima thuiswerk plek. Hier bevindt zich een vlizotrap naar de 2e bergzolder.

De ruime badkamer heeft een inloopdouche, vaste wastafel, toilet en een hoekbad.

De 1e verdieping heeft 4 slaapkamers: 2 royale slaapkamers met vaste kasten, waarvan 1 met een vaste wastafel en een balkon. De twee identieke kleinere slaapkamers zijn ruim genoeg als kinder- of tienerkamer.


Tweede verdieping
Met twee vlizotrappen bereik je twee afzonderlijke riante bergzolders.

Bijzonderheden
• Woning vergroot en gerenoveerd in 2003
• Boeidelen van redwood, goten vervangen in 2003
• Erker in 2015 vervangen
• CV ketel, eigendom, bouwjaar 2012
• Uitmuntend binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk voor het laatst in 2018
• Kruipruimte vanuit de kelder onder de keuken
• Bouwtechnisch rapport aanwezig


In de koopakte zullen de navolgende zaken worden opgenomen:

Partijen zijn pas gebonden op het moment dat er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend door partijen (schriftelijkheidsvereiste).

Het stellen van een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

De woning is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid ingemeten conform de NEN2580, desondanks vermelden we dat de maten indicatief zijn. Aan de afmetingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Voor woningen ouder dan 30 jaar zal een “ouderdomsclausule” worden opgenomen. Deze clausule is bedoeld om de koper van een oudere woning erop te wijzen dat hij aan een oudere woning niet dezelfde eisen mag stellen als aan een nieuwe woning. Bovendien wordt bepaald dat eventuele (bouwkundige) gebreken geheel of gedeeltelijk voor risico van de koper komen en dat bouwkundige gebreken 'geacht worden niet belemmerend te werken op het woongebruik'.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 415.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw

Energie

Energielabel
D

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
152 m²
Perceeloppervlakte
500 m²
Inhoud
644 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
25 m²
Buitenruimte oppervlakte
30 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*