Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54
Bazuinlaan 54

Bazuinlaan 54

Etten-Leur

€ 539.000,- k.k.

Omschrijving

Deze ruime twee-onder-een-kapwoning in het hart van Etten-Leur is de ideale gezinswoning. Met maar liefst zes slaapkamers en volop leefruimte is er meer dan genoeg plek voor een groot gezin of mensen die van plan zijn een gezin te starten. De moderne keuken met kookeiland en de royale woonkamer bieden een gezellige en praktische plek voor het dagelijks leven. De zonnige achtertuin met overkapping en garage maakt het plaatje compleet: perfect voor buitenspelende kinderen of ontspannen zomeravonden met het gezin. Ook aan thuiswerken is gedacht, dankzij de vele kamers die flexibel inzetbaar zijn als kantoor of hobbyruimte. Scholen, winkels en het station zijn op loop- of fietsafstand, waardoor je in een kindvriendelijke buurt woont met alle voorzieningen om de hoek. Dit is een huis waarin je jarenlang met veel plezier kunt wonen en opgroeien. Klaar voor de volgende stap? Kom langs en ervaar het zelf!

BEGANE GROND (BETONNEN VLOER, KUNSTSTOF KOZIJNEN MET HR GLAS, ALUMINIUM VOORDEUR EN SCHUIFPUI MET HR GLAS, HOUTEN KOZIJN MET DUBBEL GLAS)

Je komt binnen via de ruime oprit, ideaal voor meerdere auto’s, en loopt door de aluminium voordeur de hal in. Hier vind je een toilet, meterkast, trapopgang en de deur naar de keuken. De meterkast is voorzien van 10 groepen, een fornuisgroep en 4 aardlekschakelaars, helemaal klaar voor een gezin dat volop gebruikmaakt van moderne apparatuur.

Het toilet is modern met een zwevend toilet en een fonteintje. De tegelvloer in houtmotief loopt door de hele begane grond, wat zorgt voor een warme uitstraling en makkelijk schoon te houden is—ideaal voor gezinnen met kinderen. De wanden van het toilet zijn deels betegeld en verder voorzien van spachtelputz, terwijl het plafond strak gestuct is.

De keuken, aan de voorzijde van het huis, is royaal opgezet (ca. 34 m²) en perfect voor een actief gezin. Het kookeiland is niet alleen een praktische plek om te koken, maar biedt ook ruimte voor barkrukken, een ideale plek voor kinderen om snel te ontbijten of hun huiswerk te maken terwijl jij de maaltijd bereidt. De keuken zelf is voorzien van alle gemakken: een koel-vriescombinatie, vaatwasser, oven, magnetron en een spoelbak met eengreepskraan. Er is volop werkruimte om samen met de kinderen te koken, bakken of gewoon een snelle snack te bereiden.

Ook is er een praktische vaste kast in de keuken voor extra opbergruimte, inclusief een plek voor de stofzuiger en de verdeler van de vloerverwarming. De vloerverwarming zorgt ervoor dat de hele begane grond behaaglijk warm is in de winter, wat prettig is als de kinderen binnen spelen. En op koude avonden kun je de open haard aansteken voor extra gezelligheid.

De tuingerichte woonkamer (ca. 38 m²) biedt meer dan genoeg ruimte voor een groot gezin. Hier kun je een grote zithoek creëren en een eettafel plaatsen waar iedereen comfortabel aan kan zitten. Dankzij de uitbouw is er voldoende plek voor een speel- of knutselhoek voor de kinderen. De grote ramen en schuifpui zorgen voor veel lichtinval, waardoor de woonkamer nog ruimer aanvoelt. De strakke afwerking van de wanden en plafonds geeft de woonkamer een moderne en verzorgde uitstraling. Via de schuifpui stap je zo de achtertuin in, waar de kinderen veilig kunnen spelen terwijl jij binnen of op het terras ontspant.

ACHTERTUIN (NOORD-WEST)

De achtertuin is perfect voor een actief gezin. Met een oppervlakte van ca. 78 m², inclusief een grote overkapping, is er meer dan genoeg ruimte voor zowel ontspanning als spel. De overkapping achterin de tuin, die maar liefst 6,09 m breed en 3,53 m diep is, biedt de ideale plek om samen buiten te eten en een loungeset te plaatsen. Hier kun je heerlijk relaxen terwijl de kinderen spelen op het kunstgras.

De tuin is onderhoudsarm door een combinatie van sierbestrating en een kunstgrasgazon, ideaal voor gezinnen die graag buiten willen genieten zonder al te veel onderhoud te hoeven doen. Het kunstgras biedt een veilige speelplek voor kinderen, waar ze onbezorgd kunnen ravotten. De garage achter in de tuin (6,74 m lang en 3,09 m breed) is van alle gemakken voorzien met elektra en water. Handig om de tuin te bewateren, een opblaaszwembad voor de kinderen te vullen of zelfs de auto te wassen. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor fietsen, speelgoed of andere benodigdheden.

Voor de garage is er een plek voor extra fietsen of zelfs een auto, en op de ruime oprit kun je gemakkelijk 2 tot 3 auto's parkeren. Dit maakt het niet alleen ideaal voor gezinnen met meerdere voertuigen, maar ook voor kinderen die volop de ruimte hebben om buiten te spelen. Of je nu een trampoline neerzet of een gezellige barbecue organiseert, deze tuin is helemaal klaar voor het gezinsleven.

EERSTE VERDIEPING (BETONNEN VLOER, KUNSTSTOF KOZIJNEN MET HR GLAS EN HOUTEN KOZIJNEN MET DUBBEL GLAS)

Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin met kinderen. De kamers variëren in grootte (7,20 m², 7,70 m², 12,80 m² en 15,30 m²) en bieden volop mogelijkheden. Of je nu de kamers inricht als slaapruimte voor de kinderen of besluit om een van de kamers te gebruiken als thuiswerkplek—je hebt alle flexibiliteit om de ruimtes naar wens in te delen. Heb je geen thuiswerkplek nodig? Dan kan een van de kamers eenvoudig omgetoverd worden tot een inloopkast, zodat je extra opbergruimte hebt voor kleding en schoenen.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer en gestuukte wanden en plafonds, waardoor de ruimtes een moderne en lichte uitstraling hebben. De grotere kamers bieden ook genoeg ruimte voor een bureau, wat perfect is voor kinderen die een rustige plek nodig hebben om huiswerk te maken, of voor ouders die vanuit huis werken.

De badkamer is ruim opgezet (2,35 m breed en 2,64 m diep) en biedt alle luxe die je kunt wensen. Links vind je een designradiator en een praktisch badkamermeubel met spoelbak, lades, een hoge kast en een spiegelkast, zodat je altijd genoeg opbergruimte hebt voor alle benodigdheden. De grote inloopdouche is voorzien van een hand- en regendouche voor ultiem comfort, en het zwevende toilet en ligbad maken de badkamer compleet.

TWEEDE VERDIEPING (HOUTEN VERDIEPINGSVLOER, KUNSTSTOF DAKRAMEN MET HR GLAS)

De tweede verdieping biedt nog meer ruimte en mogelijkheden voor een groot gezin of iedereen die extra kamers wil benutten. Via de vaste trap kom je op de overloop, die toegang biedt tot twee ruime slaapkamers en extra bergruimtes aan zowel de voor- als achterkant van het huis. Ideaal voor het opbergen van seizoensgebonden spullen of sportuitrusting.

De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vloeroppervlakte van 13,70 m². Door het grote dakraam is er veel daglicht, wat de ruimte licht en aangenaam maakt. Deze kamer kan perfect dienst doen als extra slaapkamer voor een kind, een speelkamer of een comfortabele thuiswerkplek. Door het verduisteringsgordijn houd je de ruimte koel en donker, wat ook fijn is als je van deze kamer een rustige werkruimte of hobbykamer wilt maken. De afwerking is strak, met een laminaatvloer en gestuukte wanden en plafonds, afgewerkt met structuurverf. Het plafond heeft ingebouwde spotjes voor extra sfeer.

De tweede slaapkamer, gelegen aan de achterzijde, is nog groter met een vloeroppervlakte van 14,90 m². Ook deze kamer heeft een groot dakraam met een verduisteringsgordijn en biedt volop mogelijkheden. Gebruik hem als slaapkamer, thuiswerkplek of zelfs als inloopkast, afhankelijk van je persoonlijke wensen. Met deze ruimte kun je alle kanten op!

Daarnaast biedt de tweede verdieping praktische bergruimtes, en op de overloop hangt de cv-ketel (bouwjaar 2004). Deze verdieping is perfect voor een tiener die graag wat extra privacy heeft, of voor ouders die een rustige werkruimte zoeken om ongestoord te kunnen werken.

BAZUINLAAN 54 IN HET KORT:

170 m² woonoppervlakte

283 m² perceel

6 slaapkamers

Bouwjaar 1974

CV-Ketel 2004

Tuin op het Noord-Westen

Garage met elektra en water

Luxe keuken

Luxe badkamer

Geheel voorzien van dubbel glas en HR glas

Voorzien van houten, kunststof en aluminium kozijnen

Betonnen begane grond- en eerste verdiepingsvloer

Houten zoldervloer

Vloerisolatie

Muurisolatie

Dakisolatie

Parkeren voor de deur met vergunning of op eigen terrein

4 minuten fietsen naar het treinstation

450 m van het winkelcentrum

900 m van basisschool

280 m van bushalte

Meetrapport aanwezig

Bouwkundig rapport aanwezig

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Als je interesse hebt in deze woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 uur tot 21:00 uur, en op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

BEZICHTIGING

We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken, omdat het belangrijk voor ons is dat je de sfeer echt kunt ervaren. We hopen dat je jezelf al snel thuis voelt en je aan het eind van de rondleiding weet of je hier wilt wonen. Bekijk voor je bezoek het MOVE-dossier zorgvuldig, hier vind je belangrijke documenten zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden, en het bouwkundig rapport, zodat je goed voorbereid bent op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR

Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, bestaande uit de voormalige dorpen Etten en Leur, combineert op unieke wijze historische charme met moderne voorzieningen.

Een rijke geschiedenis: Etten en Leur hebben elk een fascinerende geschiedenis. Etten, oorspronkelijk een agrarisch dorp, staat bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje, een eerbetoon aan de beroemde schilder die hier enige tijd woonde. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, weerspiegelt een rijke handelsgeschiedenis.

Bruisend van activiteiten: Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten. De horeca is divers; van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, er is voor ieder wat wils. Voor sportievelingen zijn er talloze sportclubs en verenigingen, waaronder voetbal, tennis, padel en atletiek. Gemeenschapsgevoel staat hier centraal.

Onderwijs en ontwikkeling: Met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen biedt Etten-Leur uitstekende onderwijsmogelijkheden voor kinderen en jongeren. Deze scholen staan bekend om hun kwalitatief hoogstaand onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's.

Uitstekende bereikbaarheid: Het openbaar vervoer in Etten-Leur is uitstekend. Het treinstation verbindt je snel met grote steden zoals Breda, waar je binnen enkele minuten bent. Ook de busdiensten zijn goed geregeld, waardoor je gemakkelijk de omliggende gebieden kunt verkennen.

Wonen in Etten-Leur: Wonen in Etten-Leur betekent genieten van het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een dorp met de faciliteiten van een stad. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, in Etten-Leur vind je het allemaal.

Jouw nieuwe thuis? Kom en ervaar zelf de charme van Etten-Leur. Of je nu houdt van cultuur, natuur, sport of gewoon van een goede leefomgeving, hier vind je jouw perfecte thuis. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie of een bezichtiging. Welkom in Etten-Leur!

VERKOOPVOORWAARDEN

Ouderdomsclausule: Omdat deze woning 50 jaar oud is, wordt deze clausule opgenomen. De bouwkwaliteit kan lager zijn dan bij nieuwe woningen en je kunt je hier niet op beroepen. Wij hebben een bouwkundige keuring uit laten voeren die je krijgt te zien voordat je komt kijken. Lees deze nauwkeurig door. Je bent natuurlijk altijd vrij om zelf een keuring uit te laten voeren als je dat graag wil.

Meetinstructie NEN2580: Deze meetinstructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.

Rechtsgeldige koopovereenkomst: Pas na ondertekening is een overeenkomst tussen jou en de verkoper rechtsgeldig.

Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd. Een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden als deze opgenomen zijn. Of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden opgenomen zijn.

Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter, omdat we in grote mate afhankelijk zijn van informatie verstrekt door derden, kunnen we de volledige juistheid van de gegevens niet garanderen. De verkoper en wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als een algemene gids voor kopers en mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 539.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2004 van HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
170 m²
Perceeloppervlakte
283 m²
Inhoud
608 m³

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*