Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24
Bazuinlaan 24

Bazuinlaan 24

Etten-Leur

€ 475.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom aan de Bazuinlaan 24, een ruime vrijstaande woning in het hart van Etten-Leur. Met 149 m² aan woonoppervlakte en een perceel van 438 m² biedt deze woning volop ruimte voor een gezin dat graag centraal wil wonen, maar ook rust en privacy zoekt. De woning beschikt over vier slaapkamers en een royale tuin op het noorden, ideaal voor kinderen om te spelen en voor gezellige momenten met familie en vrienden.

De ligging is uitstekend: op slechts 100 meter van het winkelcentrum, op loopafstand van scholen en speeltuinen, en slechts 4 minuten fietsen naar het station. De woning uit 1975 biedt volop mogelijkheden om naar eigen smaak te moderniseren en in te richten. De eenvoudige keuken en badkamer bieden een blank canvas om jouw eigen stijl en wensen door te voeren.

Daarnaast beschikt de woning over een vrijstaande garage met elektra en stromend water, wat extra gemak biedt. Met een solide basis zoals betonnen vloeren op de begane grond en eerste verdieping plus spouwmuren en geïsoleerd dak is deze woning klaar voor jouw persoonlijke touch.

Kom kijken en ontdek hoe jij van deze woning je droomhuis kunt maken!

BEGANE GROND (BETONNEN VLOER, HOUTEN KOZIJNEN DUBBEL GLAS)

Via de royale oprit met ruimte voor meerdere auto’s kom je bij de voordeur, die toegang biedt tot een ruime hal met een wenteltrap, een toilet, een meterkast, een opbergkast en doorgangen naar de woonkamer en keuken.

Het toilet is voorzien van een staande toiletpot en een fonteintje. De vloer is volledig betegeld, en de wanden zijn deels betegeld met daarboven stucwerk. Ook het plafond is gestuukt. De meterkast beschikt over 7 groepen en 2 aardlekschakelaars.

De keuken, gelegen aan de achterzijde van de woning, biedt met 10,40 m² voldoende ruimte om comfortabel te koken. De keuken is uitgerust met een eenvoudig keukenblok met onder- en bovenkastjes, een dubbele spoelbak en een gaskookplaat met afzuigkap. Met een lengte van 3,61 meter en een breedte van 2,88 meter is het een royale ruimte. Je hebt de mogelijkheid om de muur tussen de woon- en eetkamer te verwijderen (met de nodige aanpassingen aan de draagmuur) om zo een grote open keuken te realiseren. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de ruime achtertuin op het noorden.

De woonkamer heeft een L-vorm en bestaat uit twee delen. Het voorste deel van 39,10 m² biedt volop ruimte voor een royale zithoek en een speelhoek voor de kinderen. Door de grote ramen aan de voorzijde en de dubbele openslaande tuindeuren aan de zijkant is er veel lichtinval. De woonkamer is afgewerkt met een parketvloer, deels gestuukte muren en deels schoon metselwerk. Het plafond is deels voorzien van schuurwerk en deels verlaagd en afgewerkt met houten schroten.

De eetkamer aan de achterzijde van de woning, met een oppervlakte van 16,60 m², is gescheiden van de woonkamer door middel van kasten en een schuifdeur. Deze ruimte is ideaal voor een grote eettafel, geschikt voor 6 tot 8 stoelen, waar je gezellig kunt eten met familie of vrienden. Ook hier ligt dezelfde vloer als in de woonkamer, en de wanden en het plafond zijn gestuukt en voorzien van schuurwerk. Via de openslaande tuindeuren in de achtergevel heb je toegang tot de achtertuin.

Deze woning biedt tal van mogelijkheden om het helemaal naar je eigen smaak in te richten.

TUIN (NOORDEN)

De tuin, gelegen op het noorden, is net als de rest van het huis heerlijk ruim en biedt volop mogelijkheden voor gezinnen met kinderen. Dankzij de noordelijke ligging vind je altijd wel een plekje in de zon of schaduw, wat het een fijne plek maakt om te ontspannen. De tuin heeft verschillende terrassen, waaronder aan de zijkant van het huis, direct tegen de achtergevel en aan het einde van de tuin. Dit biedt veel flexibiliteit om op verschillende plekken te genieten van het buitenleven.

De groene tuin, met volwassen beplanting, zorgt voor veel rust en privacy. Hierdoor kun je optimaal genieten van je eigen ruimte, zonder inkijk van buren. Het grote gazon in het midden van de tuin is ideaal voor kinderen om naar hartenlust te spelen, of het nu gaat om voetballen, rennen of gewoon buiten zijn.

Links achter in de tuin vind je een handige overkapping, perfect voor het opslaan van bijvoorbeeld haardhout. Daarnaast is er een ruime, vrijstaande garage van maar liefst 30,80 m². Deze is te bereiken via een loopdeur vanuit de tuin, maar ook via een garagedeur, zodat je gemakkelijk je auto binnen kunt rijden. Met een breedte van 4,12 meter en een lengte van 7,48 meter is er voldoende ruimte om comfortabel in en uit te stappen, fietsen op te bergen, of andere spullen te plaatsen. De garage is voorzien van stromend water en elektra, wat ideaal is voor bijvoorbeeld het wassen van je auto of het sproeien van de tuin. Dankzij de spouwmuur en een aansluiting op de hete luchtverwarming is de garage ook in de koudere maanden goed bruikbaar als je de verwarming weer aansluit.

Kortom, deze tuin biedt volop mogelijkheden voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, privacy en een fijne plek om te genieten van het buitenleven.

EERSTE VEDIEPING (BETONNEN VLOER, DEELS HOUTEN KOZIJNEN MET ENKEL EN DUBBEL GLAS)

Via de wenteltrap kom je op de overloop, die toegang geeft tot vier ruime slaapkamers en de badkamer van circa 7 m². De badkamer is betegeld in dezelfde stijl als het toilet beneden en is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, een wastafelmeubel met spiegel en een staand toilet. Met een lengte van 2,92 meter en een breedte van 2,39 meter is de badkamer ruim genoeg voor comfortabel gebruik en biedt het alle nodige voorzieningen.

De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn respectievelijk 10,80 m² en 11 m² groot. Deze kamers bieden volop ruimte voor een bed, kledingkast en eventueel een bureau. De kamer van 11 m² heeft behangen wanden en een houten schroten plafond, samen met een handige kastenwand voor extra opbergruimte. De kamer van 10,80 m² is vergelijkbaar afgewerkt met eenzelfde kastenwand en plafond, maar de wanden zijn hier gestuukt, wat een frisse uitstraling geeft.

Aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog twee slaapkamers. De grootste slaapkamer, met een royale oppervlakte van 13,80 m², ligt rechtsachter en heeft directe toegang tot een ruim balkon van maar liefst 12,20 m². Dit balkon biedt veel mogelijkheden, zoals een fijne plek om buiten te ontspannen, een kopje koffie te drinken in de ochtendzon, of om een klein zitje te creëren om van het uitzicht en de frisse lucht te genieten. De slaapkamer zelf is voorzien van een vaste kastenwand, wat ideaal is voor het opbergen van kleding en andere spullen. De wanden zijn afgewerkt met houten lambrisering en stucwerk, en ook hier is gekozen voor een houten schroten plafond, wat zorgt voor een warme sfeer.

De vierde slaapkamer, met een oppervlakte van 6,20 m², biedt diverse gebruiksmogelijkheden. Deze kamer kan perfect dienst doen als kinder- of logeerkamer, maar is ook zeer geschikt als werkkamer. De rustige ligging en het praktische formaat maken het een ideale plek voor een thuiswerkplek of hobbyruimte. De kamer is afgewerkt met vliesbehang en een houten schroten plafond.

Achter de kleinste slaapkamer bevindt zich de cv-ruimte van ongeveer 4,60 m². Deze ruimte is groot genoeg om zowel een wasmachine als een droger te plaatsen en biedt daarnaast extra opbergruimte. Hier is ook de heteluchtverwarmingsketel (die momenteel niet meer werkt) en een boiler (geschat uit 2013) geplaatst.

Deze verdieping biedt volop ruimte en mogelijkheden voor een gezin, met grote slaapkamers die naar eigen wens ingericht kunnen worden. Het ruime balkon en de flexibele indeling maken deze verdieping extra aantrekkelijk, zowel voor gezinsleven als voor werk en ontspanning.

TWEEDE VERDIEPING (HOUTEN VLOER)

De zolder is te bereiken via een vlizotrap en biedt een enorme hoeveelheid opbergruimte. Met een lengte van maar liefst 10,64 meter is deze zolder ideaal voor het opbergen van al je spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Of het nu gaat om seizoensgebonden items, verhuisdozen of andere spullen die je graag uit het zicht houdt, hier heb je meer dan genoeg ruimte. Het dak is van binnenuit geïsoleerd met 9 cm dik glaswol, waardoor de zolder goed geïsoleerd is en je spullen veilig en droog opgeslagen kunnen worden. Deze zolder is echt een praktische toevoeging aan de woning.

BAZUINLAAN 24 IN HET KORT:

- 149 m2 woonoppervlakte

- 438 m2 perceel

- 4 slaapkamers

- Bouwjaar 1975

- Hete luchtverwarming (werkt niet meer)

- Boiler 2013 (geschat)

- Natuurlijke ventilatie

- Tuin op het Noorden

- Vrijstaande garage met elektra en stromend water

- Eenvoudige keuken

- Eenvoudige badkamer

- Dubbel glas (deel ervan is lek)

- Geheel voorzien van houten kozijnen, op de verdieping zijn deels kunststof delen

- Betonnen begane grond- en eerste verdiepingsvloer

- Houten zoldervloer

- Spouwmuur

- Parkeren op eigen terrein

- Parkeren op straat met vergunning of app

- 4 minuten fietsen naar het station

- 100 meter lopen naar het winkelcentrum

- 850 meter van basisschool

- 3 minuten fietsen naar bushalte

- 200 meter van speeltuin

- Meetrapport aanwezig

- Bouwkundig rapport aanwezig



BEZICHTIGING AANVRAGEN
Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook voor deze prachtige woning. De bezichtigingen vinden plaats bij daglicht. Heb je interesse in deze woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur, en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

BEZICHTIGING
We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken en de sfeer echt te ervaren. We hopen dat je je snel thuis zult voelen en dat je aan het einde van de rondleiding weet of dit jouw toekomstige thuis wordt. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, waarin belangrijke documenten staan zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden en het bouwkundig rapport. Zo ben je goed voorbereid op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR

Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, samengesteld uit de dorpen Etten en Leur, combineert historische charme met moderne voorzieningen. Etten, een oorspronkelijk agrarisch dorp, is bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, reflecteert een rijke handelsgeschiedenis. Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten, met een divers aanbod in de horeca, van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, en talloze sportclubs en verenigingen. De onderwijsfaciliteiten zijn uitstekend, met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen die bekend staan om hun hoogwaardige onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's. Het openbaar vervoer is uitstekend; het treinstation verbindt snel met grote steden zoals Breda. Wonen in Etten-Leur betekent genieten van zowel de rust en ruimte van een dorp als de faciliteiten van een stad. Of je nu zoekt naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, Etten-Leur heeft het allemaal. Kom de charme van Etten-Leur zelf ervaren en ontdek of dit jouw nieuwe thuis is!

VERKOOPVOORWAARDEN:

• Asbestclausule: Voor woningen gebouwd voor 1 juli 1993 bestaat de kans op asbest in materialen zoals het dak of de vloerbedekking. De verkoper kan niet bevestigen of er asbest aanwezig is; na de verkoop ben jij als koper verantwoordelijk voor eventuele asbestsanering. Dit wordt in de koopakte vastgelegd.
• Ouderdomsclausule: Deze woning is 48 jaar oud. Hierdoor kan de bouwkwaliteit lager zijn dan bij nieuwere woningen. Wij hebben een bouwkundige keuring laten uitvoeren, die beschikbaar is voor inzage. Je bent vrij om zelf een aanvullende keuring te laten uitvoeren.
• Eigenaar geen bewoner geweest: De verkoper heeft nooit in de woning gewoond en kan daarom geen informatie verstrekken over specifieke eigenschappen of gebreken. Deze informatie wordt vastgelegd in de koopakte.
• Meetinstructie NEN2580: Deze instructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.
• Rechtsgeldige koopovereenkomst: Een overeenkomst tussen jou en de verkoper is pas rechtsgeldig na ondertekening.
• Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd, te voldoen een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden zijn opgenomen.
• Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. We zijn echter sterk afhankelijk van informatie die door derden is verstrekt en kunnen daarom niet instaan voor de volledige juistheid van de gegevens. De verkoper en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als algemene gids voor kopers en is geen vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
kluswoning

Energie

Energielabel
E

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
149 m²
Perceeloppervlakte
438 m²
Inhoud
628 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
20 m²
Buitenruimte oppervlakte
14 m²

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum en beschutte ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 201 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*