Omschrijving

Ruim appartement met prachtig uitzicht over het St. Rochusplein, gelegen in een rustige woonwijk van Nederweert. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en het complex heeft een lift. Geniet van het comfort van twee slaapkamers, een ruime woonkamer en balkon! Op loopafstand van het centrum biedt dit appartement de ideale combinatie van rust en gemak.

Gezamenlijke ingang en fietsenberging

Aan de Beatrixstraat ligt de gemeenschappelijke entree met brievenbussen, bellentableau en liftinstallatie. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich de gezamenlijke fietsenberging. Hier is voor alle bewoners plek om een fiets te plaatsen.

Via het keurige trappenhuis of de lift bereik je de tweede verdieping van het complex. Middels de overdekte galerij kom je bij de voordeur van het appartement.

Indeling appartement

Je komt binnen in de hal met meterkast. Er zijn twee slaapkamers met laminaatvloer en alleen de grootste slaapkamer heeft een rolluik. Ruime badkamer met douche voorzien van cabine, vaste wastafel en toilet. De grote woonkamer met tegelvloer heeft veel lichtinval en een mooi vrij uitzicht over het st. Rochusplein. Open keuken met inbouwkeuken voorzien van gasfornuis, koelkast en afzuigkap. Het appartement beschikt over een ruime berging met cv-installatie en aansluiting voor de wasmachine. Verder is er nog een fijn balkon aan de voorzijde met vrij uitzicht.

Directe omgeving en parkeren

Het appartement is op een rustige locatie gelegen op loopafstand van de centrum voorzieningen van Nederweert. Er is voldoende parkeergelegenheid aan het tegenover gelegen st. Rochusplein.

Over Nederweert en omgeving
Het appartement is gelegen 'op Budschop', een rustige woonwijk van Nederweert. In de directe omgeving zijn een basisschool, zwembad en fitness te vinden.
Het centrum van Nederweert met gezellige restaurants en cafés ligt op loopafstand. Hier vindt u ook een ruime keus aan supermarkten en winkels.
In de landelijke omgeving van Nederweert kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Binnen 10 autominuten staat u aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied 'Nationaal Park De Groote Peel' of 'Sarsven - De Banen'. De op- en afrit van de A2 richting Eindhoven en Maastricht is binnen 5 minuten te bereiken, net als verbindingswegen richting Helmond, Venlo en Roermond.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 284.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2013 van Nefit Trendline, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
73 m²
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*